PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه کار کنیم مورد خشم سرور هتزنر المان قرار نگیریم؟!

alita
November 30th, 2014, 13:29
سلام.سوال من این است." چه کار کنیم مورد خشم سرور هتزنر المان قرار نگیریم"؟ممنون.

besthosti.com
November 30th, 2014, 13:32
ابيوز نديد. پورت هاي اضافي رو ببنديد.

SainaServer
November 30th, 2014, 13:33
مدیریت روی پورت ها داشته باشید مشکلی پیش نمی آید
موفق باشید . سوالتان خیلی کلی هست البته

novin-web
November 30th, 2014, 13:40
سلام
یک روتر میکروتیک کانفیگ شده خوب سر راه سابنت ها قرار بدید مشکلی نخواهید داشت.

alita
November 30th, 2014, 13:46
در مورد همین ابیوزها:
ایا ابیوز همون هشدار و پیغام از طرف صاحب سرور هست؟ چند نوع ابیوز داریم؟ مثلا ابیوز کپی رایت که از اسمش مشخص است. اما ابیوز هایی مثل اسپم و .. رو نفهمیدم چیه؟

ابيوز نديد. پورت هاي اضافي رو ببنديد.

مدیریت روی پورت ها داشته باشید مشکلی پیش نمی آید
مگه این برای صاحب دیتا سنتر مهم است؟ چه ارتباطی به اون ها داره؟

یک روتر میکروتیک کانفیگ شده خوب سر راه سابنت ها قرار بدید مشکلی نخواهید داشت.
هدف از این کار چیست؟

SainaServer
November 30th, 2014, 13:57
در مورد همین ابیوزها:
ایا ابیوز همون هشدار و پیغام از طرف صاحب سرور هست؟ چند نوع ابیوز داریم؟ مثلا ابیوز کپی رایت که از اسمش مشخص است. اما ابیوز هایی مثل اسپم و .. رو نفهمیدم چیه؟

مگه این برای صاحب دیتا سنتر مهم است؟ چه ارتباطی به اون ها داره؟

هدف از این کار چیست؟
اگر شما سرور مجازی دارید که قضیه فرق میکنه
اگر سرور اختصاصی دارید با روتر میکروتیک میتوانید به راحتی مدیریت داشته باشید برای سابنت ها
و ابیوز ایمیلی هست که از طرف دیتاسنتر برای صاحب سرور ( اختصاصی ) ارسال میشود و ایشان موظف است ایمیل را برای شما ارسال کند و با توجه به شدت ابیوز با شما برخورد انجام شود.
هر قوانین که از دیتاسنتر رعایت نشه میتواند ابیوز شود

alita
November 30th, 2014, 14:08
اگر سرور اختصاصی دارید با روتر میکروتیک میتوانید به راحتی مدیریت داشته باشید برای سابنت ها
اگر این کار رو نکنیم سرور المان به ما گیر میده؟

و ابیوز ایمیلی هست که از طرف دیتاسنتر برای صاحب سرور ( اختصاصی ) ارسال میشود و ایشان موظف است ایمیل را برای شما ارسال کند و با توجه به شدت ابیوز با شما برخورد انجام شود.
هر قوانین که از دیتاسنتر رعایت نشه میتواند ابیوز شود
این درست. اما می خوام بدون ابیوز اسپم یعنی چی؟ یعنی الان من اگر اینجا مدام پست های اسپم بدهم برای سایت وب هاستینگ باید ابیوز ارسال بشه؟ (به سوالات کلی پاسخ داده میشه.)

morgoet
November 30th, 2014, 14:09
پورت های خطر ناک را از فایروال ببندید یا از روتر استفاده کنید
هر دیتاسنتر تابع قوانینی هست که در صورت عدم پیروی از آن ها ابیوز دریافت خواهید کرد

hoka
November 30th, 2014, 14:28
اسپم یعنی ارسال ایمیل ها زیاد و تبلیغاتی از آی پی سرور شما و یا ایمیل هایی که مزاحمت و هک و تقلب رو به همراه داره

SainaServer
November 30th, 2014, 14:29
اگر این کار رو نکنیم سرور المان به ما گیر میده؟

شما سرور مجازی دارید یا اختصاصی ؟
برای مثال اگر سرور مجازی دارید میخواهید خیالتان راحت شود پورت های خطرناک ( در همین انجمن سرچ کنید ) از فایروال ببندید هم ویندوز هم لینوکس و هم سیستم عامل های دیگر
اگر سرور اختصاصی داشته باشید از آلمان هتزنر که حتما باید یک روتر مثل میکروتیک را سر راه آیپی ها قرار بدهید و نت رو از اون بگذرونید

peyman0742
December 1st, 2014, 00:58
بله حتما باید بر روی پورت ها مدیریت داشته باشید و پورت های اضافی رو ببندید 4 تا 5 تا پورت باز باشه کافیه

Ashkankamangar.ir
December 1st, 2014, 01:52
چرا اینقدر دوستان ساده هستید؟
این شگرد این دیتاسنتره یعنی متوجه نشدید؟
هتزنر میاد کلی هزینه ی ستاپ میگیره از شما یادمه ان موقع بابت هر سرور 600000 داده بودم
بعد یه سرور میده به شما و بعد از ماه با هر ترفندی مثل ابیوز و ... سرور رو میبنده و دیگم نمیده
متوجه شده ایرانی ها دستشون جایی بند نیست این فن رو میزنه
اینقدر ساده نباشید و لطفاً این دیتاسنتر دوزاری رو تحریم کنید

قبلا یادمه چهار سرور داشتم همه هم هزینه ی ستاپ داده بودم یادم نیست چقدر ولی زیاد بود
هر چهار سرور مشکل هارد داشت و همش لود سرور میرفت روی 2 سرور هنگ میکرد و با ریستارت از داخل پتل هتزنر مشکل حل میشد
تیکت دادم گفتم هارده گفتند نه
بعد از چند ماه همه ی سرور هارو به بهانه های مختلف ازم پس گرفتند و دیگم باز نکردند
هزینه های ستاپم پرید