ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب پیش نیاز های درگاه بانک روی سرور

demonvictor
December 5th, 2014, 09:21
درود
من یه سرور مجازی دارم که روش سرویس هاستینگ راه انداختم.اما مشکل اینجاست که یکی از سایتا رو میخوام روش درگاه بانک نصب کنم که پارسپال بهم متن زیر رو داده:

به پشتیبانی هاست خود صحت نصب Soap و همچنین دسترسی به وب سرویس پارس پال http://merchant.parspal.com/WebService.asmx?wsdl را بررسی نمایید.

الان من باید چیکار کنم؟مدیر سرور هم در اصل خودم هستم خخخخخخخ
ممنون میشم آموزش نصب سرویس های مورد نظر رو بهم بگین.
سیستم عامل سرور مجازی هم لینوکس هستش.کنترل پنل هم سی پنل.

فقط اضافه کنم که زمان نصب soap با کلی اررور که تصویرش رو براتون ضمیمه کردم مواجه شدم.که نمونه ای از اررورش به قراره زیره اما کامل ترش توی تصویر مشخصه.:
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in PEAR/Registry.php on line 814

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /usr/local/lib/php/PEAR/Registry.php on line 814

- - - Updated - - -

کسی نیست که بدونه راه حل مشکلم چیه؟

besthosti.com
December 5th, 2014, 09:52
Soap اگر نصب نيست از طريق easy apche بساديد.
موفق باشيد

demonvictor
December 8th, 2014, 03:14
Soap اگر نصب نيست از طريق easy apche بساديد.
موفق باشيد

یه اموزش نصب میشه بهم بدین؟
- - - Updated - - -

درود
من یه سرور مجازی دارم که روش سرویس هاستینگ راه انداختم.اما مشکل اینجاست که یکی از سایتا رو میخوام روش درگاه بانک نصب کنم که پارسپال بهم متن زیر رو داده:

به پشتیبانی هاست خود صحت نصب Soap و همچنین دسترسی به وب سرویس پارس پال http://merchant.parspal.com/WebService.asmx?wsdl را بررسی نمایید.

الان من باید چیکار کنم؟مدیر سرور هم در اصل خودم هستم خخخخخخخ
ممنون میشم آموزش نصب سرویس های مورد نظر رو بهم بگین.
سیستم عامل سرور مجازی هم لینوکس هستش.کنترل پنل هم سی پنل.

فقط اضافه کنم که زمان نصب soap با کلی اررور که تصویرش رو براتون ضمیمه کردم مواجه شدم.که نمونه ای از اررورش به قراره زیره اما کامل ترش توی تصویر مشخصه.:
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in PEAR/Registry.php on line 814

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /usr/local/lib/php/PEAR/Registry.php on line 814

- - - Updated - - -

کسی نیست که بدونه راه حل مشکلم چیه؟

جدا اگر کسی بلد هستش کمکم کنه.خیلی گیرم و هنوز نتونستم مشکلم رو حل کنم.
مرسی

samansystems
December 9th, 2014, 15:43
چرا از يک درگاهی استفاده نميکنيد که هم به شما پشتيبانی مناسب بده و هم از شما کارمزد دريافت نکنه ؟ و هم به شما تسويه آنی بده ؟