ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ovh

raminramz
November 26th, 2014, 16:24
سلام
Serveurs de stockage - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/stockage/)
این سرور ها برای هاست دانلود مناسبه؟

مثلا پلان FS-48T

اون vat هر ماه باید پرداخت بشه؟

morgoet
November 26th, 2014, 16:27
با سلام
بله با توجه به هارد های قدرتمند و پورت مناسب با ضریب اشتراک یک به دو بسیار مناسب هست
قانون vat شامل آسیا نمیشود !

raminramz
November 26th, 2014, 16:53
با سلام
بله با توجه به هارد های قدرتمند و پورت مناسب با ضریب اشتراک یک به دو بسیار مناسب هست
قانون vat شامل آسیا نمیشود !

تشکر پس شامل ماها نمیشود

یک سوال نمیشه برای این ها از رید سخت افزاری استفاده کرد؟

majidisaloo1
November 26th, 2014, 17:16
بله مورد استفاده قرار میگیرد
بستگی دارد از چه کسی خرید بکنید بعضی فروشنده ها 20 درصد مالیات را میگیرند و بعضی نمیگیرند
به صورت مستقیم خرید ننمایید چرا که این دیتاسنتر نیاز به تجربه دارد و در موارد تحریم بسیار حساس می باشد

meysam021
November 26th, 2014, 17:17
تشکر پس شامل ماها نمیشود

یک سوال نمیشه برای این ها از رید سخت افزاری استفاده کرد؟سرورهای باکیفیتی هستند ولی اصلا بصرفه نیست برای شما ، برای دانلود بخصوص
رید هم موقع نصب بفرض سنتوس خودش دیفالت یه رید فکر کنم رید 0 باشه میزنه براتون که بنظر من رید خوبی هست.
میتونه جوابگو باشه.
ولی برای دانلود آپلود و این چیزا قیمتش بالاست

mizban97
November 26th, 2014, 17:19
سلام
سرور فرانسه بگیرید از سویو برای سرور دانلود حرف نداره!
موفق باشید

raminramz
November 26th, 2014, 23:59
بله مورد استفاده قرار میگیرد
بستگی دارد از چه کسی خرید بکنید بعضی فروشنده ها 20 درصد مالیات را میگیرند و بعضی نمیگیرند
به صورت مستقیم خرید ننمایید چرا که این دیتاسنتر نیاز به تجربه دارد و در موارد تحریم بسیار حساس می باشد

- - - Updated - - -

سرورهای باکیفیتی هستند ولی اصلا بصرفه نیست برای شما ، برای دانلود بخصوص
رید هم موقع نصب بفرض سنتوس خودش دیفالت یه رید فکر کنم رید 0 باشه میزنه براتون که بنظر من رید خوبی هست.
میتونه جوابگو باشه.
ولی برای دانلود آپلود و این چیزا قیمتش بالاست

اگه پهنای باند نامحدود باشه اصلا قیمتی نداره
48 ترابایتی اگه بهترین لایسنس هارو روش نصب کنم بالای 1.5 میلیون نمیشه نهایت 500 تومان هم برای پرسنل هایی که مانیتور و پشتیبانی میکنن که حتی 1 دقیقه هم داون نشه

حتی raid10 هم ببندم 12 ترابایت بهم فضا میده این مشتری هایی که دارم بریزم روش خیلی ارزون هم بدم از هر 1 ترابایت تقریبا 500 تومان میشه برد که با توجه به پهنای باند نوع هارد این سرعت پورت و رید 10 + سی پنل و لایت اسپید و این مانیتور و پشتیبانی خیلی از این ها ارزشش بیشتر میشه
بیشتر از 11 12 ترابایت هم جالب نیست روی یک سرور کیفیت پایین میاد فوقش برای بقیه سرور اضافه میکنیم
مشتری هاست دانلود زیاد دارم منتها بیشتر هزینه ها رو میدم واسه پهنای باند (تقریبا ماهانه 500 600) ! همچنین raid0 که یکم میترسم (البته هاست های دانلود قیمت پایین رو روی همین سرور هتزنر با پهنای کم میزبانی میکنیم تاکید هم میکنیم با سوختن هارد اطلاعاتشون از دست میره برای همین همه حاظرن کلی پول بیشتر بدن اما روی سرور با کیفیت تر باشن چون اطمینان دارن بگیم با کیفیته باورمیکنن)

- - - Updated - - -

دوستانی که با ovh کار کردن

میشه روی این سرور رید سخت افزاری گرفت؟

company_hosting
November 27th, 2014, 00:41
سلام

مثلا پلان FS-48T

سلام

سرورهای خوبی هست و مناسب دانلود
اما پرت مناسبی برای این حجم هارد را ندارد

اما برای دانلود با رید سخت افزاری رداستشین بهترین هست + پرت بهتر نسبت به او وی اچ

با تشکر

mobinhost.in
November 27th, 2014, 00:44
دیتاسنتر او وی اچ دیتاسنتر خوبیست که باید تجربه کار کردن باشون رو داشته باشید
مالیات هم به اروپا تعلق می گیرد اگر کسی که سرور رو ازشون خریداری می کنید با هویت غیر اروپایی باشه مشکلی از این بابت نخواهد بود

majidisaloo1
November 27th, 2014, 01:24
اما برای دانلود با رید سخت افزاری رداستشین بهترین هست + پرت بهتر نسبت به او وی اچ

این گفنه صحیح نیست
در رد استیشن مشکل هارد کم نیست و بیشتر از ovh و هتزنر است
از جای دیگر رد استیشن پورت گارانتی شده 300 مگابیت میده در صورتی که دیتاسنتر ovh پورت با گارنتی 500 واقعی میدهد
از نظر پورتی دیتاسنتر OVH عالی است

mobinhost.in
November 27th, 2014, 01:36
این گفنه صحیح نیست
در رد استیشن مشکل هارد کم نیست و بیشتر از ovh و هتزنر است
از جای دیگر رد استیشن پورت گارانتی شده 300 مگابیت میده در صورتی که دیتاسنتر ovh پورت با گارنتی 500 واقعی میدهد
از نظر پورتی دیتاسنتر OVH عالی است

این گفته هم اصلا صحیح نیست
شما رفتی سرور ارزان و پایینترین افر رو گرفتید

سرور های D9-310 رو با پورت 1 گیگ گارانتی رو می توانید با کل دیتاسنتر ovh مقایسه کنید

به نظر می رسد در وب هاستینگ تاک باید دیگر بیخیال بحث در مورد خوب و بد بودن دیتاسنتر ها و دفاع از چیزی که فقط خودمون میفروشیم شد
دوست و همکار عزیز

دیتاستر رد استیشن در سرور های 50 پوندی داره پورت 300 گارانتی می دهد که باز هم نسبت به او وی اج قوی ر هست

سرور های هگزاکور به بالا که اتفاقا قیمت به اونصورت بالایی م ندارند رو در هیچ دیتاسنتری نمی بینید
سرور با هارد sshd رو که در سال 2014 به بازار اومده در رد استیشن به وفور می بینیم

بیایم و واقع گرایانه اطلاعات بدهیم

بله برای کسی که می خواهد 200 تومان هزینه کنه
باید در او وی اچ .و دیتاشیک و هتزنر دنبال سرور باشه ولی کسی که دنبال کیفیت هست یقینا جایی جز رد استیشن نباید دنبال سرور باشه

این شرکت ها هرکدام مناسب مشتریان خاص خودش هست و همشون هم عالین . بای مورد مصرف رو بررسی کرد

این جمله که رد استیشن هاردش ضعیفه غلطه
شما سرور با رید کنترلر H200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید

اما صحبت تمام دوستان قابل احترام هست

raminramz
November 27th, 2014, 02:28
سلام

سرورهای خوبی هست و مناسب دانلود
اما پرت مناسبی برای این حجم هارد را ندارد

با تشکر

با ریداستیشن مشکل کمبود هارد رو دارم

البته گارانتی رو بیشتر زده
هتزنر 200 مگابایت گارانتی پورت 1 گیگ اما من 700 800 مگ استفاده دارم
ovh 10 گیگ پورت اشتراکی میده کم نمیارم

- - - Updated - - -

دوستان هر کدام بدی وخوبی خودشون روداره
دیتاسنتر هارو مقایسه نکنید تحقیق و بحث در موردش زیاد شده

سوالات چیز دیگست

اگه خیلی خیلی بخوایم حرفه ای کار کنیم این 3 تا دیتاسنتر نمیریم
فعلا مجبوریه

mobinhost.in
November 27th, 2014, 02:28
دوست من اگر 700 -800 مگابیت گارانتی نیاز دارید باید سرور d9-310 رد استیشن به بالا رو بگیرید که بتون 1000 گارانتی میده و به راحتی 120-130 مگ دانلود می دهد
سرور 200 گارانتی 30 مگ
سرور 300 گارنتی 40 مگ
سرور 500 گارنتی 70-80 مگ
سرور 1 گیگ گاراتی 120-130 مگابایت دانلود و اپلود می دهد

raminramz
November 27th, 2014, 02:44
دوست من اگر 700 -800 مگابیت گارانتی نیاز دارید باید سرور d9-310 رد استیشن به بالا رو بگیرید که بتون 1000 گارانتی میده و به راحتی 120-130 مگ دانلود می دهد
سرور 200 گارانتی 30 مگ
سرور 300 گارنتی 40 مگ
سرور 500 گارنتی 70-80 مگ
سرور 1 گیگ گاراتی 120-130 مگابایت دانلود و اپلود می دهد

حس میکنم نظرات شما از روی تعصبه :دی
3 تا سرور از رداستیشن دارم
ovh و هتزنر هم دارم
هر کدام برای کاری مناسبه
برای این کار حس کردم این سرویس به درد من میخوره
گارانتی مهم نیست پورت اشتراکی مهمه

دوستانی که با ovh کامل آشنا هستن لطف کنن بگن آیا روی این سرور با افزایش هزینه میشه رید سخت افزاری قرار داد؟

mobinhost.in
November 27th, 2014, 02:50
حس میکنم نظرات شما از روی تعصبه :دی
3 تا سرور از رداستیشن دارم
ovh و هتزنر هم دارم
هر کدام برای کاری مناسبه
برای این کار حس کردم این سرویس به درد من میخوره
گارانتی مهم نیست پورت اشتراکی مهمه

دوستانی که با ovh کامل آشنا هستن لطف کنن بگن آیا روی این سرور با افزایش هزینه میشه رید سخت افزاری قرار داد؟

دوست من اگر 2 پست قبل من رو میخوندی میدیدی که من نوشتم هر کدام از این دیتاسنترها برای کاری مناسبه و نباید گفت فلان دیتاسنتر خوبه و فلان دیتاسنتر بده

من هم از رد استیشن و هم هتزنر و هم او وی اچ سر ور میدهم برام فرقی نداره و اصولا تعصب روی اجنبی ها ندارم

نوشته ای هم که گذاشتم کاملا کارشناسی و دقیق بوده

mohammad8711
November 27th, 2014, 04:04
سلام

مثلا پلان FS-48T

از نظر من این سرور بیشتر برای بک آپ مناسب هست تا هاست دانلود
این سرور فقط دیسک کنترلر دارد و امکان سفارش ریدکنتلر با BBU و یا CacheCade وجود ندارد
ضمن اینکه 300 یورو هزینه ست آپ باید پرداخت کنید
شرایط پورت هم به این صورت هست:
دانلود از اینترنت : 10 گیگابیت
دانلود و آپلود به سرور های همین دیتاسنتر: 10 گیگابیت
آپلود به اینترنت: بین 500 مگابیت تا 3 گیگابیت*
*هنگام تحویل سرور سرعت آپلود به اینترنت 3 گیگابیت خواهد بود
*شما حداکثر 5% هر ماه (36 ساعت) می تونید به 3 گیگابیت burst کنید و بعد سرعت آپلود به اینترنت به 500 مگابیت لیمیت خواهد شد
*هر 6 ساعت میانگین مصرف پهنای باند شما محاسبه می شود ، اگر میانگین مصرف شما در 30 روز گذشته بیشتر از 250 مگابیت باشد سرعت آپلود به اینترنت به 500 مگابیت لیمیت خواهد شد

چون برای هاست دانلود از سرور استفاده می کنید سرعت آپلود به اینترنت برای شما مهم هست و باید به این نکات توجه کنید
دیتاسنتر OVH به صورت دقیق توضیح داده که شرایط پورت به چه صورت هست ، بر خلاف بعضی دیتاسنتر ها که با تبلیغات دروغین وعده 321 ترابایت ترافیک به شما میدند ولی در عمل 50-60 ترابایت بیشتر نمی تونید مصرف کنید :d

majidisaloo1
November 27th, 2014, 07:36

سرور های D9-310 رو با پورت 1 گیگ گارانتی رو می توانید با کل دیتاسنتر ovh مقایسه کنید

به نظر می رسد در وب هاستینگ تاک باید دیگر بیخیال بحث در مورد خوب و بد بودن دیتاسنتر ها و دفاع از چیزی که فقط خودمون میفروشیم شد
دوست و همکار عزیز

دیتاستر رد استیشن در سرور های 50 پوندی داره پورت 300 گارانتی می دهد که باز هم نسبت به او وی اج قوی ر هست

سرور های هگزاکور به بالا که اتفاقا قیمت به اونصورت بالایی م ندارند رو در هیچ دیتاسنتری نمی بینید
سرور با هارد sshd رو که در سال 2014 به بازار اومده در رد استیشن به وفور می بینیم

باید در او وی اچ .و دیتاشیک و هتزنر دنبال سرور باشه ولی کسی که دنبال کیفیت هست یقینا جایی جز رد استیشن نباید دنبال سرور باشه

این شرکت ها هرکدام مناسب مشتریان خاص خودش هست و همشون هم عالین . بای مورد مصرف رو بررسی کرد

شما سرور با رید کنترلر H200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید

سلام

بهتره بدونید ما از هر دو داریم سرویس ارائه میدهیم :-* پس جبهه گرفتن بر علیه ما به این شکل کاری اشتباه است چرا که بدون تحقیق چیزی اعلام نشده است و تجربه کارکرد بیش از شما با هر دو دیتاسنتر را داریم .:53:

واقعا تفاوت گارنتی 300 با گارانتی 500 خیلی درکش سخته؟:-$
خود دیتاسنتر گفته 300 تا گارانتی میکند اونوقت شما میگین نه 300 رد استیشن از 500 دیتاسنتر ovh بهتره . . .:-$
اگر به پورت باشد باید بدونید OVH یکی از شاه راه های بزرگ اینترنتی جهان است که رد استیشن هیچوقت نمیتونه به OVH در مجموع پهنای باندیش برسه@-)

نیاز نیست با کلش مقایسه بکنید چرا که شما کل سرور های این دیتاسنتر را تا کنون ندیده اید :-s
دیتاسنتر ovh شما اگر توانایی هزینه کردن داشته باشید به شما پورت 10 گیگ میده که همه این ده گیگ را برایتان گارانتی میکند :-*
در صورت نیاز بفرمایید برایتان تهیه بکنیم:53:

از نظر من sshd بازی با کلماتی است که این دیتاسنتر برای رفع مشکلات هاردش دارد
ما در رد استیشن سرور داریم و 80 درصد سرور هایمان هاردش مشکل میخورند که مجبور به تعویض هستیم درسته خیلی در این مورد کمک میکنند اما این هارد به اصطلاح sshd به اندازه enterprise دیتاسنتر هایی مثل ovh یا در بد ترین حالت هتزنر را ندارد:53:

اگر قرار باشد ما هارد را بیاییم raid بکنیم اصلا نمیشه کیفیت هارد را مشخص کرد فقط با raid کردن داریم سر پوشی به مشکلات هارد دیتاسنتر میگذاریم و بس!
اگر قرار به raid باشه خود یک raid سخت افزاری P410 روی سرور هایی با هارد sata 2 هم بگذاری نمیسوزه اما بحث اصلی این است که هارد باید بدون raid جواب بده و درست کار بکندنه اینکه بیاییم 10 تا آپشن بگذاریم در کنارش تا تازه بتونه به بقیه برسه . . .
در مورد Raid اعلامی به ما نیز پیش داوری نکنید شما نمیدانید که ما چه raid سخت افزاری سفارش دادیم پس بهتره بیان نکنید

به هر حال این تجربه بنده از این دیتاسنتر بوده و جبهه گرفتن روی صحبت های دیگران به این شکل و بدون اطلاع کودکانه به نظر میرسد:53:

روز خوش
عیسی لو

company_hosting
November 27th, 2014, 11:27
با ریداستیشن مشکل کمبود هارد رو دارم

البته گارانتی رو بیشتر زده
هتزنر 200 مگابایت گارانتی پورت 1 گیگ اما من 700 800 مگ استفاده دارم
ovh 10 گیگ پورت اشتراکی میده کم نمیارم

- - - Updated - - -

دوستان هر کدام بدی وخوبی خودشون روداره
دیتاسنتر هارو مقایسه نکنید تحقیق و بحث در موردش زیاد شده

سوالات چیز دیگست

اگه خیلی خیلی بخوایم حرفه ای کار کنیم این 3 تا دیتاسنتر نمیریم
فعلا مجبوریه

سلام

برای داشتن هارد تا 64 ترابایت امکان پذیر هست و مشکلی برای منابع نیست

و یک مورد مهم این هست که
هر سروری هم باشد با پرت های دیتاسنتر ها + حجم هارد توانای رو نخواهد داشت مگر رک بگیرید یا پرت های 10 گیگ تهیه کنید

برای شرایط اینچنینی بهتر هست که منابع سرور از نظر حجم + پرت ا تقسیم بر چند سرور کنید

بریا مثال

16ترا هارد (یا رید شده ) با پرت 1 گیگ مناسب هست
اما 48ترا هارد با پرت 1 گیگ کیفیت مطلوبی نخواهد داشت برای کاربران

با تشکر

- - - Updated - - -

:53:

ما در رد استیشن سرور داریم و 80 درصد سرور هایمان هاردش مشکل میخورند که مجبور به تعویض هستیم درسته خیلی در این مورد کمک میکنند اما این هارد به اصطلاح sshd به اندازه enterprise دیتاسنتر هایی مثل ovh یا در بد ترین حالت هتزنر را ندارد:53:

اگر قرار باشد ما هارد را بیاییم raid بکنیم اصلا نمیشه کیفیت هارد را مشخص کرد فقط با raid کردن داریم سر پوشی به مشکلات هارد دیتاسنتر میگذاریم و بس!
اگر قرار به raid باشه خود یک raid سخت افزاری P410 روی سرور هایی با هارد sata 2 هم بگذاری نمیسوزه اما بحث اصلی این است که هارد باید بدون raid جواب بده و درست کار بکندنه اینکه بیاییم 10 تا آپشن بگذاریم در کنارش تا تازه بتونه به بقیه برسه . . .
در مورد Raid اعلامی به ما نیز پیش داوری نکنید شما نمیدانید که ما چه raid سخت افزاری سفارش دادیم پس بهتره بیان نکنید

عیسی لو

باسلام
جناب عیس لو

پیشنهاد میکنم کمی تحقیق و برسی کنید در مورد این صحبت و این مطلب رو تصحیح کنید(کاملا اشتباه) برای نمونه کار ==== (سرورهای یاس ای تی / سرورهای سرور گیت / سرورهای اپلود باز )

در مورد قسمت دوم هم تا جایی که اطلاع داریم شما از رید اصلا استفده نکردید ؟؟!؟!! و چرا نباید دچار مشکل بشوید ؟؟؟!!؟ جای تعجب دارد

هارد ساتا برای مجازی سازی بیشتر از 3 عدد در هر هارد اصلا توصیه نمیشود

با تشکر

majidisaloo1
November 27th, 2014, 12:21
سلام

برای داشتن هارد تا 64 ترابایت امکان پذیر هست و مشکلی برای منابع نیست

و یک مورد مهم این هست که
هر سروری هم باشد با پرت های دیتاسنتر ها + حجم هارد توانای رو نخواهد داشت مگر رک بگیرید یا پرت های 10 گیگ تهیه کنید

برای شرایط اینچنینی بهتر هست که منابع سرور از نظر حجم + پرت ا تقسیم بر چند سرور کنید

بریا مثال

16ترا هارد (یا رید شده ) با پرت 1 گیگ مناسب هست
اما 48ترا هارد با پرت 1 گیگ کیفیت مطلوبی نخواهد داشت برای کاربران

با تشکر

- - - Updated - - -

باسلام
جناب عیس لو

پیشنهاد میکنم کمی تحقیق و برسی کنید در مورد این صحبت و این مطلب رو تصحیح کنید(کاملا اشتباه) برای نمونه کار ==== (سرورهای یاس ای تی / سرورهای سرور گیت / سرورهای اپلود باز )

در مورد قسمت دوم هم تا جایی که اطلاع داریم شما از رید اصلا استفده نکردید ؟؟!؟!! و چرا نباید دچار مشکل بشوید ؟؟؟!!؟ جای تعجب دارد

با تشکر

جناب حسینی لطفا متن بنده را بخونید من گفتم از نظر من یعنی طبق تجربه ای که از این نوع هارد ها در چند وقت گذشته که دارد این دیتاسنتر سرور ارائه میکند ، نگفتم حتما . منظورم sshd هایی که این دیتاسنتر دارد ارائه میکند پس عملا اشتباه نیست و برداشت شخصی است .
در مورد رید باید خدمتتان بگم مشکل من اون یک سرور که مشکل هارد خورد و بدون raid بود نیست غیر از آن سرور هم سرور داریم که با raid است و مشکل خودند
البته باز دلیلی به خوب بودن نداره گفتم خدمتتان هارد باید بدون raid جواب بده قرار نیست ما کیفیت هارد را با raid حس بکنیم در حالت پایه جواب بده ما با raid را بیشتر از اون در نظر میگیریم

این تعداد را چه مرجعی تایید کرده است؟
اما مشکل هاردی که ما داشتیم روی یک سرور اختصاصی داشتیم واسه هاست دانلود فقط یک وی ام ویر روش بود و یک وی پی اس ویندوز که کل هاردش به مشکل خورد در این دیتاسنتر و طرف ترجیه داد دیگر ریسک نکند و با توجه به نوع کارش ایشون نیاز به raid نداشت اما خوب روی سرور های با raid هم مشکل هارد زیاد بوده که ما حتی در دیتاشک هم چنین مشکلی را نداشتیم .

mrasol
November 27th, 2014, 12:25

دوست و همکار عزیز

سلام شما تا بحال از خودتون پرسیدید چرا رداستیشن برای 1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed - Level3 (AS3356) (+ £67.15 per month)
67 پوند میگیره؟! ممنون میشم توضیح بدید
sssoheil
November 27th, 2014, 12:43
سلام

بهتره بدونید ما از هر دو داریم سرویس ارائه میدهیم :-* پس جبهه گرفتن بر علیه ما به این شکل کاری اشتباه است چرا که بدون تحقیق چیزی اعلام نشده است و تجربه کارکرد بیش از شما با هر دو دیتاسنتر را داریم .:53:

