توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی بهتره یا سرور
www.rayanwebhost.ir
December 4th, 2014, 17:42
سلام
من می خوام یه هاستینگ بزنم به نظر شما بهتره از نمایندگی استفاده کنم یا از سرور ؟
tafakor
December 4th, 2014, 18:08
اگر از صفر دارید شروع میکنید نمایندگی بهتر هست اگر نه که مشترک بالایی دارید سرور تهیه کنید البته اگر از پس هزینه ها بر میایید
almandata
December 4th, 2014, 18:14
واسه شروع فعلا نمایندگی بگیر بعد کارت گرفت سرور بگیر
kingpower
December 4th, 2014, 18:21
درود
اگر میخواهید از صفر شروع کنید بهتر است نمایندگی تهیه کنید و پس از افزایش مشتریاتون برای تهیه سرور اقدام کنید
اگر هم مشتری داری سرور تهیه کنید (البته مدیریت سرور نیاز به دانش دارد)
jaheshserver
December 4th, 2014, 20:17
سلام
من می خوام یه هاستینگ بزنم به نظر شما بهتره از نمایندگی استفاده کنم یا از سرور ؟
100 درصد براي شروع از صفر بايد نمايندگي بگيريد
iranwhsrver
December 4th, 2014, 20:29
علاوه براینا..باید آشنایی کاملی هم باwhmcsداشته باشید
lemo1996
December 4th, 2014, 20:45
100 درصد براي شروع از صفر بايد نمايندگي بگيريد
حرفتون رو قبول ندارم به نظر شما شرکت هایی مثل سرور پارس هم نمایندگی داشتن ؟ (الکی از واژه 100 درصد استفاده نکنید !)
تجربه نشون داده بیشتر کسایی که نمایندگی میگیرن بعد از 2 ماه الی 6 ماه کلن سایتشون ناپدید میشه و با اسمی جدید دوباره وارد این صنعت میشن
و جواب سوال دوست عزیزمون اینه که اگه دانشی راجب به هاستینگ نداری الکی سرمایت رو هدر نده و وقت خودتو تلف نکن
اگه میخوای وارد این کار شی باید به صورت کاملا حرفه ای وارد شی و هزینه ی تبلیغات و بازاریابی رو داشته باشی
sht-design
December 4th, 2014, 20:50
به دلیل نبود مشتری در ابتدای کار به نظر بنده اول یک نمایندگی تهیه کنید
مشتری های خودتون رو توی چند ماه اول یا حتی سال اول به حدی برسونید که بتونید هزینه سرور رو از مشتری های خودتون در بیارید و بعدش اقدام به خرید سرور و کانفیگ و مدیریت آن کنید . چند ماه اول همیشه باید ضرر بدید تا به سود برسید :)
downloaddl
December 4th, 2014, 20:54
حالا من یک چیز دیگه می گم
بعضی از دوستان گفتن نمایندگی بگیرید بهتره برای شروع
اما من می گم شما کیفیت کار رو حفظ کنید و قوی بیاید جلو
سرور اختصاصی تهیه کنید
2 3 ماه اول رو ضرر بدین
novin-web
December 4th, 2014, 22:01
سلام
اگر از عهده مدیریت سرور بر بیاید سرور در غیر این صورت برای شروع نمایندگی بهتر هست.
kingpower
December 4th, 2014, 22:47
یوزر دیشب شما بن شد دوباره یوزر جدید می سازید :|اگر اسپم در انجمن نکنین می توانین فعالیت داشته باشید در غیر اینصورت مجدد بن می شوید :|
درود
الان این گفته شما اسپم نیست!!؟؟!!!؟؟!!!!!؟؟!!!!!؟؟!!
man-O-to
December 4th, 2014, 23:10
و جواب سوال دوست عزیزمون اینه که اگه دانشی راجب به هاستینگ نداری الکی سرمایت رو هدر نده و وقت خودتو تلف نکن
اگه میخوای وارد این کار شی باید به صورت کاملا حرفه ای وارد شی و هزینه ی تبلیغات و بازاریابی رو داشته باشی
من دوستم دو سال هست
پاورجاست
ali269
December 4th, 2014, 23:52
درود
الان این گفته شما اسپم نیست!!؟؟!!!؟؟!!!!!؟؟!!!!!؟؟!!
شما خودت هاستت رو از فلکسی پک میگیری :|
M-Sadeghi
December 5th, 2014, 00:50
حرفتون رو قبول ندارم به نظر شما شرکت هایی مثل سرور پارس هم نمایندگی داشتن ؟ (الکی از واژه 100 درصد استفاده نکنید !)
