PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال کار هستم

sparrow
December 3rd, 2014, 21:14
سلام
من دانشجو هستم؛
برای همین نمیتونم روزانه بصورت متداوم انلاین باشم؛ مشخص نیست چه وقت هستم یا نیستم!یعنی فعلا برنامه خاصی واسه اومدن به اینترنت ندارم.
تو اینترنت تخصص خاصی ندارم. یکمی بگی نگی با فتوشاپ آشنا هستم؛ نویسنده خوبی هستم. تو توسعه وب و جذب بازدید هم یه حرفهء جزئی دارم.
به عنوان نمونه کار هم میتونید؛ به چند تا از وبلاگ و سایتها که دارم و هستم مراجعه کنید که اگه از نظر مدیریت سایت مشکلی نداشته باشه ادرسشو در اختیار میذارم.
دنبال یه درامد و یه کار شغل مناسب هستم.
اگه سوال یا پیشنهادی دارید ؛ منتظرم

o:-)

sor
December 3rd, 2014, 21:28
خوب دقیقا چه کاری ؟
طراحی چت روم و بازار یابی میتونید کار کنید ؟

sparrow
December 3rd, 2014, 21:30
خوب دقیقا چه کاری ؟
طراحی چت روم و بازار یابی میتونید کار کنید ؟
بیشتر نویسندگی مد نظرم هست.
بازاریابی نه نمیتونم.
طراحی چت روم؛ اگه منظورتون نصب و راه اندازی چت روم et هست بله
اما ساخت قالب و ادیت اسکریپت و... نه متاسفانه از دستم برنمیاد

tizparvaz
December 4th, 2014, 03:34
سلام
با این ظرایط نویسندگی بهترین حرفه هست برای شما و هم میتونید برای چند شخص یا شرکت فعالیت کنید و در آمد خوبی داشته باشید اگر تمایل داشتید ما به یک نیسنده نیاز داریم و بابتش حوق ماهانه هم میدیم البته 2 هفته به صورت مبلغ رای هر پست و بعد اگر هر دو طرف راضی بودیم حقوق ماهانش میکنیم

ali09366
December 4th, 2014, 11:40
در زمینه هاستینگ و مسائل فنی میتوانید نویسندگی کنید ؟
اگر بله با ما در تماس باشید .

hamra
December 4th, 2014, 11:43
با بنده در ارتباط باشید جهت نویسندگی در وبسایت.

sparrow
December 4th, 2014, 12:15
سلام
با این ظرایط نویسندگی بهترین حرفه هست برای شما و هم میتونید برای چند شخص یا شرکت فعالیت کنید و در آمد خوبی داشته باشید اگر تمایل داشتید ما به یک نیسنده نیاز داریم و بابتش حوق ماهانه هم میدیم البته 2 هفته به صورت مبلغ رای هر پست و بعد اگر هر دو طرف راضی بودیم حقوق ماهانش میکنیم
قسمت پیام های خصوصی چند تا سوال ازتون درباره موضوع نویسندگی و... پرسیدم

- - - Updated - - -

در زمینه هاستینگ و مسائل فنی میتوانید نویسندگی کنید ؟
اگر بله با ما در تماس باشید .
اگر میشه کمی بیشتر توضیحات
منظورتون تهیه و اماده سازی مطالب اموزشی هست؟

ali09366
December 4th, 2014, 12:22
نویسندگی در زمینه های کنترل پنل سی پنل ، دایرکت ادمین ، whm و whmcs و دامنه های بین المللی و دامنه های ملی ، و در زمینه سیستم مدیریت محتوا ها

sparrow
December 4th, 2014, 12:49
نویسندگی در زمینه های کنترل پنل سی پنل ، دایرکت ادمین ، whm و whmcs و دامنه های بین المللی و دامنه های ملی ، و در زمینه سیستم مدیریت محتوا ها
با مواردی که ذکر کردید آشنایی خوبی دارم
اما منتظر پیشنهاد دیگر دوستان هم هستم