توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده همزمان از یک سرور مجازی
ahmadjanam98
December 3rd, 2014, 21:57
من میخوام یه کاری بکنم که خودم با دوستم همزمان بتونیم وارد سرور مجازی بشیم .
الان چکار کنم ؟
zarat
December 3rd, 2014, 21:58
خب یه یوزر هم برای دوستتون درست کنید تا ایشون هم بتونه وصل بشه
tafakor
December 3rd, 2014, 22:12
شایان ذکر هست که هم میتونید دسترسی ادمین بهش بدید هم یوزر که محدود باشند که از این طریق هر دو میتوانید استفاده کنید از سرور مجازی
ahmadjanam98
December 3rd, 2014, 23:43
خب یه یوزر هم برای دوستتون درست کنید تا ایشون هم بتونه وصل بشه
چه جوری ؟ مثل ویندوز معمولی ؟
Principal
December 3rd, 2014, 23:48
باید براش یه اکانت دیگه بسازی یا با همون اکانت administrator وارد سرور بشید .
فقط یه نکته ای وجود داره که باید از رجیستری max session رو افزایش بدی و الا فقط یک نفرتون میتونه همزمان تو سرور باشه :)
morgoet
December 3rd, 2014, 23:52
از چه سیستم عاملی استفاده میکنید ؟
RaceF1
December 4th, 2014, 00:41
شایان ذکر هست که هم میتونید دسترسی ادمین بهش بدید هم یوزر که محدود باشند که از این طریق هر دو میتوانید استفاده کنید از سرور مجازی
دو تا یسر با یک پسورد هستش یا دو پسورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میشه انجام داد در ویندوز 2008 ار 2 ؟
- - - Updated - - -
باید براش یه اکانت دیگه بسازی یا با همون اکانت administrator وارد سرور بشید .
فقط یه نکته ای وجود داره که باید از رجیستری max session رو افزایش بدی و الا فقط یک نفرتون میتونه همزمان تو سرور باشه :)
توضیح کامل نمیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Principal
December 4th, 2014, 00:52
چه توضیحی ؟
تو گوگل سرچ کنید مطالب هست .
tafakor
December 4th, 2014, 02:06
خدمت شما اینم آموزش
برای اضافه کردن یوزر جدید برای ورود به سرور ویندوز و استفاده از ریموت دسکتاپ و سایر امکانات به روش زیر میتوانید عمل کنید :
My Computer > right click > Manage > Local Users and Groups > Users > right click > New user
پس از ایجاد یوزر هم میتونید در گروه ریموت دسکتاپ اون رو اضافه کنید :
My Computer > right click > Manage > Local Users and Groups > Groups > Remote Desktop Users > right click > Add user to group
در صورت نیاز به دادن دسترسی های ادمین به یوزر جدید ، میتوانید آنرا در گروه ادمین ها هم اضافه کنید :
My Computer > right click > Manage > Local Users and Groups > Groups > Administrators > right click > Add user to group
مشاهده از طریق وب سایت
کلیک نمایید (http://mizbanit.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=13)