تجربه نشون داده بیشتر کسایی که نمایندگی میگیرن بعد از 2 ماه الی 6 ماه کلن سایتشون ناپدید میشه و با اسمی جدید دوباره وارد این صنعت میشن
البته حرف شما اشتباه است شک نکنید همیشه باید از پایین پله ها رو رفت و آسانسوری در زندگی وجود نداره که سریع بری بالا. الان سایت وطن دیتا 6 ساله که می شناسمش ، روزی که شروع کرد با نمایندگی شروع کرد و الان از هاستینگ های برتر و قدیمی هستند که فکر می کنم 10 الی 15 تا سرور دارن اداره می کنند.
والبته جواب استارتر محترم باید بگم اگر شروع نکردی بیخیال این شغل بشو چون تو این سن که هستی نمی تونی اداره کنی کارو و دست بسیار زیاده در این کار ، و سرمایه ی خوبی باید طزریق کار کنی.
Ashkankamangar.ir
December 5th, 2014, 04:26
سلام بستگی به هدف و نحوه کارتون داره
چون در ابتدای کار مشتری چندانی نخواهید داشت همش میشه ضرر حالا نمایندگی ماهی 40 تومان و سرور با لایسنسهاش حداقل 300 تومان
ببینین کدوم ضررش بهتره
البته نمایندگی هم میگیرید از جای بسیار معتبر بگیرید
چون شروع کارتون و جمع آوری اعتباره
شما یک ثانیه هم دان بشی یا الاعات مشتری بپره کلا برندت نابود میشه و تا همیشه لکه نگن میمونه روت
مراقب باش
!MihanIt!
December 5th, 2014, 07:57
اچر دانش کمی دارید سرور
میزبانی کهکشان
December 5th, 2014, 08:43
سلام
بنظر من بهتر نمایندگی بگیری.ضمنا از جایی سرویس تهیه کن که پشتیبانی و اپتایم خوبی داشته باشه که یوزرات از سرویس راضی باشند.
Optimus
December 5th, 2014, 14:16
راه اندازی این سرویس نیاز به هزینه داره
این روزا هر وب سرور و کنترل پنلی نیاز به لایسنس داره
همچنین هزینه خود سرور جدا
اگر بتونید از پس هزینه بر بیایید که راه بندازید
اما اگر نیم تونید و هزینه ابتدایی کمه از یک جای معروف نمایندگی بگیرید تا راه بیافتید
M.D.A
December 5th, 2014, 14:25
در صورتی که سرمایه برای تبلیغات دارید سرور مجازی (مطمئن!) یا سرور اختصاصی تهیه کنید.
در صورتی که آروم آروم و بدون تبلیغات مناسب میخواید شروع کنید مطمئنن نمایندگی بهترین گزینه خواهد بود.
این تنها بحث مالی بود و بحث تخصصی بویژه تجربه در این صنعت بسیار مهم و قابل توجه هست که باید بهش توجه کنید حتی اگر سرمایه زیادی دارید!
موفق باشید
OmidX
December 5th, 2014, 19:41
سلام
سرور مجازی با کانفیگ ویژه هاستینگ پیشنهاد میشه ...
ali269
December 5th, 2014, 21:14
پیشنهاد میکنم ریسلر بگیرین
سارینا پارس | نمایندگی هاست لینوکس (http://billing.sarinapars.com/reseller-linux/)
سارینا پارس | نمایندگی هاست لینوکس دایرکت ادمین (http://billing.sarinapars.com/reseller-directadmin-linux/)
با قیمت ماهی ۱۰ هزار تومان شما میتونید یک ریسلر بگیرین اگر بیشرفتتون خوب بود بعدش وی پی اس و در نهایت سرور
اقای اسپمر افر در بخش اموزشی ممنوع است تازه از بن خارج شدید :|
mheftekhari
December 9th, 2014, 15:03
اقای اسپمر افر در بخش اموزشی ممنوع است تازه از بن خارج شدید :|
من فقط اطلاع دادم که نیاز نیست هزینه کنه :)
بعدشم من اسپمر نیستم اگه فکر میکنید پاسخ دادن به سوال های تاپیک ها و ارسال تاپیک اسپم کردنه اشتباه بزرگی میکنین :)
جامعه ی خوبی نساختین اینجا
novin-web
December 10th, 2014, 13:45
سلام
سلام
دوست عزیز اگر توانایی مدیریت سرور رو دارد شک نکنید سرور بهتر هست ولی در غیر این صورت نمایندگی رو پیشنهاد میکنیم.
hossein6151
December 10th, 2014, 17:26
تا چند ماه اول مشتری زیاد ندارید شاید بتونین نصف پول سرور بدین چند ماه اول رو نمایندگی بگیرین و بعد که مشتری هاتون زیاد شده و حتی حساب کنین که میتونین پول سرور رو دربیارن و یا مقداری کمی از جیب بدین همه رو انتقال بدین روی سرور