خود دیتاسنتر گفته 300 تا گارانتی میکند اونوقت شما میگین نه 300 رد استیشن از 500 دیتاسنتر ovh بهتره . . .:-$
اگر به پورت باشد باید بدونید OVH یکی از شاه راه های بزرگ اینترنتی جهان است که رد استیشن هیچوقت نمیتونه به OVH در مجموع پهنای باندیش برسه@-)

نیاز نیست با کلش مقایسه بکنید چرا که شما کل سرور های این دیتاسنتر را تا کنون ندیده اید :-s
دیتاسنتر ovh شما اگر توانایی هزینه کردن داشته باشید به شما پورت 10 گیگ میده که همه این ده گیگ را برایتان گارانتی میکند :-*

به هر حال این تجربه بنده از این دیتاسنتر بوده و جبهه گرفتن روی صحبت های دیگران به این شکل و بدون اطلاع کودکانه به نظر میرسد:53:

روز خوش
عیسی لو

درود

صحبت های جناب عیسی لو تایید میشود.هاردهای SSHD تفاوت چندانی با HDD ندارند.اس اس دی که در این هارد ها تعبیه شده فقط 70% سرعت اس اس دی را به ارث برده و فقط جهت بوت سیستم عامل است و هیچ کارایی دیگری ندارد.ضمن اینکه رد استیشن یک OWN کمپانی بسیار کوچک است و به هیچ وجه با دیتا سنترهایی چون OVH ,Iomart,Singlehop,... و بزرگان دیگری که همه ما میشناسیم از نظر شبکه و پشتیبانی و اعتبار قابل مقایسه نیست.
ضمن اینکه بنده تا به حال با 7 سال تجربه نشنیده بودم سروری بدون رید برای مجازی سازی به کار نیاید!؟!
متعصبانه در مورد دیتا سنترها قضاوت نکنید دوستان.تجربه همه چیز را مشخص میکند نه سود شخصی.

company_hosting
November 27th, 2014, 13:07
1 === جناب حسینی لطفا متن بنده را بخونید من گفتم
2== از نظر من یعنی طبق تجربه ای که از این نوع هارد ها در چند وقت گذشته که دارد این دیتاسنتر سرور ارائه میکند ، نگفتم حتما .
3=== منظورم sshd هایی که این دیتاسنتر دارد ارائه میکند پس عملا اشتباه نیست و برداشت شخصی است .
4= در مورد رید باید خدمتتان بگم مشکل من اون یک سرور که مشکل هارد خورد و بدون raid بود نیست غیر از آن سرور هم سرور داریم که با raid است و مشکل خودند
البته باز دلیلی به خوب بودن نداره گفتم خدمتتان هارد باید بدون raid جواب بده قرار نیست ما کیفیت هارد را با raid حس بکنیم در حالت پایه جواب بده ما با raid را بیشتر از اون در نظر میگیریم

5 === این تعداد را چه مرجعی تایید کرده است؟
6== اما مشکل هاردی که ما داشتیم روی یک سرور اختصاصی داشتیم واسه هاست دانلود فقط یک وی ام ویر روش بود و یک وی پی اس ویندوز که کل هاردش به مشکل خورد در این دیتاسنتر و طرف ترجیه داد دیگر ریسک نکند و با توجه به نوع کارش ایشون نیاز به raid نداشت اما خوب روی سرور های با raid هم مشکل هارد زیاد بوده که ما حتی در دیتاشک هم چنین مشکلی را نداشتیم .

1 سلام
2 چون نظر شما کارشناسی نیست برای همین گفتم تحقیق و برسی کنید تا کمی اطلاعات خود را زیاد کنید (بازی با کلمات یعنی چی ؟)
3 اس اس اچ های که این دیتاسنتر اررائه میکند مگر ساخته خودش هست که فرق کند ؟ یا برند سیگیت هست یا وسترن دیجیتال
4 =
جواب شما مطمئنا این هست

شما سرور با رید کنترلر h200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید

و روی هارد ساتا یرد کردن زیاد تاثری ندراد
رید کردن در کل روی هارد های اس اس دی ( رید 10) و اینترپرایس میتوان تفاوت واضح دید

از طریق راههای ارتباطی که میدانید متیوانید با جناب حسینی در تماس باشید

5 ==== مرجعی نگفته ، شما متن رو بخوایند (
هارد ساتا برای مجازی سازی بیشتر از 3 عدد در هر هارد اصلا توصیه نمیشود ) چرا ؟؟!!! دلیل ؟؟؟ هاردهای معمولی ساتا دارای حداکثر 2تا هد/هدر هستند برای رید و رایت کردن روی صفحه دیسک و اگر تعداد رید و رایت های هارد در هارد بیشتر باشد (حجم اطلاعات ) بیشتر باشد هدر ها باید مدام عقب و جلو بشوند و در میان صفحات گردش کنند در صورت حرکت مداوم و فشار باعث ضعیف شدن فنر و چرخدنده در موتور هارد میشود و در مرور زمان ضعیف شدن و در صورت فشار بیشر شاید دوستان دیده باشند بعضی مواقع هارد صداری دینگ/دق (صداری افتادن سکه روی زمین ) میدهد هاردهای خانگی (این مورد بیشتر هاردهای که پر شده اند رخ میدهد)

خالا شما 30 ایپی دارید و روی این هاردها ویپی اس میدهد توقع دارید هارد نسوزه به مشکل نخورد!!! ؟ 5 سال پیش هاردهای هتزنر میسوختند و اعلام میشد هارد ها بیکیفیت هست در حالی که هاردها با بافر حداکثر 16 مگ بودند و هتزنر روی هر سرور تا 256 ای پی میداد و فروشنده ها اور سل می کردند (در زمانی که جناب حیدری در شرکت پرشین هویز بودند کاملا اطلاع دارند ) از این واقعه
شما هارد اس اس اچ خرید کنید و با رید 10 گانفیگ گنید هم تجربه خوبی پیدا کنید ( هم هارد سرور نسوزه و اطلاعات از بین نرود (اطلاعات مشتری) )

6=== هارد ها قطعات الکتریکی هستند و اتفاق میافتد بندرت و دیتاسنترها معمولا بعد از یک تست سختافزاری رید و رایت روی هارد در صورت داشتن پیرفورمنس/کارایی مناسب و بالای 65% ازهارد استفاده مجدد میکنند و به کاربر جدید میدهند

موفق باشید

1== سلام

mrasol
November 27th, 2014, 13:20
1 سلام
2 چون نظر شما کارشناسی نیست برای همین گفتم تحقیق و برسی کنید تا کمی اطلاعات خود را زیاد کنید (بازی با کلمات یعنی چی ؟)
3 اس اس اچ های که این دیتاسنتر اررائه میکند مگر ساخته خودش هست که فرق کند ؟ یا برند سیگیت هست یا وسترن دیجیتال
4 =
جواب شما مطمئنا این هست

شما سرور با رید کنترلر h200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید

رید کردن در کل روی هارد های اس اس دی ( رید 10) و اینترپرایس میتوان تفاوت واضح دید

) چرا ؟؟!!! دلیل ؟؟؟ هاردهای معمولی ساتا دارای حداکثر 2تا هد/هدر هستند برای رید و رایت کردن روی صفحه دیسک و اگر تعداد رید و رایت های هارد در هارد بیشتر باشد (حجم اطلاعات ) بیشتر باشد هدر ها باید مدام عقب و جلو بشوند و در میان صفحات گردش کنند در صورت حرکت مداوم و فشار باعث ضعیف شدن فنر و چرخدنده در موتور هارد میشود و در مرور زمان ضعیف شدن و در صورت فشار بیشر شاید دوستان دیده باشند بعضی مواقع هارد صداری دینگ/دق (صداری افتادن سکه روی زمین ) میدهد هاردهای خانگی (این مورد بیشتر هاردهای که پر شده اند رخ میدهد)

