توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد درگاه
saeed1988m
November 30th, 2014, 01:34
با سلام
از همه دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنن جایی سراغ دارین درگاه مستقیم بدن من واریزی هایی در طول روز دارم که به دلیل کارمزد کارت به کارت معمولا مجبور به انتظار برای واریز هفتگی وجه میشم جایی سراغ دارین که مثلا درگاه مستقیم مثلا درگاه ملت باشه بدون کارمزد یا کارمزد خیلی کم بده سایتی ندارم در واقع فقط میخوام مثلا آدرس درگاه رو بدم طرف بره مبلغ رو بزنه و واریز کنه البته میتونم یه دامین ست کنم برا کد و این چیزا در مورد مدارک هم موردی نیست مدارک شناسایی ارائه میشه
hamra
November 30th, 2014, 01:37
خودتون از بانک درگاه بگیرین خیلی بهتره
--
اما اگه نخواستین میتونین از Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://www.payline.ir)
درگاه بگیرین
درگاه مستقیم هم ارائه میدن و کاملا تضمین میشن و منم قبلا یه مدت از درگاهشون کار کرده بودم و موردی نداشتن .جالب اینجاست که واریزی هاشون هم سریع انجام میدن .
saeed1988m
November 30th, 2014, 01:40
خودتون از بانک درگاه بگیرین خیلی بهتره
--
اما اگه نخواستین میتونین از Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://www.payline.ir)
درگاه بگیرین
درگاه مستقیم هم ارائه میدن و کاملا تضمین میشن و منم قبلا یه مدت از درگاهشون کار کرده بودم و موردی نداشتن .جالب اینجاست که واریزی هاشون هم سریع انجام میدن .
تشکر از شما من اتفاقا از پی لاین استفاده کردم و واقعا عالی هستن ولی اونجا یه در واقع دکمه پرداخت میدن تو سایت میزاری و مبلغ معینی رو پرداخت میشه البته دقت نکردم کارمزد دارن یا نه ؟
M.D.A
November 30th, 2014, 01:45
تشکر از شما من اتفاقا از پی لاین استفاده کردم و واقعا عالی هستن ولی اونجا یه در واقع دکمه پرداخت میدن تو سایت میزاری و مبلغ معینی رو پرداخت میشه البته دقت نکردم کارمزد دارن یا نه ؟
سلام
هم این حالتی که شما فرمودید دارن و هم حالت های دیگه...
بله کارمزد داره و میتونید تنظیم هم بکنید که کارمزد از شخص واریز کننده کم بشه نه شما
موفق باشید
hamra
November 30th, 2014, 01:49
قبلا که یه کارمزدی میگرفتن .
(البته من از درگاه مستقیمشون استفاده نکرده بودم / یعنی قدیم هنوز درگاه مستقیم ارائه نمیدادند)
اما زرین پال رو هم برسی کنید مثل اینکه کارمزد برای تراکنش ها نمیگیرند و امکانات جالبی هم راه اندازی کردند .
zarinpal.com
البته واریزی هاشون (کمی با تاخیر هست نسبت به پی لاین) ولی از هیچی بهتره .
پارس پال هم هست :
parspal.ir
اما قبلا حدودا 1 میلیون که من از طریقشون یکی از مشتریان انتقال وجه زده بود . به حساب ما بیاد متاسفانه این پارس پال بالا کشیده بود و مدعی بئ که باید از بانک پیگیری کنید / در صورتیکه با وجود پیگیری بانک میگفت همچین تراکنشی ثبت نشده بود یعنی پارس پال مدعی بود که بانک داره دروغ میگه !!!!!!!!!!!!!!
چقدر *** :)
- - - Updated - - -
قبلا که یه کارمزدی میگرفتن .
