PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)

2014hamid
December 5th, 2014, 14:15
سلام بچه ها من بعد از چند روز سرچ کردن رسیدم به چند تا شرکت که به نظرم بهترین و معتبرترین و با سابقه ترین و سریع ترین هاست ها رو مخصوا داخل ایران ارئه میدن .. من اسمشون رو میگم و ازتون میخوام طبق تجریبات ( نه شنیده ها) بگین کدوم از همه بهتره ... برای بیزینس مهمی واقعا میخوام بهترین سرویس رو انتخاب کنم هزینه اصلا مهم نیست .. میدونم تو انجمن هست تاپیک هایی که سایت های مهتبر رو معرفی کرده باشه اما درخواست من یه کم فرق داره . هم چند تا گزینه دادم هم اینکه ملاکم بیشتر از سرعت تعداد سایت های معتبر میزبانی شده هستش :

ملاک ها برای من : مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! یعنی هر کدوم که میزبان تعداد سایت معتبر بیشتری بود برام مهمتر از همه هستش مثله ستحش ، میهن دانلود (سرور سایت ، نه دانلود) دانلودها سافت98 apktops دیجیاتو و .... ملاک دومم هم سرعت سایته ( مثلا افرانت که برای دیجیاتو هست با سرعت نور باز میشه برام)

هاست اشتراکی داخل ایران :

1. آسیاتک
2. افرانت
3.سرورپارس
4. میهن میزبان
5.پارس پک

نکته : اگه بهتر از اینها یا در حد اینها هم داریم جز اینها بگین لطفا

هاست دانلود داخل ایران :

گزینه ای ندارم خوتون معرفی کنین لطفا

lemo1996
December 5th, 2014, 14:26
میهن وب هاست رو یادتون رفته
درضمن اسیاتک و پارس انلاین و افرانت بیشتر به عنوان دیتا سنتر نام برده میشن نه هاستینگ

2014hamid
December 5th, 2014, 14:51
میهن وب هاست رو یادتون رفته
درضمن اسیاتک و پارس انلاین و افرانت بیشتر به عنوان دیتا سنتر نام برده میشن نه هاستینگ

اخه وقتی خود میهن دانلود از میهن وب هاست که مال خودشه نمیگیره پس یعنی سرعت های خوبی نداره . میهن دانلود روی هاست دی ال یا اسیاتک هستش

پارس انلاین کرو که نگفتم ! اما اسیاتک و افرانت هم هاست اشتراکی میفروشن با قیمت های نه چندان گرون من دارم تعرفه هاشو

zarat
December 5th, 2014, 15:04
بر اساس مهم ترین ملاکتون (مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! ) ، به نظرم هاست دی ال هم لحاظ کنید .

nasimd
December 5th, 2014, 15:07
سلام
بعضی از بهترین ها رو جا انداختید

2014hamid
December 5th, 2014, 15:23
بر اساس مهم ترین ملاکتون (مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! ) ، به نظرم هاست دی ال هم لحاظ کنید .

اره اما هاست دی ال فقط سرور اختصاصی میفروشه با هزینه های 500 600 تومن در ماه و فضای 500 گیگ . من هاست میزبانی وب میخوام نهایت 200 300 مگابایت

- - - Updated - - -

سلام

اره حدس میزدم . لطف کنین اگه هاست مهمی هست بگین چون من همه هاست ها رو نمیشناسم

- - - Updated - - -

سلام

اره حدس میزدم . لطف کنین اگه هاست مهمی هست بگین چون من همه هاست ها رو نمیشناسم

RoobinaServer
December 5th, 2014, 15:27
اخه وقتی خود میهن دانلود از میهن وب هاست که مال خودشه نمیگیره پس یعنی سرعت های خوبی نداره . میهن دانلود روی هاست دی ال یا اسیاتک هستش

میهن دانلود و میهن وب هاست کاملا از هم جدا هستند و هیچ کدام برای دیگری نیست بارها نویسنده و مدیر سایت میهن دانلود داخل خود سایت میهن دانلود ذکر کرده که میهن وب هاستینگ هیچ وابستگی به میهن دانلود ندارد و فقط تشابه اسم هست. (میهن وب هاست از اسم میهن دانلود استفاده کرده).

- - - Updated - - -

من هاست میزبانی وب میخوام نهایت 200 300 مگابایت

دقیقا قرار هست چه سایتی روی این هاست قرار بگیرد ؟ نهاد دولتی خاصی هست ؟

با تشکر

Netfollower
December 5th, 2014, 16:06
بنده درمورد سرور ایران
سایت webapple.ir رو حتما پیشنهاد میکنم
خودم ازش چند تا سرویس گرفتم از همکاران چندساله ما هستند
لود و سرعت سرورشون فوق العادس

2014hamid
December 5th, 2014, 16:49
میهن دانلود و میهن وب هاست کاملا از هم جدا هستند و هیچ کدام برای دیگری نیست بارها نویسنده و مدیر سایت میهن دانلود داخل خود سایت میهن دانلود ذکر کرده که میهن وب هاستینگ هیچ وابستگی به میهن دانلود ندارد و فقط تشابه اسم هست. (میهن وب هاست از اسم میهن دانلود استفاده کرده).

