PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لاگین در وی سنتر

seyed-reza
December 4th, 2014, 00:08
با سلام
نمیدونم چرا ممی تونم به وی سنتر لاگین کنم. این بار اول من هست که از وی سنتر استفاده می کنم. برای ورود به وی سنتر باید بخش هاست نیم ادرس ایپی سرور و یوزر و پسورد سرور رو زد؟
من میزنم این ارور رو می ده تشکر و ممنون اگر کمک کنید.
24035

MagicVps.Com
December 4th, 2014, 00:52
با سلام
نمیدونم چرا ممی تونم به وی سنتر لاگین کنم. این بار اول من هست که از وی سنتر استفاده می کنم. برای ورود به وی سنتر باید بخش هاست نیم ادرس ایپی سرور و یوزر و پسورد سرور رو زد؟
من میزنم این ارور رو می ده تشکر و ممنون اگر کمک کنید.
24035

مسیر اشتباه رفتید شما بعداز نصب وی سنتر بعدش باید VMware vSphere Client را نصب و اجرا کنید واز این طریق به وی سنتروصل بشید
جهت وصل شدن هم میتوانید

بجای ایپی ادرس /نیم = 127.0.0.1 و یا ایپی سرور که روش وی سنتر نصب کردین و یا localhost بنویسید
بجای یوزر نیم =در نسخه 5.5 administrator@vsphere.local
بجای پسورد =پسوردی که موقع نصب دادین

seyed-reza
December 4th, 2014, 01:12
دستتون درد نکنه الان این ارور رو میده چی کار باید بکنم.
24038

MagicVps.Com
December 4th, 2014, 23:23
دستتون درد نکنه الان این ارور رو میده چی کار باید بکنم.
24038

داره میگه دسترسی نداره نمیدونم موقع نصبچی کار کردین
ویسنتر که نصب کردین نسخه چند هست طبق توضیحات پست قبلی مشخصات لوگین میزنید این توضیحات باری نسخه 5.5 هست اگ نسخه 5.1 و یا 5 هست یک جور دیگه باید مشخصات بزنید

اگر مایل بودین یک ویندزو صفرکیلو متر فول اپدیت شده+ایزو ویسنتر هم اپلود کنید روش بفرستید تا براتون نصب کنم اگر مایل بودین توی این چند سال برای خیلی از همکارن نصبکردم حداقل 30 تا 35 مورد

seyed-reza
December 4th, 2014, 23:39
دستتون درد نکنه من الان تونستم وارد بشم. و سوال دیگه این هست که من میخوام از یک سرور به سرور دیکه وی پی اس ها رو منتقل کنم. این کار رو چطور می تونم انجام بدم؟
تشکر فرواان از شما یوزر مجیک :53:

Dictator_
December 5th, 2014, 22:55
دستتون درد نکنه من الان تونستم وارد بشم. و سوال دیگه این هست که من میخوام از یک سرور به سرور دیکه وی پی اس ها رو منتقل کنم. این کار رو چطور می تونم انجام بدم؟
تشکر فرواان از شما یوزر مجیک :53:

سرور جدید و قدیمتون رو داخل vmware ادد کنید .

بعدش هر سروری که خواستید رو clone کنید روی سرور جدید .

وقتی روی clone بزنید لیست سرور نمایش داده میشه و میتونید انتخاب کنید .