(البته من از درگاه مستقیمشون استفاده نکرده بودم / یعنی قدیم هنوز درگاه مستقیم ارائه نمیدادند)
اما زرین پال رو هم برسی کنید مثل اینکه کارمزد برای تراکنش ها نمیگیرند و امکانات جالبی هم راه اندازی کردند .
zarinpal.com
البته واریزی هاشون (کمی با تاخیر هست نسبت به پی لاین) ولی از هیچی بهتره .
پارس پال هم هست :
parspal.ir
اما قبلا حدودا 1 میلیون که من از طریقشون یکی از مشتریان انتقال وجه زده بود . به حساب ما بیاد متاسفانه این پارس پال بالا کشیده بود و مدعی بئ که باید از بانک پیگیری کنید / در صورتیکه با وجود پیگیری بانک میگفت همچین تراکنشی ثبت نشده بود یعنی پارس پال مدعی بود که بانک داره دروغ میگه !!!!!!!!!!!!!!
چقدر *** :)
mobinhost.in
November 30th, 2014, 01:51
دوست من اسکریپت دیپازیت برای هر درگاه وجود دارد
باید یه دامنه خردیاری کنید و یک هاست داشته باشید
به راحتی می توانید پس از اخذ درگاه از بانک ست کنید و مشتریانتون رو برای پرداخت و تصفیه حساب به ای درگاه بفرستید که به راحتی پرداخت ها قابل کنترل هستن
saeed1988m
November 30th, 2014, 01:56
دوست من اسکریپت دیپازیت برای هر درگاه وجود دارد
باید یه دامنه خردیاری کنید و یک هاست داشته باشید
به راحتی می توانید پس از اخذ درگاه از بانک ست کنید و مشتریانتون رو برای پرداخت و تصفیه حساب به ای درگاه بفرستید که به راحتی پرداخت ها قابل کنترل هستن
آخه اگه بخوام از بانک بگیرم دنگ و فنگ زیاد داره من الان دامنه و هاست دارم یعنی اسکریپت رو دانلود و اجرا کنم اوکی میشه امنیت این اسکریپت خوبه؟
mobinhost.in
November 30th, 2014, 01:57
دوست من در عرض سه روز می توانید به صورت حقیقی از بانک ملت درگاه بگیرید
یک سری شرکت واسط هم هستند که درگاه می دهند با کارمزد
به نظرم برای شما جهان پی مناسب باشد کارمزدش کمه و همه چیز هم داره
در خدمت شما هستم
saeed1988m
November 30th, 2014, 02:00
دوست من در عرض سه روز می توانید به صورت حقیقی از بانک ملت درگاه بگیرید
یک سری شرکت واسط هم هستند که درگاه می دهند با کارمزد
به نظرم برای شما جهان پی مناسب باشد کارمزدش کمه و همه چیز هم داره
در خدمت شما هستم
تشکر از راهنمایی شما لازم شد یه سر برم بانک ملت اطلاع دارید چه مدارکی لازمه سایت باید چه شرایطی داشته باشه؟ من فقط یه دامنه هست با یه هاست اگه دامین یه فروشگاه روش ست کنم مورد قبوله
hamra
November 30th, 2014, 02:09
تشکر از راهنمایی شما لازم شد یه سر برم بانک ملت اطلاع دارید چه مدارکی لازمه سایت باید چه شرایطی داشته باشه؟ من فقط یه دامنه هست با یه هاست اگه دامین یه فروشگاه روش ست کنم مورد قبوله
اینترنتی هم میتونید .
behpardakht.com
این سایت رو برید یه سامانه پشتیبانی هم داره توی اون عضو بشید و هر سوالی دارید میتونید بپرسید (تیکت) پاسخ میدن و رسیدگی میکنن . بانک ملت عالیست :)
Netfollower
November 30th, 2014, 02:12
پیشنهاد ما پی لاین است
موفق باشید
tizparvaz
November 30th, 2014, 02:12
سلام
با 1% کارمزذ میتونید استفاده کنید به سادگی
سامانه پرداخت اینترنتی دی پی - depay.ir (http://depay.ir/guest)
samansystems
November 30th, 2014, 10:38
اگر درگاه مستقيم و بدون کارمزد ميخواين از زرين پال استفاده کنيد. ;)
به کمک زرين کارت شما ميتونيد از تسويه آنی (زير 400 هزار تومان) و بدون کسر کارمزد نه از شما و نه از مشتری شما استفاده کنيد.
