توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه فهمید پهنای باند مصرفی صرف چی شده؟
myvps
July 19th, 2010, 00:38
سلام
من قبل از اینکه این تاپیک رو باز کنم یه سرچی زدم تو همین فوروم ولی مطالب مربوط میشد به سرور اختصاصی.
پهنای باند مصرفی در وی پی اس نسبت به ماهههای قبل خیلی زیادتره در حالی که هر روز کنترل میکنم و میدونم کار ببیشتری نسبت به ماههای پیش انجام نشده و اکر هم میشد اینقدر نمیشد.
اگر امکان داره دوستان راهنمایی کنند چطور میشه فهمید این ترافیک صرف چی شده.
ممنون از دوستان
Sajad
July 19th, 2010, 00:40
اطلاعات دقیقتری بدید.
محازی ساز؟
کنترل پنل مدیریت vps ؟
کنترل پنل خود vps ؟
و...
myvps
July 19th, 2010, 00:48
مرسی sajad جان .
این مشخصات:
OpenVZ
VM Control
Sajad
July 19th, 2010, 00:50
بابت مرسی از دکمه تشکر استفاده کنید (قبلا باید میگفتیم سرچ حالا ظاهرا باید بگیم کلید تشکر !)
از vps چه استفاده ای میشه ؟ خودش کنترل پنلی چیزی نداره ؟
myvps
July 19th, 2010, 13:27
تنها یک اسکریپت روی vps نصبه و همونطور که گفتم نسبت ماههای پیش هم فعالیتها یکنواخت بوده.
ممکنه از طریق ssh بشه فرمانی برای بررسی داد ؟
بابت مرسی از دکمه تشکر استفاده کنید
مشکل حل بشه اونم به چشم
Online24
July 19th, 2010, 13:38
کنترل پنل وب ندارید شما ؟ ( Cpanel یا ... )
از طریق ssh که باید ابزاری رو برای مانیتورینگ پهنای باند نصب کنید ...
از طریق hyper -vm هم از قسمت incoming / outgoing یا traffic history هم میتونید اطلاعاتی پیدا کنید !
الینه برای مانیتورینگ دقیق باید ابزارهای مخصوص این کار رو نصب کنید .
به هرحال با استفاده از همین ابزار میتونید ببینید استفاده عادی هست یا نه !
support
July 19th, 2010, 13:44
ببینید این نرم افزار به کارتون میاد:CLI Magic: Monitoring bandwidth from the command line (http://www.linux.com/archive/feed/52443)
myvps
July 19th, 2010, 16:33
ببینید این نرم افزار به کارتون میاد:CLI Magic: (http://www.linux.com/archive/feed/52443)
دقیقا نمیدونم .اما فکر کنم بیشتر برای کنترل ترافیک باشه تا پیگیری ترافیک های هدر رفته.
کنترل پنل وب ندارید شما ؟ ( Cpanel یا ... )
دایرکت ادمین دارم
Online24
July 19th, 2010, 16:40
بسیار خوب !
از قسمت Site Summary / Statistics / Logs در Direct admin استفاده کنید ! قسمتی رو برای Bandwidth داره که با زدن گزینه details اطلاعاتی رو به شما میده
myvps
July 19th, 2010, 18:18
از قسمت Site Summary / Statistics / Logs در Direct admin استفاده کنید ! قسمتی رو برای Bandwidth داره که با زدن گزینه details اطلاعاتی رو به شما میده