PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرویس cdn

ik2414
December 5th, 2014, 19:37
سلام

وقت خوش

خیلی به یک سرویس cdn نیاز دارم . فضا حدوداً 15 گیگابایت . هزینه را با نصب و کانفیگ بفرمایید . با سپاس

yastheme
December 5th, 2014, 19:41
فکر نکنم سرویس دهنده ایرانی cdn داشته باشیم, در سایت های خارجی باید بگردید؛ هر چند رایگانش هم هست.

hamid.soltani92
December 5th, 2014, 19:45
سلام

وقت خوش

خیلی به یک سرویس cdn نیاز دارم . فضا حدوداً 15 گیگابایت . هزینه را با نصب و کانفیگ بفرمایید . با سپاس
سلام.
وبسایتتون فارسی هست؟
براتون سرعت لود از ایران مهمه؟
محتوایی که میخواید تحویل داده بشه تماما static هست؟
یا میخواید که وبسایتتون روی چند نود ( جهت تقسیم بار پردازشی) تقسیم بشه؟

ik2414
December 5th, 2014, 19:53
سلام.
وبسایتتون فارسی هست؟
براتون سرعت لود از ایران مهمه؟
محتوایی که میخواید تحویل داده بشه تماما static هست؟
یا میخواید که وبسایتتون روی چند نود ( جهت تقسیم بار پردازشی) تقسیم بشه؟

سلام با تشکر از پاسختون

میخواهم فایل های استاتیک رو بارگزاری کنم و تمام عکس های و مدیاهای سایت را روی آن آپلود کنم و دیگر عکسی روی سرور اصلی نباشه . پس مورد دوم رو میخواهم جهت تقسیم بار پردازشی
با تشکر

hamid.soltani92
December 5th, 2014, 19:57
سلام با تشکر از پاسختون

میخواهم فایل های استاتیک رو بارگزاری کنم و تمام عکس های و مدیاهای سایت را روی آن آپلود کنم و دیگر عکسی روی سرور اصلی نباشه . پس مورد دوم رو میخواهم جهت تقسیم بار پردازشی
با تشکر
خواهش می‌کنم.
به ۲تا از پرسش‌های بنده پاسخ ندادید.
محتوای استاتیک بار پردازشی زیادی برای سرور شما ایجاد نمی‌کنن.
در صورت مناسب بودن کیفیت سخت‌افزار، اگر cdn رو صرفا برای کاهش بار پردازشی نیاز دارید، باید عرض کنم که تفاوت چندانی نخواهد داشت.
اگر برای افرایش سرعت لود هست، لطفا بفرمایید از کدوم کشورها بیشتر بازدید دارید.
و اینکه چندین نود و در کدوم کشورها لازم هست.

ik2414
December 6th, 2014, 00:17
خواهش می‌کنم.
به ۲تا از پرسش‌های بنده پاسخ ندادید.
محتوای استاتیک بار پردازشی زیادی برای سرور شما ایجاد نمی‌کنن.
در صورت مناسب بودن کیفیت سخت‌افزار، اگر cdn رو صرفا برای کاهش بار پردازشی نیاز دارید، باید عرض کنم که تفاوت چندانی نخواهد داشت.
اگر برای افرایش سرعت لود هست، لطفا بفرمایید از کدوم کشورها بیشتر بازدید دارید.
و اینکه چندین نود و در کدوم کشورها لازم هست.

تشکر میکنم

والا من زیاد به امور فنی میزبانی آشنایی ندارم .
ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس CDN در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم CDN چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .
در اصل هدفم کاهش بار پردازشی هستش . عمده بازدیدم یعنی چیزی در حدود 95 درصد از ایران هستش .

این لینک الکسا (http://www.alexa.com/siteinfo/asrahwaz.ir)

M.D.A
December 6th, 2014, 00:23
تشکر میکنم

ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس cdn در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم cdn چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .
در اصل هدفم کاهش بار پردازشی هستش . عمده بازدیدم یعنی چیزی در حدود 95 درصد از ایران هستش .

با این تفاسیر cdn چندان هم برای شما کار ساز نیست دوست عزیز
اصل کار cdn ارسال دیتا از بهترین و سریع ترین و نزدیک ترین لینک ارتباطی هست.

موفق باشید

hamid.soltani92
December 6th, 2014, 06:37
تشکر میکنم

ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس CDN در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم CDN چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .

همشهری اول اینکه وبسایتتون time to first byte (http://www.firstbyte.ir/) فوق‌العاده افتضاحی داره. در واقع زمان تولید اولین بایت سایت شما بین ۲ و ۹ ثانیه و اکثرا نزدیک به ۶ ثانیه در نوسانه که خب بدون شک نیاز شما به سرور قوی‌تر رو نشون میده که خب تو سایت‌های بزرگ این زمان زیر دو صدم ثانیه هست!!
در صورتی که هاست اشتراکی دارید، پیشنهاد می‌کنم سرویس‌دهنده‌تون رو عوض کنید.
در صورتی که سرور مجازی/ اختصاصی دارید با یک حرفه‌ای جهت بهینه‌سازی سرورتون تماس بگیرید.
در رابطه با CDN عرض کنم که تو این مورد به کار شما نمیاد. وبسایت بنده ( First Byte | اولین بایت (http://www.firstbyte.ir)) رو باز کنید، اگر از ایران اقدام به بازکردن سایت‌ها بکنید، عکس‌ها و فایل‌های css از ایران لود میشن و اگر از خارج از‌ ایران وبسایت رو باز کنید، از آلمان! این هیچ کمکی به کاهش بار پردازشی نمی‌کنه و چیزی که شما می‌خواید، cdn نیست، کلاسترینگ هست که هزینه پایینی هم نداره.
در ساده ترین حالت، دو سرور مجازی جهت استفاده به عنوان geo dns server نیاز دارید، و ۲ هاست از ایران و خارج از ایران ( که هاست خارج به دلخواه میتونه یک یا چند عدد باشه) و بین هاست‌ها mysql replication انجام بشه. در این صورت بازدیدکننده‌های سایت شما در صورتی که از ایران باشن به سرور ایران متصل میشن و در صورتی که از خارج از ایران باشن، به سرور خارجی. ایجوری بار پردازشی بین کاربرهای ایران و خارجی تقسیم میشه، و اینکه گوگل و سایر موتورهای جستجو به جهت سریعتر لود شدن، به سایت شما امتیاز و اهمیت بیشتری میدن.
ولی در حالت فعلی، استفاده از CDN هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.
موفق باشید.

ik2414
December 7th, 2014, 06:38
همشهری اول اینکه وبسایتتون time to first byte (http://www.firstbyte.ir/) فوق‌العاده افتضاحی داره. در واقع زمان تولید اولین بایت سایت شما بین ۲ و ۹ ثانیه و اکثرا نزدیک به ۶ ثانیه در نوسانه که خب بدون شک نیاز شما به سرور قوی‌تر رو نشون میده که خب تو سایت‌های بزرگ این زمان زیر دو صدم ثانیه هست!!
در صورتی که هاست اشتراکی دارید، پیشنهاد می‌کنم سرویس‌دهنده‌تون رو عوض کنید.
در صورتی که سرور مجازی/ اختصاصی دارید با یک حرفه‌ای جهت بهینه‌سازی سرورتون تماس بگیرید.
در رابطه با CDN عرض کنم که تو این مورد به کار شما نمیاد. وبسایت بنده ( First Byte | اولین بایت (http://www.firstbyte.ir)) رو باز کنید، اگر از ایران اقدام به بازکردن سایت‌ها بکنید، عکس‌ها و فایل‌های css از ایران لود میشن و اگر از خارج از‌ ایران وبسایت رو باز کنید، از آلمان! این هیچ کمکی به کاهش بار پردازشی نمی‌کنه و چیزی که شما می‌خواید، cdn نیست، کلاسترینگ هست که هزینه پایینی هم نداره.
در ساده ترین حالت، دو سرور مجازی جهت استفاده به عنوان geo dns server نیاز دارید، و ۲ هاست از ایران و خارج از ایران ( که هاست خارج به دلخواه میتونه یک یا چند عدد باشه) و بین هاست‌ها mysql replication انجام بشه. در این صورت بازدیدکننده‌های سایت شما در صورتی که از ایران باشن به سرور ایران متصل میشن و در صورتی که از خارج از ایران باشن، به سرور خارجی. ایجوری بار پردازشی بین کاربرهای ایران و خارجی تقسیم میشه، و اینکه گوگل و سایر موتورهای جستجو به جهت سریعتر لود شدن، به سایت شما امتیاز و اهمیت بیشتری میدن.
ولی در حالت فعلی، استفاده از CDN هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.
موفق باشید.

ممنونم دوست و همشهری عزیز
این راه حلی که گفتید به نظر بسیار عالی می باشد . فقط به نظرتون توی شرکت های ایرانی از کجا میتوانم تهیه کنم . منظور تهیه و کانفیگ و هماهنگ کردن سرور هاست .