در واقع همون پولی که از مشتری کسر ميشه به کارت شما منتقل ميشه و شما ميتونيد موجودی کارت رو از خود پرداز دريافت، کارت به کارت و يا بدون کارمزد از pos خريد کنيد.
علاوه بر همه موارد بالا شما ميتونيد از ussd کد اختصاصی خودتون هم استفاده کنيد و در هر زمان و هر مکان و بدون اتصال به اينترنت از مشتريان خودتون وجه رو دريافت کنيد:
*770*97#
saeed1988m
November 30th, 2014, 13:09
اگر درگاه مستقيم و بدون کارمزد ميخواين از زرين پال استفاده کنيد. ;)
به کمک زرين کارت شما ميتونيد از تسويه آنی (زير 400 هزار تومان) و بدون کسر کارمزد نه از شما و نه از مشتری شما استفاده کنيد.
در واقع همون پولی که از مشتری کسر ميشه به کارت شما منتقل ميشه و شما ميتونيد موجودی کارت رو از خود پرداز دريافت، کارت به کارت و يا بدون کارمزد از pos خريد کنيد.
علاوه بر همه موارد بالا شما ميتونيد از ussd کد اختصاصی خودتون هم استفاده کنيد و در هر زمان و هر مکان و بدون اتصال به اينترنت از مشتريان خودتون وجه رو دريافت کنيد:
*770*97#
والا من الان تقریباً 4سالی میشه عضو زرین پال هستم راستش زیاد برام پیش نیومد که به اکانتم برم کد ussd جیز خوبی ولی راستش من الان چند بار میزنم ارور application is down میزنه این کد پول رو مستقیم به حساب بانکی بنده واریز میکنه و مدت واریز شدن چقدره و اینکه کارمزدی داره ؟
samansystems
November 30th, 2014, 13:23
1. Ussd رو ميتونيد استفاده کنيد. وجه به حساب زرين پال شما مياد و شما ميتونيد اون رو به کارت منتقل کنيد.
2. پول از هر طريقی به حساب زرين پال شما بياد شما ميتونيد بدون کسر کارمزد اون رو به کارت منتقل کنيد.
3. هزينه صدور کارت برای کاربران نقره ای 10500 تومان هست.
4. از زمانی که کارت رو درخواست بديد 2 تا 3 هفته زمان ميبره تا کارت به دست شما برسه.
5. چيزی که من متوجه شدم اين هست که شما يک فرم ميخواين تا کاربر اون فرم رو پر کنه و وجه رو واريز کنه که اين سرويس به کمک سامانه ساده پرداز يا فرم ساده پرداز قابل پياده سازی هست.
برای درخواست کارت از مسير زير اقدام کنيد:
https://ir.zarinpal.com/zarincard
- - - Updated - - -
والا من الان تقریباً 4سالی میشه عضو زرین پال هستم راستش زیاد برام پیش نیومد که به اکانتم برم کد ussd جیز خوبی ولی راستش من الان چند بار میزنم ارور application is down میزنه این کد پول رو مستقیم به حساب بانکی بنده واریز میکنه و مدت واریز شدن چقدره و اینکه کارمزدی داره ؟
پول به حساب زرين پال شما مياد.
شما ميتونيد وجه رو به حساب بانکی خودتون يا زرين کارت انتقال بديد.
اگر به زرين کارت انتقال بديد به صورت آنی (زير 400 هزار تومان) به کارت منتقل ميشه ;)