- - - Updated - - -

دقیقا قرار هست چه سایتی روی این هاست قرار بگیرد ؟ نهاد دولتی خاصی هست ؟

با تشکر

جدی ؟؟ نمیدونتسم . مرسی واسه گوشزد !!!

ما مشغول راه اندازی یه شرکت طراحی سایت هستیم . میخوایم یه هاستی استفاده کنیم که یه سال دیگه دو سال دیگه سه سال دیگه پشیمون نشیم و لازم نباشه پاسخگوی مشتری باشیم در قبال هاست ... و اینکه با ذکر نام سایت های بزرگ که روی سرور مربوطه نگهداری میشن باعث جلب اعتماد مشتری بشیم . همین !!

- - - Updated - - -

بنده درمورد سرور ایران
سایت webapple.ir رو حتما پیشنهاد میکنم
خودم ازش چند تا سرویس گرفتم از همکاران چندساله ما هستند
لود و سرعت سرورشون فوق العادس

مرسی اما خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد
سایت اسیاتک رنک 180 الکسا داره
سایت افرانت 944
اما این سایت 64,895

Netfollower
December 5th, 2014, 18:53
مرسی اما خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد
سایت اسیاتک رنک 180 الکسا داره
سایت افرانت 944
اما این سایت 64,895

نمردیم و ملاک هاست برتر در ایران رو فهمیدیم !!!

یعنی من باید 2 سایتمو که مجموعا 8 سال روش جون کندم و هرکدوم 100 هزارتا مطلب داره

ولی فایل الکسارو از سایتم حذف کردم جمع کنم برم نه؟

دوست گرامی سایت داریم الان یکسالم نیست بالا اومده ولی رنکش فکر کنم هزار ایران باشه : )))

الکسا رو با هزار دوز و کلک و کثافت کاری خیلی ها تقلب میکنند و خیلی هام مثل ما اصلا این امارگیرو قبول ندارند !!!!

delta
December 5th, 2014, 19:36
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو

انجمن بازی و سرگرمی صباگیم (http://forum.sabagame.com/)

البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.

Netfollower
December 5th, 2014, 19:38
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو

البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.

کمی لحن حرف زدنشون با مشتری جالب نیست !
ما یکی رو معرفی کردیم ازشون هاست بخره . درماه 45 تومان میتونست بده
بنده خدا رو یه جوری باهاش حرف زده بودن انگار گداگشنست و... !!!
با اینهمه ادعا و صحبت و... بازهم تنها هدف بعضی از عزیزان فقط پول است نه رضایت مشتری
البته این صرفا نظر بنده است بنده با ان ها صحبتی نداشتم

omid3963
December 5th, 2014, 19:40
سعی کنید از ایران هاست نگیرید.
من از دیتاسنتر پارس آنلاین هاست دارم.
آپتایم عالیه.(چندروز اخیر ۱۰۰٪ بوده)ولی سرعت دانلود پایینه.
به هر حال من دیتاسنتر پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم.

2014hamid
December 5th, 2014, 20:27
نمردیم و ملاک هاست برتر در ایران رو فهمیدیم !!!

یعنی من باید 2 سایتمو که مجموعا 8 سال روش جون کندم و هرکدوم 100 هزارتا مطلب داره

ولی فایل الکسارو از سایتم حذف کردم جمع کنم برم نه؟

دوست گرامی سایت داریم الان یکسالم نیست بالا اومده ولی رنکش فکر کنم هزار ایران باشه : )))

الکسا رو با هزار دوز و کلک و کثافت کاری خیلی ها تقلب میکنند و خیلی هام مثل ما اصلا این امارگیرو قبول ندارند !!!!

حالا چرا قاط میزنی !! نظرمو دادم خب !! منم اول تاپیک گفتم که ملاکم برای انتخاب چزایی جز موندگاری و حتی سرعت بالاست !! نگفتم ؟ :-w

- - - Updated - - -

چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون

- - - Updated - - -

چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون

!MihanIt!
December 5th, 2014, 20:30
هاست دی ال

Netfollower
December 6th, 2014, 09:15
حالا چرا قاط میزنی !! نظرمو دادم خب !! منم اول تاپیک گفتم که ملاکم برای انتخاب چزایی جز موندگاری و حتی سرعت بالاست !! نگفتم ؟ :-w

این چه ادبیاتیست؟ مگر اینجا چاله میدان است؟
عزیز بعضی از همین سایت های معروف گاها بلاهایی سر سایت ها
اوردن که به خاطر قدرتشون و... مسکوت مونده
ببینید عزیز نظر بنده بر روی اون سرویسی بود که گفتم
که حتی هاست سیستم رو هم از خودشون گرفتم مای بولتین برد پارسی / نمایندگی رسمی مای بی بی در ایران (http://mybulletinboard.ir/)
از سرعتشون و پشتیبانیشون راضی بودم گفتم معرفی کنم
بازخود دانید موفق باشید

RoobinaServer
December 6th, 2014, 09:37
سعی کنید از ایران هاست نگیرید.
من از دیتاسنتر پارس آنلاین هاست دارم.
آپتایم عالیه.(چندروز اخیر ۱۰۰٪ بوده)ولی سرعت دانلود پایینه.
به هر حال من دیتاسنتر پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم.

