من اکنت پارسپال رو خریدم و بهم یوزر پسورد رو هم داد و اکانت الان فعاله، اما جایی ازم نخواست اطلاعات حسابم رو وارد کنم. الان میخوام بدونم چطرو باید نصبش کنم..
لطفا یکمی دقیق توضیح بدید یک دنیا ممنون
- - - Updated - - -
up
chatsaz
November 28th, 2014, 19:14
اگه تمایل داشتید میتونیم براتون رایگان ست کنیم
ms-net
November 28th, 2014, 19:19
لطفا یاهو آیدیتون رو جواب بدید
=================
دوستان دیگه اگر اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید
yeganehha
November 28th, 2014, 19:20
دوست عزیز ماژول Whmcs پارسپال را دانلود کنید و در محل نصب whmcs اکسترکت کرده سپس. وارد مدیریت whmcs شوید و در منو تنظیمات سپس پرداخت سپس تنظیمات درگاه کلیک کنید و از لیست کشویی ماژول پارسپال را انتخاب کرده و تایید کنید سپس در صفحه جدید اطلاعات حساب پارسپال برای پرداخت از شما خواسته می شود . اطلاعات را وارد کرده و یک پرداخت ازمایشی انجام دهید
ms-net
November 28th, 2014, 19:24
دوست عزیز ماژول Whmcs پارسپال را دانلود کنید و در محل نصب whmcs اکسترکت کرده سپس. وارد مدیریت whmcs شوید و در منو تنظیمات سپس پرداخت سپس تنظیمات درگاه کلیک کنید و از لیست کشویی ماژول پارسپال را انتخاب کرده و تایید کنید سپس در صفحه جدید اطلاعات حساب پارسپال برای پرداخت از شما خواسته می شود . اطلاعات را وارد کرده و یک پرداخت ازمایشی انجام دهید
نمیخواد داخل فولدر خاصی بریزنم توی whmcs ??
مثلا فولدر gatway??
yeganehha
November 28th, 2014, 19:30
دوست عزیز بستگی به ماژول داره
حداقال دو فایل هست ولی ممکن ماژول طوری باشه که چندین فایل داشته باشه صبر بدید ماژول دانلود کنم و ببینم سپس در همین تاپیک مطرح می کنم کجا برزید
اکسترکت کردم رفتم توی دروازه پرداخت اونجا پارسپال بود، کلیک کردم اما وقتی روفتم که فعالش کنم اونجا نبود.
در اینجا شما می توانید روش ها / دروازه های پرداختی که می خواهید به مشتریان برای پرداخت پیشنهاد دهید را وارد نمایید. اگر دروازه پرداخت مورد نظر شما در این لیست نیست شما می توانید ماژول مورد نظر را با استفاده از اطلاعات اماده شده بسازید @ Creating Modules - WHMCS Documentation (http://docs.whmcs.com/Creating_Modules)
whmcs میگه اگر عوض اینا نیست به این لینک برید.
چیکار کنم الان؟!! :(
flexhost.ir
November 28th, 2014, 20:22
اکسترکت کردم رفتم توی دروازه پرداخت اونجا پارسپال بود، کلیک کردم اما وقتی روفتم که فعالش کنم اونجا نبود.
whmcs میگه اگر عوض اینا نیست به این لینک برید.
چیکار کنم الان؟!! :(
دسترسی رو ارسال کنید. تا بررسی کنم
yeganehha
November 28th, 2014, 20:45
دوست عزیز در صورت رضایت یوزر و پس ادمین پخ کنید و اطلاعات اتصال به پارسپال را هم بفرمایید تا درستش کنم