با سپاس بیکران از بزرگواری شما

hamid.soltani92
December 7th, 2014, 06:44
ممنونم دوست و همشهری عزیز
این راه حلی که گفتید به نظر بسیار عالی می باشد . فقط به نظرتون توی شرکت های ایرانی از کجا میتوانم تهیه کنم . منظور تهیه و کانفیگ و هماهنگ کردن سرور هاست .

با سپاس بیکران از بزرگواری شما
خواهش می‌کنم.
در رابطه با تهیه سرور مجازی، می‌تونید از سرویس‌دهنده‌های معتبر ایرانی سرویس بگیرید. از سرویس‌دهنده‌های خارجی هم میتونید سرویس بگیرید. بستگی به بودجه‌تون داره. میتونید سرویس‌های حرفه‌ای، متوسط و بی‌کیفیت داشته باشید. باید بودجه رو مشخص کنید. اما چیزی که معلوم هست اینه که باید سرویس‌دهنده فعلیتون که گویا ایران پیج هست رو عوض کنید یا ازشون درخواست کنید محدودیت منابع هاست شما رو افزایش بدن. چون با این اوضاع، انجام عملیات فوق تاثیر به سزایی برای بازدیدکننده‌های ایرانی نخواهد داشت.
در رابطه با کانفیگ هم بنده و بقیه دوستان انجمن در خدمتیم.

ik2414
December 11th, 2014, 02:32
خواهش می‌کنم.
در رابطه با تهیه سرور مجازی، می‌تونید از سرویس‌دهنده‌های معتبر ایرانی سرویس بگیرید. از سرویس‌دهنده‌های خارجی هم میتونید سرویس بگیرید. بستگی به بودجه‌تون داره. میتونید سرویس‌های حرفه‌ای، متوسط و بی‌کیفیت داشته باشید. باید بودجه رو مشخص کنید. اما چیزی که معلوم هست اینه که باید سرویس‌دهنده فعلیتون که گویا ایران پیج هست رو عوض کنید یا ازشون درخواست کنید محدودیت منابع هاست شما رو افزایش بدن. چون با این اوضاع، انجام عملیات فوق تاثیر به سزایی برای بازدیدکننده‌های ایرانی نخواهد داشت.
در رابطه با کانفیگ هم بنده و بقیه دوستان انجمن در خدمتیم.

با سلام و احترام

عذر میخوام دوست عزیز من ماموریت بودم دسترسی به نت نداشتم .
دوست عزیز یک هاست خیلی خوب خارج با ظرفیت بالا از namecheap.com خریداری نمودم . برای سرور ایران هم از شرکت نگاه روشن پارس (پارس دو) یک سرور مجازی ssd مدیریت شده خریداری کردم . اما خوب یک پیشنهاد خودشون دادن که برای سرویس کلاسترینگ یک سرور سوم هم برای میزبانی دیتابیس تهیه شود ولیکن فکر میکنم هزینه بالایی داشته باشه .
فقط اگر امکانش باشه چون میخواهم کانفیگ توسط شخص متخصصی انجام گردد . لذا اگر امکانش باشد بزرگواری بفرمایید برای کانفیگ زحمتش رو بکشید . با تشکر بیکران

hamid.soltani92
December 11th, 2014, 07:39
با سلام و احترام

عذر میخوام دوست عزیز من ماموریت بودم دسترسی به نت نداشتم .
دوست عزیز یک هاست خیلی خوب خارج با ظرفیت بالا از namecheap.com خریداری نمودم . برای سرور ایران هم از شرکت نگاه روشن پارس (پارس دو) یک سرور مجازی ssd مدیریت شده خریداری کردم . اما خوب یک پیشنهاد خودشون دادن که برای سرویس کلاسترینگ یک سرور سوم هم برای میزبانی دیتابیس تهیه شود ولیکن فکر میکنم هزینه بالایی داشته باشه .
فقط اگر امکانش باشه چون میخواهم کانفیگ توسط شخص متخصصی انجام گردد . لذا اگر امکانش باشد بزرگواری بفرمایید برای کانفیگ زحمتش رو بکشید . با تشکر بیکران
سلام و عرض ادب.
اختیار دارید دوست گرامی.
من هاست وبسایتتون رو بررسی کردم، نسبت به مورد قبلی خیلی خیلی بهتره! اما هنوز هم جای پیشرفت زیادی داره.
برای انجام موردی که شما میخواید، چند راه با میزان بازدهی، هزینه و وقت مورد نیاز متفاوت وجود داره.
لطفا تعداد بازدیدکننده، تعداد بازدید، حجم دیتابیس، پلاگین‌های استفاده شده و سقف بودجه‌ ماهانه رو برای من از طریق پیام خصوصی ارسال بفرمایید، که بهترین حالت رو بهتون معرفی کنم.
ارادتمند.