خالا شما 30 ایپی دارید و روی این هاردها ویپی اس میدهد توقع دارید هارد نسوزه به مشکل نخورد!!! ؟ 5 سال پیش هاردهای هتزنر میسوختند و اعلام میشد هارد ها بیکیفیت هست در حالی که هاردها با بافر حداکثر 16 مگ بودند و هتزنر روی هر سرور تا 256 ای پی میداد و فروشنده ها اور سل می کردند (در زمانی که جناب حیدری در شرکت پرشین هویز بودند کاملا اطلاع دارند ) از این واقعه
شما هارد اس اس اچ خرید کنید و با رید 10 گانفیگ گنید هم تجربه خوبی پیدا کنید ( هم هارد سرور نسوزه و اطلاعات از بین نرود (اطلاعات مشتری) )

6=== هارد ها قطعات الکتریکی هستند و اتفاق میافتد بندرت و دیتاسنترها معمولا بعد از یک تست سختافزاری رید و رایت روی هارد در صورت داشتن پیرفورمنس/کارایی مناسب و بالای 65% ازهارد استفاده مجدد میکنند و به کاربر جدید میدهند

موفق باشید

1== سلام

سلام شما تا بحال از خودتون پرسیدید چرا رداستیشن برای 1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed - Level3 (AS3356) (+ £67.15 per month)
67 پوند میگیره؟! ممنون میشم این رو هم توضیح بدید
company_hosting
November 27th, 2014, 13:22
درود

صحبت های جناب عیسی لو تایید میشود.هاردهای SSHD تفاوت چندانی با HDD ندارند.اس اس دی که در این هارد ها تعبیه شده فقط 70% سرعت اس اس دی را به ارث برده و فقط جهت بوت سیستم عامل است و هیچ کارایی دیگری ندارد.ضمن اینکه رد استیشن یک OWN کمپانی بسیار کوچک است و به هیچ وجه با دیتا سنترهایی چون OVH ,Iomart,Singlehop,... و بزرگان دیگری که همه ما میشناسیم از نظر شبکه و پشتیبانی و اعتبار قابل مقایسه نیست.
ضمن اینکه بنده تا به حال با 7 سال تجربه نشنیده بودم سروری بدون رید برای مجازی سازی به کار نیاید!؟!
متعصبانه در مورد دیتا سنترها قضاوت نکنید دوستان.تجربه همه چیز را مشخص میکند نه سود شخصی.

سلام
جناب فقیه

رداستیشن یکی از قسمت های کمپانی ای اومارت هست و مستقل نیست

الان بحث هست و نمیخواهم به خوب بودنش پافشاری کنم یا بد بودنش

چون در پستهای قبلی اعلام کردیم تمام دیتاسنترها خوب هستند و هیچ کدام بد نیست

از پارسانلاین افرانت گرفته تا دیتاشک و برند های لوکال جهانی ، به برسد بگویم هتزنر خوبه یا بده یا رداستیشن سرتر هست یا اووی اچ یا .... همه برابرهستند در کیفیت و پرت و شبکه و تفاوت فقط در برخورد و پشتیبانی هست از نظر تجربه همکاری من با جناب حسینی و تمام دیتاسنترهای که ما نماینده فروش هستیم و یا فروشنده انها هستیم

در مورد تعصب !!! کاملا در اشتباه هستید

نمونه پستهای ما در مورد بیطرف بودن و گفتن همه دی سی ها خوب هستند

http://www.webhostingtalk.ir/f211/127027/index5.html

http://www.webhostingtalk.ir/f55/129175/index2.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/129137/index2.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128823/
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128481/index3.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128080/index3.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/117155/

موفق بشاید

sssoheil
November 27th, 2014, 13:38
سلام
جناب فقیه

رداستیشن یکی از قسمت های کمپانی ای اومارت هست و مستقل نیست

الان بحث هست و نمیخواهم به خوب بودنش پافشاری کنم یا بد بودنش

چون در پستهای قبلی اعلام کردیم تمام دیتاسنترها خوب هستند و هیچ کدام بد نیست

از پارسانلاین افرانت گرفته تا دیتاشک و برند های لوکال جهانی ، په برسد بگویم هتزنر خوبه ای بده یا ردسایشتن سرتر هست ا اووی اچ یا .... همه برابرهستند در کیفیت و پرت و شبکه و تفاوت فقط در برخورد و پشتیبانی هست از نظر تجربه همکاری من با جناب حسینی و تمام دیتاسنترهای که ما نماینده فروش هستیم و یا فروشنده انها هستیم

در مورد تعصب !!! کاملا در اشتباه هستید

نمونه پستهای ما در مورد بیطرف بودن و گفتن همه دی سی ها خوب هستند

http://www.webhostingtalk.ir/f211/127027/index5.html

http://www.webhostingtalk.ir/f55/129175/index2.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/129137/index2.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128823/
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128481/index3.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/128080/index3.html
http://www.webhostingtalk.ir/f55/117155/

موفق بشاید
عرض ادب و احترام

طبق مکالمه ای که شخصا با مدیریت CS کمپانی Iomart داشتم و با توجه به اینکه از دوستان نزدیک ما در این دیتا سنتر جز مدیران برجسته است باید عرض کنم که ایشان فرمودند دقیقا با این اصطلاح :
Redstation is our little sister company with own resources and own network

فکر نمیکنم این موضوع جای بحث داشته باشه.جناب حسینی به هیچ وجه اشتباه نکنید بنده قصد کوبیدن دیتا سنتری را ندارم ولی حقیقت چیزی است که پنهان شدنی نیست و مرجعی بالاتر از مدیر CS نیز نمیتواند برای اثبات این موضوع وجود داشته باشد.رد استیشن فقط شریک تجاری Iomart است و نباید کیفیت این 2 را به هم نسبت داد.در صورت تمایل خصوصی با بنده در ارتباط باشید تا بیشتر برای شما توضیح دهم.

company_hosting
November 27th, 2014, 13:48
67 پوند میگیره؟! ممنون میشم این رو هم توضیح بدید

بله

این برای زمانی خوب هست که شبکه رداستین اگر مشکل بخوره و در صورت فعال بودن شبکه سرور از طریق های گوناگون به نت وصل باشه و قطع نشود

و بصورت کلی برای تنوع یا انعتاف پذیر شدن سرور د مقابل شبکه های لایه 3وم که شبکه ضعیف دارند مناسب هست

موفق باشید

mrasol
November 27th, 2014, 14:07
بله

این برای زمانی خوب هست که شبکه رداستین اگر مشکل بخوره و در صورت فعال بودن شبکه سرور از طریق های گوناگون به نت وصل باشه و قطع نشود

و بصورت کلی برای تنوع یا انعتاف پذیر شدن سرور د مقابل شبکه های لایه 3وم که شبکه ضعیف دارند مناسب هست

موفق باشید

خب دوست عزیز دیتاسنترهایی مثل لیزوب به صورت پیشفرض این مورد را قرار میدهند و هزینه اضافی نمیگیرند در این صورت با 350 - 450 هزار تومان اضافه روی این مورد قیمت پایین رداستیشن هم بالا میرود و با کیفیت سخت افزار پایینتر نسبت به لیزوب و سینگل هاپ و ... چه دلیلی هست که از رداستیشن خرید شود؟

- - - Updated - - -

البته توضیحاتتون کامل نبود راجع به کیفیت bw که ارائه میشه پاسخی ندادید
company_hosting
November 27th, 2014, 14:11
خب دوست عزیز دیتاسنترهایی مثل لیزوب به صورت پیشفرض این مورد را قرار میدهند و هزینه اضافی نمیگیرند در این صورت با 350 - 450 هزار تومان اضافه روی این مورد قیمت پایین رداستیشن هم بالا میرود و با کیفیت سخت افزار پایینتر نسبت به لیزوب و سینگل هاپ و ... چه دلیلی هست که از رداستیشن خرید شود؟

