توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت بک اپ خودکار معرفی کنید.
p30rayan
July 20th, 2010, 10:20
سلام
بچه ها من الان لازم دارم تا هر روز از سایتم فول بک اپ بگیرم
ولی از بین این همه اسکریپت آماده بک اپ گیری موندم کدوم رو استفاده کنم
اگر شما از این سیستم های بک اپ خودکار استفاده میکنید معرفی کنید و لینک دانلود هم اگر دارید بزارید!
M-Soltani.ir
July 20th, 2010, 10:33
از جایی هاست بگیر که خودش بک اپ روزانه بگیره
به اسکریپت ها اعتمادی نیست ، یه موقع میبینی از دیتابس ناقص بک اپ میگیره و ...
p30rayan
July 20th, 2010, 10:45
هاست که بک اپ میگیره ولی خودمم میخوام بریا اطمینان بیشتر بگیرم!
support
July 20th, 2010, 10:59
Handybackup (http://www.handybackup.com) رو بهتون پیشنهاد می کنم،قابلیت های زیادی داره،از جمله اینکه از طریق FTP هم بک آپ می گیره(Schedule هم می تونی واسش تعریف کنی).با یه سرچ می تونی crack شده اش رو گیر بیارید(خواستید اطلاع بدید لینک واستون بفرستم)
البته Acronis (http://www.acronis.com) هم خوبه ولی nullشده اش سخت گیر میاد
amirpcp30
July 20th, 2010, 11:00
سلام
منم چنین اسکریپتی می خواهم که بک آپ بگیره بفرسته یک هاست دیگه که بهش میدم
اما هر چی گشتم فقط اسکریپت هایی دیدم که فقط از دیتابیس میگرفتند که به میل یا هاست دیگه هم میفرستادن فقط مشکلشون فول بک آپ بود
p30rayan
July 20th, 2010, 11:05
sopport عزیز برام بفرستید لطفا! ممنون
support
July 20th, 2010, 11:40
http://www.serverpars.com/Handy Backup Server 6.4.0.4920.zip
مشکلی بود خبرم کنید
Online24
July 20th, 2010, 13:35
نیازی به اسکریپت خاصی نیست و این امکان بوسیله Cron jobs در Cpanel وجود داره !
اسکریپتی که فول بک آپ میگیره از کاربر هم pkgacct نام داره ! ( تبعیه شده در Cpanel )
کافیه که این اسکریپت رو بوسیله cron jobs اجرا کنید
به این صورت pkgacct username/.
. به جای username هم نام کاربری خودتون رو وارد میکنید
. این اسکریپت تو شاخه scripts قرار داره
یعنی تو قسمت cronjobs در قسمت command to run وارد کنید
cd /scripts ; ./pkgacct username
amirpcp30
July 20th, 2010, 14:17
سلام
با اجازتون من دایرکت ادمین دارم نه سی پنل
اگه لینک اسکریپت رو بدید ممنون میشم
سپاس
Online24
July 20th, 2010, 14:33
دسترسی شما به دایرکت ادمین در چه سطحی هست ؟!
اگر سطح شما بالاتر از user level باشه میتونید از قسمت Manage User Backups مدیریت کاملی رو اعمال کنید ! و تعیین کنید از چه کاربری ( قسمت who ) در چه زمانی ( when ) و در کجا (where ) بک آپ تهیه بشه !
برای زمان بندی هم از قسمت Cron Schedule و یا همون قسمت when میتونید استفاده کنید .
اگر هم دسترسی فقط به user level دارید ، باید به صورت دستی تهیه کنید ! یا با ادمین سرور مشورت کنید و بگید که براتون تنظیم کنند
اسکریپت جداگانه توصیه نمیشه برای اینکار ! ( مخصوصا اگر full backup بخواید تهیه کنید )
amirpcp30
July 20th, 2010, 14:36
در همون سطح کاربری هست user level چون این گزینه هایی که میگید ندارم
amirpcp30
July 24th, 2010, 08:58
سلام
الان یک اسکریپت در پی سی ول دیدم گفتم بزارم
قویترین اسکریپت مدیریت بک آپ | P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي (http://www.p30vel.ir/4666-ultimate-php-site-backup.html)
این همون کار که بک اپ خودکار هست و بفرسته یک هاست دیگه رو می کنه؟
سپاس
Online24
July 24th, 2010, 12:09
استفاده از اسکریپت به هیچ وجه توصیه نمیشه ! چرا که اولا ضریب اطمینان پایینی دارند و اینکه امنیت اطلاعات شما رو به خطر میندازند و شاید از نظر هاستینگ شما این کار غیرقانونی باشه ( مصرف غیر قانونی از منابع سرور و یا مغایرت با قوانین هاستینگ )
همونطور که برای هر دو کنترل پنل cpanel و Direct admin توضیح دادم این کار براحتی و با ضریب اطمینان بالا توسط این کنترل پنل ها انجام میشه ...
