shs77
December 5th, 2014, 15:52
سلام دوستان بنده چند روزه میخوام واسه یک مدرسه سیستم اعلام نمره دانش آموزان رو بزارم تا الان هم حدود 5-6 تا اسکریپت رو امتحان کردم ولی همه نقص دارن
ekattor نسخه فارسیش هنوز خیلی جاها انگلیسیه
سیناپس هم اصلا جالب نیست خیلی بی کیفیت هست و کلی باگ هم داره
اسکریپت نمرا 2 رو هم نصب کردم اونم خیلی پیچیده است و در اصل برای دانشگاهه
چند تا اسکریپت ایرانی و خارجی دیگه هم امتحان کردم بعضیا ارور میدادن و باگ داشتن بعضی ها هم به ورژن php و ... سازگار نبودن
بنظرتون چکار کنم؟ من یک اسکریپت میخوام که محیط ساده ( نه زشت ) داشته باشه و توش باگ نباشه کاملا هم فارسی باشه مهمترین قابلیتش هم ثبت و مشاهده نمرات باشه اگر این شرایط رو داشته باشه باز هم امکانات دیگه داشته باشه که بهتر میشه
بنده خودم از ekattor خوشم اومده بود که فارسیش مشکل داشت
- - - Updated - - -
دوستان این رو هم بگم ترجیحا رایگان باشه اگر هم اسکریپت پولی خوبی میشناسید بیشتر از 50 فوقش 100 تومن نباشه چون نمیتونم هزینه بکنم
ekattor نسخه فارسیش هنوز خیلی جاها انگلیسیه
سیناپس هم اصلا جالب نیست خیلی بی کیفیت هست و کلی باگ هم داره
اسکریپت نمرا 2 رو هم نصب کردم اونم خیلی پیچیده است و در اصل برای دانشگاهه
چند تا اسکریپت ایرانی و خارجی دیگه هم امتحان کردم بعضیا ارور میدادن و باگ داشتن بعضی ها هم به ورژن php و ... سازگار نبودن
بنظرتون چکار کنم؟ من یک اسکریپت میخوام که محیط ساده ( نه زشت ) داشته باشه و توش باگ نباشه کاملا هم فارسی باشه مهمترین قابلیتش هم ثبت و مشاهده نمرات باشه اگر این شرایط رو داشته باشه باز هم امکانات دیگه داشته باشه که بهتر میشه
بنده خودم از ekattor خوشم اومده بود که فارسیش مشکل داشت
- - - Updated - - -
دوستان این رو هم بگم ترجیحا رایگان باشه اگر هم اسکریپت پولی خوبی میشناسید بیشتر از 50 فوقش 100 تومن نباشه چون نمیتونم هزینه بکنم