- - - Updated - - -

البته توضیحاتتون کامل نبود راجع به کیفیت bw که ارائه میشه پاسخی ندادید

باسلام

در مورد قیمت نظری ندارم که گرانتر میشه یا .... برای ما ایرانها متاسفانه همین دلار 3400 تومانی هم گران هست چه برسد به یورو و پوند ..... حق با شماست
راجب باندویت ؟

متوجه نشدم ؟ سوالتان چیست ؟

موفق باشید

raminramz
November 27th, 2014, 14:54
از نظر من این سرور بیشتر برای بک آپ مناسب هست تا هاست دانلود
این سرور فقط دیسک کنترلر دارد و امکان سفارش ریدکنتلر با BBU و یا CacheCade وجود ندارد
ضمن اینکه 300 یورو هزینه ست آپ باید پرداخت کنید
شرایط پورت هم به این صورت هست:
دانلود از اینترنت : 10 گیگابیت
دانلود و آپلود به سرور های همین دیتاسنتر: 10 گیگابیت
آپلود به اینترنت: بین 500 مگابیت تا 3 گیگابیت*
*هنگام تحویل سرور سرعت آپلود به اینترنت 3 گیگابیت خواهد بود
*شما حداکثر 5% هر ماه (36 ساعت) می تونید به 3 گیگابیت burst کنید و بعد سرعت آپلود به اینترنت به 500 مگابیت لیمیت خواهد شد
*هر 6 ساعت میانگین مصرف پهنای باند شما محاسبه می شود ، اگر میانگین مصرف شما در 30 روز گذشته بیشتر از 250 مگابیت باشد سرعت آپلود به اینترنت به 500 مگابیت لیمیت خواهد شد

چون برای هاست دانلود از سرور استفاده می کنید سرعت آپلود به اینترنت برای شما مهم هست و باید به این نکات توجه کنید
دیتاسنتر OVH به صورت دقیق توضیح داده که شرایط پورت به چه صورت هست ، بر خلاف بعضی دیتاسنتر ها که با تبلیغات دروغین وعده 321 ترابایت ترافیک به شما میدند ولی در عمل 50-60 ترابایت بیشتر نمی تونید مصرف کنید :d

پس پورتی که به درد ما میخوره 500 مگ هست

اما برای بک آپ عالیه چون دانلودش بالاست

الان گرفتم چطوریه

کدام سرور ovh بیشتر برای هاست دانلود مناسب است؟

هزینه ای که میتونیم بکنیم فعلا 1 تومان ماهانه که با لایسنس و پرسنل و اینا 1.5 2 بیشتر آب نخوره

فضایی رو که نیاز داریم بهمون بده با رید 4 حدود 12 ترابایت
24 ترابایت هارد رو حداقل داشته باشه

رداستیشن (آلما هاست باهاشون کنار اومدیم)
Hexa Core, 96GB RAM, 2 x 2TB HDD+CC, RAID (from £101.99)
این با 4 تا هارد 6 در میاد 1 تومان
دوستامون استفاده میکنن راضی هستن اما بعضی حرف هاش میزنه تودل
مثل همون قضیه
1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed - Level3 (AS3356) (+ £67.15 per month)
یک سری وعده های دروغ هم انگار دادن مثل همون 321 ترابایت ..

البته بیشتر دارم میرم سمت سخت افزار گرفتن وکولوکردن که کلاس کاری بالا تری داره همچنین حداقل چیزی از خودمون داریم دیگه اجاره نیست
از هاست پربازدید و سرور vps انشالا شروع میکنیم تا باقی سرور ها
داخل ایران که آسیاتک خارج هم یکی از دوستان تو هلند
فعلا میخوایم کار راه بیافته تا دست و بالمون باز تر بشه

mohammad8711
November 27th, 2014, 14:56
بله

موفق باشید

توجه دارید که level3 یکی از بزگترین ISP های tier1 جهان هست؟

mrasol
November 27th, 2014, 15:18

برای همین بنده گفتم در مورد کیفیت پاسخی ندادند!اکثر دیتاسنترهای معتبر و بزرگ هزینه ای بابت این آپشن نمیگیرند اما رداستیشن 67 پوند دریافت میکنه ... که ایشون متاسفانه ضعیفتر دونستن level3 رو...

mobinhost.in
November 27th, 2014, 15:48
سلام

روز خوش
عیسی لو

دوست من باز هم می گویم شما از رد استیشن سرور های ارزان تهیه کردی و صرفا با نوشتن پاسخ طولانی زمان خودتون رو مصرف کردین
روشن و واضح می گوییم تکنولوژی هارد هیبریدی مال سال 2014 هست و بازی با کلمات نیست
شما می توانید با کسانی که به طور حرفه ای با رد استیشن کار می کنند کیفیت هارد رو بررسی کنید

بیشتر توضیح نمی دهم ولی او وی اچ رو من هم دوست دارم و باشون خیلی وقته کار می کنم ولی بیشتر در کمیت پیروزن تا در کیفیت

خود شما تا به حال بارها ازشون ضرر کردی و مشکل خوردی این دفاع شدید از خارجی ها ایقدر هم سود اور نیست

از دید من همه دیتاسنتر ها خوب هستن و هر کدام برای کاری مناسبند

در مورد هارد ر استیشن ازتون می خواهم یکم بیشتر هزینه کنید تا هارد درست حسابی رو هم تجربه کنید

- - - Updated - - -

درود

دوست من
Iomart یک هولدینگ هست که در کل دنیا فعالیت می کند و اتفاقا صاحب شرکت رد استیشن و رپیدسوییچ هم هست
رداستیشن شرکت کوچکی هم اگر باشد در مورد استاندارد سرویس دهی و ارائه کیفیت بی نظیر هست

Iomart در امریکا هم فعالیت داره و میاد مثلا فلان دیتاستر رو میخره و سوداوری می کنه یک شرکت فنی نیست یک شرکت بازرگانی هست

کسی در بزرگی ovh و... شکی نداره

- - - Updated - - -

1 سلام
4 =
جواب شما مطمئنا این هست

) چرا ؟؟!!! دلیل ؟؟؟ هاردهای معمولی ساتا دارای حداکثر 2تا هد/هدر هستند برای رید و رایت کردن روی صفحه دیسک و اگر تعداد رید و رایت های هارد در هارد بیشتر باشد (حجم اطلاعات ) بیشتر باشد هدر ها باید مدام عقب و جلو بشوند و در میان صفحات گردش کنند در صورت حرکت مداوم و فشار باعث ضعیف شدن فنر و چرخدنده در موتور هارد میشود و در مرور زمان ضعیف شدن و در صورت فشار بیشر شاید دوستان دیده باشند بعضی مواقع هارد صداری دینگ/دق (صداری افتادن سکه روی زمین ) میدهد هاردهای خانگی (این مورد بیشتر هاردهای که پر شده اند رخ میدهد)

موفق باشید

1== سلام

جناب حسینی دوستان مارو متعصب می دونند و می گویند که تکنولوزی روز بازی با کلمات هست

البته نظر همه محترم هست و من تا جایی با دوست خوبم جناب عیسی لو دیگر دوستان از جمله اقای فقیه موافقم

ما همه در این بازار در حال تلاش هستیم و از یک جا حمایت می کنیم

باید گفت همه دیتاسنتر ها خوب هتند و هر کدام کاربردی دارد و چیزی به نام بد وجود ندارد

این قیمت و پشتبانی است که مشتری رو به شمت خودش میاره همه اینا در مارکت خودشون هدفی دارند