این مشکل نه به پارس آنلاین و نه به هاست ایران مربوط نمیشه.
سرعت شما پائین هست چون احتمالا هاستتون با ترافیک غیر معقول هست و ترافیک خارج به داخلتون هم حتما خیلی بیشتر محدود هست.

api
December 6th, 2014, 10:59
کمی لحن حرف زدنشون با مشتری جالب نیست !
ما یکی رو معرفی کردیم ازشون هاست بخره . درماه 45 تومان میتونست بده
بنده خدا رو یه جوری باهاش حرف زده بودن انگار گداگشنست و... !!!
با اینهمه ادعا و صحبت و... بازهم تنها هدف بعضی از عزیزان فقط پول است نه رضایت مشتری
البته این صرفا نظر بنده است بنده با ان ها صحبتی نداشتم

+ اینکه چند بار تجربه ترکوندن سایت های مردم رو داشتن . از سرور اختصاصی های آسیاتک هم بنده استفاده کردم . اون اوایل خوب بود اما بعد واقعا افتضاح شد.

2014hamid
December 6th, 2014, 13:51
این چه ادبیاتیست؟ مگر اینجا چاله میدان است؟

:-| ... بیخیال

pc30
December 6th, 2014, 14:05
سلام
میتونید نت افراز رو نیز به لیستتون اضافه کنید بسیاری از سایت های بزرگ ایران روی نت افراز هستند !

faslesard
December 7th, 2014, 22:59
یه سری به این سایت بزن یجاش دیدم مقایسه کردن دیتاسنتر های ایرانی رو
Www.irandcf.com

Asp.Net
December 8th, 2014, 01:18
هاست لینوکسی میخوای نت افزار بقیه یک هفته خوبن یکماه بد

taha_2011
December 26th, 2014, 11:50
میهن میزبان پیشنهاد میشود.

felfel
December 26th, 2014, 14:32
دوستان یک هاستینگ خوب معرف کنید لطفا از هرجا میگیرم بعد از چند روز خراب می شه

mehdi.gh
February 19th, 2015, 17:00
به نظر من زدن تاپیک در انجمن بهتون کمک زیادی نمیکنه
بهترین راه این است که از یکی از سرویس دهنده ها مثلا پارس پک سرویس تهیه کنید ( سرویس دهی و پستیبانی خوبی دارند )
بعد در سایت های دیگر عضو بشید باهاشون حرف بزنید و چند ماه منتظر باشید که مشکل براشون پیش میاد یا نه ( اکثرا اطلاعیه میدن )
اگه مشکل پیش امد براشون ببینید طرز رفتارشون چگونه هست موقع مشکلات
یا اینکه توی گوگل سوابق کاریشون رو سرچ کنید
اینجوری بهتر به نتیجه میرسید

tafakor
February 19th, 2015, 17:40
درود
اول اینکه نحوه انتخاب یک سرویس دهنده خوب را هنوز نمیدانید یک سرویس دهنده خوب رو از تعداد سایت های میزبانی شده اش نمیشه گفت که خوبه اگر اینجور باشه که مابقی سرویس دهندگام باید جمع کنند و فقط یک سرویس دهنده مشغول به سرویس باشه ملاک انتخاب سرویس دهنده خوب رو در خود تغییر دهید با دید بهتری به موضوع نگاه کنید .
اول اینکه مصرف شما به چه میزان هست ؟
چقدر به پشتیبانی هاستینگ نیاز دارید ؟
هزینه برایتان ملاک هست یا نه ؟( بودجتون چه میزان هست با توجه به بودجه چند سرویس دهنده رو جدا کنید و در بین آن چند سرویس دهنده باز آپشن های دیگر را نگاه کنید )
هدفتون از انتخاب سرویس دهنده اتون چیه ؟
چه نیاز هایی دارید از سرویستون که سرویس دهنده آیا میتواند یا خیر ؟
و ......
آپشن های زیادی هست فقط کافیست کمی تفکر و تعمل کنید و کمی از سرویس دهندگان سوال کنید .
به راحتی میتوانید متوجه شوید نیاز شما چیست و کدام مناسب برای شما هستند .
اینکه اینجا دوستان و همکاران بیایند بگن این خوبه و اون بده آیا این شد ملاک اومدیم شما خرید کردید و فردا راضی نبودید آیا فردی که میگفت این سرویس دهنده خوب هست حالا جوابگوی شما هست ؟ اینکه هر کدام از ما با چه سرویس دهندگانی فعالیت کرده بر اساس نیاز خودمان بوده که راضی هستیم و یا آن دسته از سرویس دهندگان که راضی نبودیم مناسب برای حوضه فعالیت ما نبوده که حال میگوییم این خوب نیست فقط این و اون . این ها همش حرف هست خودتان باید کلاه قضاوت بذارید سرتان خوب هست پرسیدن و سوال کردن اما نه به این شیوه .

در کل موفق باشید