PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن هاست موجود در whm با whmcs

cameron
November 28th, 2014, 16:14
سلام.
من یک ریسلری داشتم بعد تصمیم گرفتم از یک شرکت دیگه ریسلری بگیرم.از یک شرکت دیگه گرفتم و هاست هایی که روی ریسلری قبلی بود رو برام انتقال دادن فقط الان یک مشکلی هست اینکه چطور این هاست ها رو در whmcs ست کنم.مثلا موقع ساختن product جدید میگه که این دامین از قبل موجود هست...

yeganehha
November 28th, 2014, 16:16
دوست عزیز کانفیگ سرور whmcs را درست انجام دادید و دکمه سبزرنگ ظاهر شده

jahromweb
November 28th, 2014, 16:52
هاست ها در whmcs هم هست یا فقط توی whm هست؟

sht-design
November 28th, 2014, 17:09
سلام.
من یک ریسلری داشتم بعد تصمیم گرفتم از یک شرکت دیگه ریسلری بگیرم.از یک شرکت دیگه گرفتم و هاست هایی که روی ریسلری قبلی بود رو برام انتقال دادن فقط الان یک مشکلی هست اینکه چطور این هاست ها رو در whmcs ست کنم.مثلا موقع ساختن product جدید میگه که این دامین از قبل موجود هست...
اگر هاست های مشتریانتون از قبل موجود بوده که نمیخواد تغییری بدید
فقط برید توی تنظیمات سرورتون و آی پی جدید سرور رو وارد کنید و بعدش هم Test Connection رو بزنید
همین!

cameron
November 28th, 2014, 17:55
بله.دکمه سبز رنگ کجاست؟

yeganehha
November 28th, 2014, 18:45
دوست عزیز اگر اطمینان دارید یک یوزر با دسترسی محدود توی whmcs با یوزر و پس whm را پخ تا دقیق چک کنم و درستش کنم

دکمه سبزرنگ در صفحه تنظیمات سرور whcs می باشد

- - - Updated - - -

دوست عزیز اگر اطمینان دارید یک یوزر با دسترسی محدود توی whmcs با یوزر و پس whm را پخ تا دقیق چک کنم و درستش کنم

دکمه سبزرنگ در صفحه تنظیمات سرور whcs می باشد

cameron
November 28th, 2014, 21:23
اتصال به whm درست کار میکنه.سوال من اینه که یک هاست روی whm اضافه کردم حالا چطور اینو در قسمت محصولات مشتری در whmcs اضافه کنم؟ چون موقع اضافه کردن product میگه این دامین از قبل موجود هست.من برای رفع این مشکل دکمه create رو نزدم فقط save کردم و در لیست سرویس های مشتری اضافه شده .ولی وقتی از توی whmcs نام کاربری هاست رو عوض میکنم بعد میرم تو whm میبینم که عوض نشده..

flexhost.ir
November 28th, 2014, 21:32
اتصال به whm درست کار میکنه.سوال من اینه که یک هاست روی whm اضافه کردم حالا چطور اینو در قسمت محصولات مشتری در whmcs اضافه کنم؟ چون موقع اضافه کردن product میگه این دامین از قبل موجود هست.من برای رفع این مشکل دکمه create رو نزدم فقط save کردم و در لیست سرویس های مشتری اضافه شده .ولی وقتی از توی whmcs نام کاربری هاست رو عوض میکنم بعد میرم تو whm میبینم که عوض نشده..

نام کاربری رو نمیشه از Whmcs تغییر داد !.

yeganehha
November 28th, 2014, 21:40
در whmcs فقط می توان تغییر پلان و یا تغییر رمز داد

cameron
November 28th, 2014, 23:37
پسورد هم از تو whmcs تغییر میدم ولی تو whm تغییر نمیکنه.

Ashkankamangar.ir
November 29th, 2014, 09:04
ببینید باید داخل
whm
برید و ریموت اکسس جدید رو ببرید داخل whmcs و آیپی سرور جدیدم در قسمت سرور ها بزنید
و در ضمن وقتی بکاپ ریستور کردید دیگه نیازی به ساخت پکیج و ... نیست
به نظرم به صورت تست مدتی فعالیت کنید تا کار با سیستم دستتون بیاد

- - - Updated - - -

باید دستی وارد کنید
یعنی بعد از وارد کردن اطلاعات هاست مورد نظر نیاز نیست روی کلید ساختن هاست کلیک کنید
کافیه از اون پایین روی save کلیک کنید
شما حتما ریموت رو درست نزدید و سرورتون با whmcs به درستی ست نشده

flexhost.ir
November 29th, 2014, 09:49
پسورد هم از تو whmcs تغییر میدم ولی تو whm تغییر نمیکنه.

در قسمت محصولات/خدمات کاربر ، سرور رو درست انتخاب کردین؟

yeganehha
November 29th, 2014, 11:58
دوست عزیز روی گزینه ساسپند کلیک کنید ببینید ساسپند می شود یلا نه ؟