هتزنر به یک صورت او وی اچ به یک صورت و ... به روش خودشون

ما اینجا در تلاش هستیم تا مشتریان و خودمون از کار و بیزنس سود کنیم و خدا رو شکر همه هم فعال هستن

بعضی پاسخ ها بوی جنگ و دعوا و تعصب می دهد که اصولا غیر کارشناسی هم هستند با این حال هممون در یک سنگر هستیم و باید برای ایجاد بازار بهتر و امن تر تلاش کنیم

ping
November 27th, 2014, 16:03
رد استیشن تبلیغات خوبی در ایران داره پول خوبی هم میگیره اما کیفیت به اندازه تعریفاتی که ازش میشه نیست
اینم بگم من فروشنده هاست و سرور نیستم و انتخاب بین این دو انتخاب بین بد و بدتر برام بوده و اگه دلار هنوز 1000 تومن بود توی fdc مونده بودم(مورد استفاده سرور سایت دانلود)

raminramz
November 27th, 2014, 17:22
این ها جواب تایپیک نیست

کل کله

میخواهیم بدونیم کدام سرور برای هاست دانلود مناسبه
2 3 تا از دوستان توضیحاتی دادن که فهمیدم اون مدل ovh برای هاست دانلود نیست

انقدر هم حساس نیست که 1 ثانیه داون نشه خوب 1 ثانیه شبکش داون بشه چه اشکالی داره
همین هتزنر توی این 1 سال خیر 1 دقیقه داونی من نداشتم اگه 2 مورد رو داشت عمرا برای هاست دانلود از جاهای دیگه استفاده نمیکردم

هتزنر پهنای باند کم میده که برای هاست دانلود مناسب نیست
هتزنر رید سخت افزاری نداره مثلا
البته با فلکسی اضافه میکنه
https://robot.your-server.de/order/server/product/452/category/rootserver/culture/en_GB

اما مثل طبقه اول علاالدینه

گوشی رو از بالا ارزون تر میده در صورتی که از بالا میخره اما چطوری؟
موقع خریدمیاد هی افزودنی میزاره میگه ایننرم افزار باید نصب بشه فلان بمان تا میبینی قیمت میره بالا
هتزنر برای سرورهای سبک عالیه برای مشتری هام که سروراختصاصی میخوان فقط هتزنر پیشنهاد میکنم
اما کار سنگین نه سرورهاش جنبه کار سنگین رونداره
رداستیشن یک سری هاست دانلود دیدم استفاده میکنن بیشتر با سرور مجازی
ovh هم هاستینگ هایی مثل نت افراز و ...
برای پربازدید ها و سایت های خیلی حساس هم هلند خوب جواب میده
کارم طوریه از همشون به طور همزمان استفاده میکنم
بک آپ داشته باشه ادم همه جا خوبه هیچ جا شبکش بیشتر از چند دقیقه قطع نمیشه

company_hosting
November 28th, 2014, 21:06
پس پورتی که به درد ما میخوره 500 مگ هست

اما برای بک آپ عالیه چون دانلودش بالاست

الان گرفتم چطوریه

کدام سرور ovh بیشتر برای هاست دانلود مناسب است؟

هزینه ای که میتونیم بکنیم فعلا 1 تومان ماهانه که با لایسنس و پرسنل و اینا 1.5 2 بیشتر آب نخوره

فضایی رو که نیاز داریم بهمون بده با رید 4 حدود 12 ترابایت
24 ترابایت هارد رو حداقل داشته باشه

رداستیشن (آلما هاست باهاشون کنار اومدیم)
Hexa Core, 96GB RAM, 2 x 2TB HDD+CC, RAID (from £101.99)
این با 4 تا هارد 6 در میاد 1 تومان
دوستامون استفاده میکنن راضی هستن اما بعضی حرف هاش میزنه تودل
مثل همون قضیه
1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed - Level3 (AS3356) (+ £67.15 per month)
یک سری وعده های دروغ هم انگار دادن مثل همون 321 ترابایت ..

البته بیشتر دارم میرم سمت سخت افزار گرفتن وکولوکردن که کلاس کاری بالا تری داره همچنین حداقل چیزی از خودمون داریم دیگه اجاره نیست
از هاست پربازدید و سرور vps انشالا شروع میکنیم تا باقی سرور ها
داخل ایران که آسیاتک خارج هم یکی از دوستان تو هلند
فعلا میخوایم کار راه بیافته تا دست و بالمون باز تر بشه

باسلام

رداسشتین وعده دروغی دادن ؟ 321 ترابایت کاملا درست هست و وعده نیست

1Gbps Unmetered Port - 1Gbps Guaranteed [**Equivalent to 321TB/month**] (Free)

شما در این پلان میتوانید استفاده کنید
120*60*60*24*30
مگ*ثانیه*دقیقه*ساعت*روز
متوجه خواهید شد چقدر میشود

دوست عزیز گویا توجه نکردید

و بصورت کلی برای تنوع یا انعتاف پذیر شدن سرور در
مقابل شبکه های لایه 3وم که شبکه ضعیف دارند مناسب هست

در
مقابل شبکه های لایه 3وم ===> که

برای همین بنده گفتم در مورد کیفیت پاسخی ندادند!اکثر دیتاسنترهای معتبر و بزرگ هزینه ای بابت این آپشن نمیگیرند اما رداستیشن 67 پوند دریافت میکنه ... که ایشون متاسفانه ضعیفتر دونستن level3 رو...

این ایپشن برای کاربرانی هست خیلی حساس هستند و نگران که 100% پرت تضمین باشه
اگر شما برای مثال 1 روز هم پرت تضمینی بشود (با توجه به مشکلی پیش بیاید) از 300 به 200 و این اتفاق مهم باشه، این اپشن این مورد تضمین میکند که پرت ضعیف نشود

با تشکر

- - - Updated - - -

این ها جواب تایپیک نیست

کل کله

میخواهیم بدونیم کدام سرور برای هاست دانلود مناسبه
2 3 تا از دوستان توضیحاتی دادن که فهمیدم اون مدل ovh برای هاست دانلود نیست

انقدر هم حساس نیست که 1 ثانیه داون نشه خوب 1 ثانیه شبکش داون بشه چه اشکالی داره
همین هتزنر توی این 1 سال خیر 1 دقیقه داونی من نداشتم اگه 2 مورد رو داشت عمرا برای هاست دانلود از جاهای دیگه استفاده نمیکردم

هتزنر پهنای باند کم میده که برای هاست دانلود مناسب نیست
هتزنر رید سخت افزاری نداره مثلا
البته با فلکسی اضافه میکنه
https://robot.your-server.de/order/server/product/452/category/rootserver/culture/en_GB

اما مثل طبقه اول علاالدینه

گوشی رو از بالا ارزون تر میده در صورتی که از بالا میخره اما چطوری؟
موقع خریدمیاد هی افزودنی میزاره میگه ایننرم افزار باید نصب بشه فلان بمان تا میبینی قیمت میره بالا
هتزنر برای سرورهای سبک عالیه برای مشتری هام که سروراختصاصی میخوان فقط هتزنر پیشنهاد میکنم
اما کار سنگین نه سرورهاش جنبه کار سنگین رونداره
رداستیشن یک سری هاست دانلود دیدم استفاده میکنن بیشتر با سرور مجازی
ovh هم هاستینگ هایی مثل نت افراز و ...
برای پربازدید ها و سایت های خیلی حساس هم هلند خوب جواب میده
کارم طوریه از همشون به طور همزمان استفاده میکنم
بک آپ داشته باشه ادم همه جا خوبه هیچ جا شبکش بیشتر از چند دقیقه قطع نمیشه

باسلام

اگر از تجربه کردن نگرانی ندارید

رداسشتین با رید 10 پیشنهاد میکنم و پرت 1 یا 10گیگ

http://www.webhostingtalk.ir/f12/

در اینجا پست بدهید افرهای خیلی خوبی همکاران میدهند آلماهاست و .... سرور دیال
مبین هاست و ...

