توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه vps چنتا ip ميشه روش گذاشت؟ اصلاً ميشه؟
boro_baba
July 20th, 2010, 11:04
ميخواستم يه همچين چيزی داشته باشم فقط در باب امکان سنجی هست
من ميخوام يه vps يا dedicate داشته باشم که مثلاً با 100 تا ip متفاوت از روش برم رو اينترنت
تمام ip ها رو هم همزمان ميخوام استفاده کنم يعنی با 100 تا ip همزمان به يه سايت متصل بشم يا به چنتا سايت مثلاً همزمان با 20 ip از يه سايت دانلود کنم و سايت فکر کنه که من 20 نفر هستم
اين کار شدنی هست يا نه؟
1eng.ir
July 20th, 2010, 11:07
برو بابا میشه 2000 آی پی هم اد کرد :d
باید به هر آی پی جدا جدا لاگین کنی و کاراتو انجام بدی. / البته فکر کنم با نوشتن یه اسکریپت یا برنامه (ربات) هم بتونی این کارو انجام بدی.
پ.ن: قحطیه یوزره گذاشتی بروبابا ؟! :d
MihanNet
July 20th, 2010, 13:35
باید به هر آی پی جدا جدا لاگین کنی و کاراتو انجام بدی. / البته فکر کنم با نوشتن یه اسکریپت یا برنامه (ربات) هم بتونی این کارو انجام بدی.
بيا برو ببين بابا :d
منظورش اينكه 100 تا IP كه اضافه كرده مي خواد تو يه لحظه 100 تا IP نشون بده كه عملا غيرممكن است @-)
ولي ميشه با يه برنامه به صورت تصادفي مثلا هر 1 دقيقه يكي از IP ها رو نشون بده
Online24
July 20th, 2010, 13:53
شما 100 تا ip خریداری ( register ) کنید ! 100 تا کارت شبکه ( حتی مجازی ) هم تهیه کنید .
همزمان و از یک کارت شبکه نمیتونید این کار رو بکنید .
و هرکدوم از این اتصال هاتون ip جدا ( در مجموع مثلا 100 !!! ) داره .
برای کار شما روش ip spoofing کاربرد داره ... ( تحقیق کنید )
vPsPersia.COM
July 20th, 2010, 15:00
Spam این روزا چه طرفدار پیدا کرده
boro_baba
July 20th, 2010, 18:20
Spam این روزا چه طرفدار پیدا کرده
بله متأسفانه يه نمونش همين پست خودت
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
ممنون از پاسختون باهاتون هم زياد کار کردم تو pt با همين يوزر خريد دامين
اولين بار که خواستم تو يه فوروم ثبت نام کنم خيلی گير دادا که يوزرت چی باشه زورم گرفت گفتم برو بابا
از اون موقع تو تمام فوروم ها يوزرم اينه
اينم وجه تسميه
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
شما 100 تا ip خریداری ( register ) کنید ! 100 تا کارت شبکه ( حتی مجازی ) هم تهیه کنید .
همزمان و از یک کارت شبکه نمیتونید این کار رو بکنید .
و هرکدوم از این اتصال هاتون ip جدا ( در مجموع مثلا 100 !!! ) داره .
برای کار شما روش ip spoofing کاربرد داره ... ( تحقیق کنید )
خوب اول از همه بگم که همه ip ها بايد با هم بالا باشن
اگه يه سرور dedicate باشه خودم ميتونم روش کارت شبکه مجازی ايجاد کنم؟
يا اصلاً بيام يه dedicate رو مجزی سازی کنم 100 vps از توش دربيارم 100 تا ip به هرکدم هم يه ip
بدم چون اصلاً قدرت و hard و رم vps مهم نيست
وظيفه هر ip هم فقط دانلود کردن هست
البته اين کار خيلی سخت هست اگه روش آسونتری هم بلدين بگين در ضمن هزينه خيلی مهمه اينو هم لطف کنيد بگيد
اين روش(ip spoofing) رو هم ميرم نگاه ميکنم الان با اينترنت موبايل امدم سرعت کم هست
در کل از همتون ممنون