PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تنظیم دی ان اس اختصاصی در رسلر

car20
December 3rd, 2014, 05:44
سلام به اساتید و دوستان عزیز

راستش من یک رسلر گرفتم و اجازه دارم به مشتری های خودم دی ان اس اختصاصی سایت خودم رو بدهم .

فرض کنیم دی ان اس سایت من و سرور اصلی به صورت زیر باشه :

دی ان اس سایت من :

ns1.mysite.com
ns2.mysite.com

دی ان اس سرور من :
ns1.server.com
ns2.server.com

حالا توی whm دی ان اس من به صورت ns1.server.com و ns2.server.com ست شده که خب بایدم اینظور باشه اما من می خوام مشتریام ازns1.mysite.com و ns2.mysite.com استفاده کنند.

به مشتری دی ان اس های خودم رو دادم اما وقتی ست می کنند جواب نمی گیرند برعکس وقتی دی ان اس های سرور اصلی رو می زنند مشکلی وجود نداره .

از هاستینگ پرسیدم گفتند که :

شما می توانید از دی ان اس های اختصاصی استفاده کنید و به کاربران خود دی ان اس اختصاصی اعلام کنید ولی باید child host را بر ری دامنه از طریق حساب کاربری ایرنیک انجام دهید

Nameserver 1: ns1.mysite.ir (xx.x.xx.xx)
Nameserver 2: ns2.mysite.ir (xx.xx.xx.xx)

رفتم توی ایرنیک اما چیزی با عنوان child host پیدا نکردم دوباره پرسیدم گفتند مشخصات ایرنیک رو بدید ما خودمون براتون تنظیم می کنیم اما چون تعداد دومین هام زیاده و البته بایستی خودم این موارد رو بدونم خواستم خواهش کنم دوستان راهنمایی کنند من چکاری باید انجام بدهم .

با تشکر

hamra
December 3rd, 2014, 06:01
شما وارد پنل دامنه خودتون بشید .
2 رکورد جدید ایجاد کنید با همان نام دی ان اس ها که مد نظر دارید
و
آی پی را هم ای پی سرور رو به اونها بدید
و
ذخیره کنید .
همین و تمام
بعد میتونید دی ان اس هایی که ایجاد کردید رو به مشتری ارائه بدید .

- - - Updated - - -

در پنل نیک ذکر کردید .
باید در قسمت کارگزار دامنه (NS Record)

دقیقا وارد کنید مواردی که ذکر کردم رو.

car20
December 3rd, 2014, 08:43
ممنون hamra جان

توي تاپيك پشتيباني كه پرسيده بودم گفته بودند توي پنل آي آر نيك براي ns1 , ns 2 دي ان اس هاي زير رو وارد كنم :

Nameserver 1: ns1.mysite.ir (xx.x.xx.xx)
Nameserver 2: ns2.mysite.ir (yy.yy.yy.yy

من هم همانطور كه شما گفتيد توي كارگزار دامنه وارد كرده بودم اما جواب نداده بود .

الان كه شما گفتيد كه آي پي رو هم وارد كن يك لحظه دقت كردم ديدم آي پي هايي كه پشتيباني به من داده باهم فرق مي كنه و يكي نيست وقتي از سايت خودم پينگ گرفتم ديدم آي پي اش با اين دو تا آي پي كه پشتيباني داده فرق مي كنه . ممكنه پشتيباني آي پي اشتباه داده باشه ؟

در هر صورت من توي پنل دامنه آي آر دي ان اس رو با اي پي كه با پينگ كردن بدست آوردم ست كردم حالا چي بشه نمي دونم .

بازهم ممنونم از راهنمايي شما

yastheme
December 3rd, 2014, 08:55
Ip نیم سرور صرفا لزوما نباید ip سرور باشه؛ یکی از دلایلی که حد اقل دو تا نیم سرور داریم برای اینه که هر دو تا ip با هم فرقی کنه! اگه قرار بود یه ip باشه خوب یه نیم سرور کافی بود!
اونهایی که جفت ip نبم سرورهاشون یکیه کارشون استانداد نیست

car20
December 3rd, 2014, 09:31
Ip نیم سرور صرفا لزوما نباید ip سرور باشه؛ یکی از دلایلی که حد اقل دو تا نیم سرور داریم برای اینه که هر دو تا ip با هم فرقی کنه! اگه قرار بود یه ip باشه خوب یه نیم سرور کافی بود!

درسته كاملا منطقيه , اگر قرار بود يك آي پي باشه خوب يك ركورد كافي بود .

رفتم توي سايت وات ايز ماي اي پي آدرس و ديدم كه از دو تا اي پي كه پشتيباني به من داده يكي مربوط به ns2 اشان و يكي هم مربوط به cp1 اشان است .
در هر صورت هنوز نتيجه نگرفتم كه چه بايد كرد :(

- - - Updated - - -

توي آي آر نيك وقتي مشخصات آي پي رو مي نويسم سيستم اين پاسخ رو مي ده :

برخی از IP های وارد شده نادیده گرفته شدند. برای اطلاعات بیشتر توضیح مربوط به نیاز Glue را در صفحهٔ مربوط به تغییر کارگزاران دامنه بخوانید

ali0000
December 3rd, 2014, 09:32
درود
در کل شما باید 2 عدد DNS برای دامین خودتون بسازید و به مشتری بدید من پنل ایرنیک رو ندیدم و نمیدونم داستانش چیه اما در پنل دامین بین الملل دقیقاً در بخش ساخت name server میشه برای دامنه DNS تعریف کرد و یکی از قسمتها همین IP سرور هست که پر نشه اصلاً ایجاد نمیکنه حالا من به راه کار دیگه میگم احتمالاً جواب بده ، شما همین دامنه که مد نظر داری DNS اختصاصی بشه اول ادد کن روی ریسلرت خب مشخصه باید DNS های هاستینگ رو تنظیم کنی که بتونی اددش کنی همون ns1 و ns2 که اشاره کردی متفاوت هم هستن روی دامنه خودت تنظیم کن بعد یه هاست ایجاد ، بعدش با ورود به پنل هاست خودت که ایجاد کردی بطور مثال cpanel مراجعه کن به بخش Simple DNS Zone Editor در قسمت بالا Name: رو وارد کن ns1.domainet.ir و قسمت آدرس باید ip همون DNS1 یا ns1 هاستینگ رو وارد کنی اگه نمیدونی چیه cmd ویندزت رو باز کن بزن ping ns1.domainehosting.com دوباره همین مراحلو تکرار کن ایندفه باید ns2.domainet.ir رو ایجاد کنی با ip دوم هاستینگ که میشه ns2.domainehosting.com برا بدست آوردن ip بازم میتونی از cmd و دستور پینگ استفاده کنی ، ببخشید یکم توضیح نوشتاری محدوده اگه لازم بود تا عکس و تصویر آماده کنم ...

car20
December 5th, 2014, 14:18
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند .

پشتیبانی تنظیمات رو تصحیح کرد مشکل حل شد .

الان توی whm دی ان اس به صورت زیر ست شده :

ns1.mysite.com
ns2.mysite.com

توی ای آر نیک هم سایت خودم که نمایندگی باشم به همین صورت ست شده .

به مشتری هم همین دی ان اس را دادم ست کردند بدون مشکل جواب داد .