مرسی online24 ولی این بک آپ ها کجا ذخیره میشن؟ بک آپ های جدید جایگزین قبلی میشن؟
Online24
July 24th, 2010, 17:28
مرسی online24 ولی این بک آپ ها کجا ذخیره میشن؟ بک آپ های جدید جایگزین قبلی میشن؟
خواهش میکنم !
این بک آپ ها تو قسمت backups در directadmin یا تو دایرکتوری /home/username در Cpanel ذخیره میشه .
بک آپ های جدید به هیچ وجه جایگزین قبلی نمیشه !!! چون اگه دقت کرده باشید کنترل پنل فرمت اسمی خاصی رو برای تولید بک آپ ها داره و تاریخ و زمان رو به نام فایل اضافه میکنه ... ( پس هر فایل با نام جدا ساخته میشه )
پس هیچ وقت جایگزین قبلی نمیشه .
parsaserver
July 24th, 2010, 17:55
پیشنهاد من اسکریپت Sypex Dumper هست از وب آلفا
اسکریپت پشتیبان گیری Sypex Dumper (http://www.webalfa.net/480-sypex-dumper.html)[COLOR="Silver"]
Online24
July 24th, 2010, 18:02
برای صدمین بار ! از هیچ اسکریپتی برای این کار استفاده نکنید ! ( فقط کنترل پنل )
p30rayan
July 25th, 2010, 23:00
در بخش command در cron jobs اینو زدم
cd /scripts ; ./pkgacct MyUsername
به جی MyUsername مورد خودم رو نوشتم ولی چیزی بک اپ نمیگره! همه جا رو گشتم نگرفته بود!
saeidj
July 25th, 2010, 23:06
مگه براي بك اپ اسكريپت مي خواد؟
تو دايركت ادمين بك اپ منيج منت از طريق ftp ست مي كني كه رو يه يرور ديگه خود كار بك اپ بگيره. نخواستي تنظيم ميكني تو همون سرور خودت بك اپ ميگيره
Online24
July 25th, 2010, 23:59
در بخش command در cron jobs اینو زدم
cd /scripts ; ./pkgacct MyUsername
به جی MyUsername مورد خودم رو نوشتم ولی چیزی بک اپ نمیگره! همه جا رو گشتم نگرفته بود!
در شرایط عادی بجز root حق دسترسی برای اجرای این اسکریپت ندارید !
این روش تهیه بک آپ خودکار با استفاده از اسکریپت بک آپ Cpanel و با استفاده از Cronjobs خود پنل هستش
* برای همین گفتم بهتون که با مدیر سرور یا همون Root صحبت کنید تا بک آپ گیری رو براتون بصورت اتوماتیک و مطمئن تنظیم کنه ...
یک اسکریپت بسیار جالب الان پیدا کردم که به زبان php نوشته شده ! کار این اسکریپت هم اینه که به جای شما عمل بک آپ گیری رو با استفاده از Cpanel انجام میده ...
* این اسکریپت داخل انجمن های Cpanel در بارش بحث شده و تایید شده
این محتوا رو داخل یک فایل با نام fullbackup.php و در مسیر home/youraccount/ ذخیره کنید :
<?php
// PHP script to allow periodic cPanel backups automatically, optionally to a remote FTP server.