با تشکر

mrasol
November 28th, 2014, 22:38
این ایپشن برای کاربرانی هست خیلی حساس هستند و نگران که 100% پرت تضمین باشه
اگر شما برای مثال 1 روز هم پرت تضمینی بشود (با توجه به مشکلی پیش بیاید) از 300 به 200 و این اتفاق مهم باشه، این اپشن این مورد تضمین میکند که پرت ضعیف نشود
با تشکر

دوست عزیز بنده جواب این مورد را صفحه قبل دادم!لیزوب و دیتاسنترهای بزرگ این مورد را به صورت رایگان قرار میدهند و نه 350 - 450 هزینه جدا بگیرند،لطفا یک جستجو راجع به کیفیت پهنای باندی که level3 در اختیار کاربر قرار میدهد انجام دهید متاسفانه رداستیشن بابتش 67 پوند هزینه میگیره و روی شبکه خودش به صورت پیشفرض ارائه نمیده
موفق باشید

company_hosting
November 29th, 2014, 00:06
دوست عزیز بنده جواب این مورد را صفحه قبل دادم!لیزوب و دیتاسنترهای بزرگ این مورد را به صورت رایگان قرار میدهند و نه 350 - 450 هزینه جدا بگیرند،لطفا یک جستجو راجع به کیفیت پهنای باندی که level3 در اختیار کاربر قرار میدهد انجام دهید متاسفانه رداستیشن بابتش 67 پوند هزینه میگیره و روی شبکه خودش به صورت پیشفرض ارائه نمیده
موفق باشید

سلام

رداستشین پرت را گارانتی کرده
این مورد برای دانلود و ... نیاز نیست

این زمانی هست که شما بخواهید 100% تضمین پرت داشته باشید (به طریقی میشه گفت پرت بکاپ حساب میشه )

برای اتصال سرور به سرور دیگر یا اتصال این سرور به سرورهای / شبکه های خارج از دیتاسنتر (پرت اختصاصی / شبکه اختصاصی هم گفته میشه )

لیزوب هتزنر و او وی اچ اینو ارائه نمدهند تا جایی که پرسیدم

اگر در دیتاسنتر پرت / پرت ها به مشکل خورد این پرت که خرید میکنید این تضمین رو میده که بدون اون پرت اصلی خود دیتاسنتر هم ، شما اتصال داشته باشید برای تمام کاربران در لیول 3 یعنی همان کاربران خانگی و .... دی سی های دیگه

موفق باشید

mrasol
November 29th, 2014, 00:09
سلام

رداستشین پرت را گارانتی کرده
این مورد برای دانلود و ... نیاز نیست

این زمانی هست که شما بخواهید 100% تضمین پرت داشته باشید (به طریقی میشه گفت پرت بکاپ حساب میشه )

برای اتصال سرور به سرور دیگر یا اتصال این سرور به سرورهای / شبکه های خارج از دیتاسنتر (پرت اختصاصی / شبکه اختصاصی هم گفته میشه )

لیزوب هتزنر و او وی اچ اینو ارائه نمدهند تا جایی که پرسیدم

اگر در دیتاسنتر پرت / پرت ها به مشکل خورد این پرت که خرید میکنید این تضمین رو میده که بدون اون پرت اصلی خود دیتاسنتر هم ، شما اتصال داشته باشید برای تمام کاربران در لیول 3 یعنی همان کاربران خانگی و .... دی سی های دیگه

موفق باشید

شما یک مقدار راجع به level3 تحقیق کنید،لیزوب پیشفرض استفاده میکنه (هتزنر هم مشابه رداستیشن!)چیزی که شما راجع به level3 میفرمایید کاملا اشتباه هست!پروایدر بندویت هستن قربان،شما بفرمایید جناب آرایش پاسخ بدهند
با تشکر

company_hosting
November 29th, 2014, 00:26
شما یک مقدار راجع به level3 تحقیق کنید،لیزوب پیشفرض استفاده میکنه (هتزنر هم مشابه رداستیشن!)چیزی که شما راجع به level3 میفرمایید کاملا اشتباه هست!پروایدر بندویت هستن قربان،شما بفرمایید جناب آرایش پاسخ بدهند
با تشکر

شما دلیل و متن بدهید چشم

در مورد لول3 چه چیزی گفتم که اشتباه هست ؟

لینک از هتزنر ؟

لینک از لیزوب در مورد پرت به لول 3 ؟

با تشکر

mrasol
November 29th, 2014, 00:37
بنده هتزنر را مثال نزدم که در موردش پاسخ دهم،برای لیزوب هم از ساپورت لیزوب بپرسید
اما در مورد level3 ، گوگل کردن پاسخ بهتر و راحتتری به شما میدهد:
Home (http://www.level3.com/en/)
تریس میگیرید یک آی پی براتون پ خ کنم بنده؟

taha_2011
November 29th, 2014, 00:53

جناب من دقیقا سرور D9-310 با 16 ترابایت هار sshd دارم, مایلید یک اسکرین شات از اسپید دانلود خدمتتون بدم تا سرعت دانلود رداستیشن رو ببینید؟!
حداکثر سرعتی که میده 70 مگ هست!
در واقع من از جناب کریمی هم حدود 6 ماه سرور ovh sp64 رو داشتم سرعت دانلود راحت 114 میرسید اینه که میگم راحت 114 میرسید در رداستیشن باید چند دقیقه میزاشتیم دانلود برسه 80 درصد تا سرعت 70 مگشو ببینیم :))

mrasol
November 29th, 2014, 00:59
جناب من دقیقا سرور D9-310 با 16 ترابایت هار sshd دارم, مایلید یک اسکرین شات از اسپید دانلود خدمتتون بدم تا سرعت دانلود رداستیشن رو ببینید؟!
حداکثر سرعتی که میده 70 مگ هست!
در واقع من از جناب کریمی هم حدود 6 ماه سرور ovh sp64 رو داشتم سرعت دانلود راحت 114 مرسید اینه که میگم راحت 114 میرسید در رداستیشن باید چند دقیقه میزاشتیم دانلود برسه 80 درصد تا سرعت 70 مگشو ببینیم :))
دقیقا حق با شماست! تفاوت شبکه و پورت را وقتی متوجه میشید ک اون 67 پوند اضافه را بدهید! اصلا جای سوال هست چطور یک گیگابیت نامحدود 321 ترابایت به صورت رایگان هست ولی 100 ترابایت روی level3 شصت و هفت پوند هزینه دارد؟

company_hosting
November 29th, 2014, 01:23
با تشکر

شما دلیل و متن بدهید چشم

در مورد لول3 چه چیزی گفتم که اشتباه هست ؟

لینک از هتزنر ؟

لینک از لیزوب در مورد پرت به لول 3 ؟

با تشکر

بنده هتزنر را مثال نزدم که در موردش پاسخ دهم،برای لیزوب هم از ساپورت لیزوب بپرسید
اما در مورد level3 ، گوگل کردن پاسخ بهتر و راحتتری به شما میدهد:
Home (http://www.level3.com/en/)
تریس میگیرید یک آی پی براتون پ خ کنم بنده؟

تریس ؟ برای چی ؟

موفق باشید

mrasol
November 29th, 2014, 01:30
تریس ؟ برای چی ؟

موفق باشید

هتزنر هم مشابه رداستیشن یعنی استفاده نمیکند!
تریس برای اینکه استفاده پیشفرض از level3 را مشاهده کنید،دوست عزیز از خودتان سوال کنید برای 321 ترابایت پهنای باند،هزینه ای نمیگیرد ولی برای 100 ترابایت روی level3 هزینه 67 پوندی دریافت میکند،چرا؟!