ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نويسنده دايمي و موقت سايت دانلود نرم افزار و موبايل باحقوق و دستمزد عالي!

ph1287
November 30th, 2014, 16:08
باسلام
براي سايت بزرگ دانلودنرم افزار، بازي و موبايل نياز به چند نفر نويسنده‌ي حرفه اي براي حدود 3000 پست با شرايط زير دارم:

:-$درصورت رضايت از كاربعنوان نويسنده‌ي دايمي استخدام خواهند شد:105:

1- شيوه ي صحيح نگارش،‌استفاده از علايم نگارشي درست و بجا، كاربرد مناسب تگ ها و ... الزاميه! نويسنده ترجيحا بايد توانايي ويرايش عكس وقراردادن اون توي قالب آماده براي سايت رو داشته باشه.ذرغير اينصورت اين كاربه عهده‌ي نويسنده هاي ديگه گذاشته ميشه و دستمزد كمترمحاسبه خواهد شد.
2- درحال حاضربراي تامين آرشيو سايت نياز به استفاده از چند تا سايت ايراني هست، ولي براي حفط كيفيت سايت، مطالب به هيچ عنوان نبايد شبيه به اونها باشه وبايد كاملا دگرگون بشن.سورس مطالب و دسته بندي مشخصه كه به هر نويسنده اعلام ميشه.
3- مطالب بايد كاملا سئوباشن (فعلا با وردپرس و پلاگين wordpress seo by yoast) كار مي‌كنم.(دستورالعمل كار با پلاگين+ترفندهاي ديگه براي نويسنده ارسال ميشه).
4- پست ها توي سايت آزمايشي گذاشته ميشن و درصورت تاييد،خودم به سايت اصلي منتقل مي‌كنم.
5- براي شروع و كامل شدن سايت فعلا روزانه تا 200 پست نياز دارم .كه هر تعداد نويسنده،‌هرچقدر پست بتونن بذارن.اين عدد بعد از تكميل آرشيو به روزانه 20 تا 30 پست كاملا اختصاصي كاهش پيدا مي‌كنه!
6- نيازي به دانلود وآپلود فايل در حال حاضر نيست،‌ولي نويسنده هايي كه استخدام ميشن،‌بايد توانايي كار بااف تي پي،‌وي پي اس و مسايل مربوز رو داشته باشه!
6- دستمزد توافقي براي هر پست(حقوق ثابت براي نويسنده هايي كه بعنوان نويسنده دايمي انتخاب ميشن!)

دوستاني كه تمايل به همكاري دارن، لطفا شرايطشون رو اعلام كنند.
:53:

AHADGH
November 30th, 2014, 16:50
id : behroozfar.3217
یه پیام بده

hack2hacker
November 30th, 2014, 20:19
ادرس سایت؟

ph1287
December 1st, 2014, 00:36
ادرس سایت؟
آدرس سايت مهمه؟
:)

merman
December 1st, 2014, 17:46
سلام
حقوق ثابت و دستمزد هر پست چقد مدنظرتونه؟
پ.خ بدید

fanix
December 1st, 2014, 20:27
میزان حقوق؟

idinkhabis
December 14th, 2014, 17:19
بنده در خدمتم
مبلغ + منابع + آدرس سایتتون و اینکه عکس ها باید چه تغییری در اون ها ایجاد بشه تا توی قالب قرار بگیره

ph1287
December 25th, 2014, 19:14
بنده در خدمتم
مبلغ + منابع + آدرس سایتتون و اینکه عکس ها باید چه تغییری در اون ها ایجاد بشه تا توی قالب قرار بگیره

پيام خصوصي فرستاده شد

1400
December 27th, 2014, 11:16
سلام دوست عزیز
حالتون خوبه
نویسنده پیدا کردید اگر نیاز دارید در خدمت هستم
ehsan.babaeian@yahoo.com
حسین پور
با تشکر

liela
December 27th, 2014, 11:33
سلام من نویسندگی سایت کردم