// This script contains passwords. KEEP ACCESS TO THIS FILE SECURE! (place it in your home dir, not /www/)
// ********* THE FOLLOWING ITEMS NEED TO BE CONFIGURED *********
// Info required for cPanel access
$cpuser = "username"; // Username used to login to CPanel
$cppass = "password"; // Password used to login to CPanel
$domain = "example.com"; // Domain name where CPanel is run
$skin = "x"; // Set to cPanel skin you use (script won't work if it doesn't match). Most people run the default x theme
// Info required for FTP host
$ftpuser = "ftpusername"; // Username for FTP account
$ftppass = "ftppassword"; // Password for FTP account
$ftphost = "ftp.example.com"; // Full hostname or IP address for FTP host
$ftpmode = "ftp"; // FTP mode ("ftp" for active, "passiveftp" for passive)
// Notification information
$notifyemail = "you@example.com"; // Email address to send results
// Secure or non-secure mode
$secure = 0; // Set to 1 for SSL (requires SSL support), otherwise will use standard HTTP
// Set to 1 to have web page result appear in your cron log
$debug = 0;
// *********** NO CONFIGURATION ITEMS BELOW THIS LINE *********
// Make POST to cPanel
fputs($socket,"POST /frontend/".$skin."/backup/dofullbackup.html?".$params." HTTP/1.0\r\n");
fputs($socket,"Host: $domain\r\n");
fputs($socket,"Authorization: Basic $pass\r\n");
fputs($socket,"Connection: Close\r\n");
fputs($socket,"\r\n");
// Grab response even if we don't do anything with it.
while (!feof($socket)) {
$response = fgets($socket,4096);
if ($debug) echo $response;
}
fclose($socket);
?>
* اطلاعات مربوط به user - pass سی پنل رو داخل اسکریپت و در جاهای مشخص شده وارد کنید
* اطلاعات مربوط به FTP دلخواه هستند و اگر نیازی به انتقال بک آپ ها به آدرس FTP ندارید میتونید اونها رو رها کنید و پر نکنید
* امنیت این فایل بدلیل اینکه داخل دایرکتوری Home ایجاد میشه تامین میشه
این اسکریپت رو هم با استفاده از Cron job در زمان های تعیین شده اجرا میکنیم :
به این طریق که داخل cronjobs این دستور رو وارد میکنیم
با وارد کردن این عبارت cron job این اسکریپت رو هر شب راس ساعت 2:15 اجرا میکنه و بصورت کاملا عادی با استفاده از خود Cpanel درخواست ایجاد backup رو میده و فایل های بک آپ بصورت کاملا عادی و بدون مشکل تهیه میشند .
این مطمئن ترین راه برای تهیه بک آپ با استفاده از یک اسکریپت در Cpanel هست !
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
مگه براي بك اپ اسكريپت مي خواد؟
تو دايركت ادمين بك اپ منيج منت از طريق ftp ست مي كني كه رو يه يرور ديگه خود كار بك اپ بگيره. نخواستي تنظيم ميكني تو همون سرور خودت بك اپ ميگيره
برای تهیه بک آپ ، نه !
ولی برای تهیه خودکار و اتوماتیک بک آپ توسط کاربر در صورتی که قصد داشته باشند بدون هماهنگی با مدیر سرور این کار رو انجام بدند ، بله !
tinavps
April 16th, 2011, 14:48
اولا باید بدانی چه دستوری می تواند بکاپ بگیرد از فایل ها و دیتابیس مثلا
mysqldump ...........
tar .........
سپس با putty اجرا کن ببین می گیره یا نه
حالا اگر سی پنل نداری باید دستی فایل کانفیگ کران جاب رو از پوتی با nano ویرایش کنی و همون ستینگ رو بزاری
برای سرور دوم می تونی مسیر فایل های سرور اصلی رو بدی و کران جاب wget کنی
اگر اسکریپت بنویسی بهتره
می تونی با php شل کنی
ضمنا اگر بکاپ گیرتون php است در کران جاب باید ابتدا مسیر php را بدی و در ادامه آدرس فایل رو مثلا
/var/php/.... /home/public_htmlbackup.php
alisc
April 17th, 2011, 12:53
یک سوال :
نمیشه بک آپ رو تنظیم کرد روی یکی از این هاست های مجانی ؟ ( گیگفا و . . . )
یعنی کسی جایی از این هاست های مجانی رو سراغ داره که بشه بک آپ رو بصورت ftp بهش وصل کرد ؟
tinavps
April 17th, 2011, 13:01
نه
منطقی نیست بک آپ رو آپلود کنیم رو سرور کسی گیرم که بگذاره
اصولا قیمت بکاپ سرورها ارزون تره
مثلا شما بگو چجور بکاپ سروری می خواید تقریبی قیمت در بیاریم