PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد لود نشدن مای اسکیوال و پر شدن حافظه

wallfa
November 25th, 2014, 23:49
با سلام و عرض ادب
میتونم اینطوری توضیح بدم سرور یه دفعه نیومد بالا و بعد از بررسی از طریق ssh متوجه شدم موقع ران سرویس مای اسکیوال این ارور وجود دارد :
MySQL manager or server PID file could not be found!

بعد از جستجو متوجه شدم حافظه دیسک هم پره و نمیدونم باید چی کار بکنم که خالی کنم اون رو به تصویر زیر توجه کنید :

23910

چطوری می تونم مشکلات بالا حل کنم ؟

پنل سرور مجازی هم دایرکت ادمین که فعلا به دلایل بالا بالا نمیاد . متشکرم از راهنمایی های شما .

007
November 25th, 2014, 23:52
سلام
شما باید فایل های تمپ و فایل های اضافه ی روی سرور رو وپاک کنین ازطریق کنسول و سرورتون رو بوت کنین
ارادت

wallfa
November 25th, 2014, 23:53
با عرض ادب بیشتر راهنمایی می کنید . چطوری می تونم این اطلاعات پاک کنم .

novin-web
November 25th, 2014, 23:54
سلام
دستور :
df -h
رو بزنید و از خروجی عکس قرار بدید لطفا

wallfa
November 26th, 2014, 00:01
در بالا موجوده . منظورم پست اول هست

a.e
November 27th, 2014, 08:14
کافیست دایرکتوری های غیر لازم را از طریق ssh حذف نمایید؛ البته بهترین راه و پیشنهاد با توجه به سرورمجازی بودن سرور شما درخواست به سرویس دهنده خود جهت افزایش هارد سرور خود می باشد تا فایل های شما نیز حذف نگردد.

wallfa
November 27th, 2014, 09:13
همین کار کردم بنده هم ، درخواست دادم سرور افزایش هارد بدن ولی نمیدونم چرا 25 گیگ اطلاعات پر کرده ؟! من که چیز خاصی ندارم .

RoobinaServer
November 27th, 2014, 09:17
همین کار کردم بنده هم ، درخواست دادم سرور افزایش هارد بدن ولی نمیدونم چرا 25 گیگ اطلاعات پر کرده ؟! من که چیز خاصی ندارم .

با سلام و احترام

خب کافیه یک تیکت به پشتیبانی سرورتون بزنید تا یک بررسی کنند و بگن به شما چرا پر شده هاردتون.

باید حتما داخل سرور جستجو و بررسی بشه تا بشه گفت، از طریق تاپیک زدن که ما نمیدونیم داخل سرور شما چه خبره تا بگیم چرا پر شده.

(وقت زیادی نمیگیره) در صورت تمایل تماس بگیرید : 02166378056 داخلی 102 واحد مشاوره فنی تا چک کنیم براتون

با تشکر

chatsaz
November 27th, 2014, 09:47
نیاز به این کارا نیست
شما برنامه filezilla رو نصب کنید بعد میتونید وارد هاستتون بشید
حدود 100 مگ فایل رو حذف کنید بعد دایرکت ادمینتون باز میشه وارد بشید برسی کنید چه فایل هایی پر کرده است

( ممکنه بک اپ هاتون زیاد شده )

hassanshaikhi
November 27th, 2014, 10:26
واسه پیدا کردن فایل های حجیم از این (http://hassansh.ir/?p=267)روش استفاده کنید

wallfa
November 27th, 2014, 11:16
ممنونم از راهنمایی های همتون ولی موردی که هست اینه که فکر نمیکنم ما فایل حجیم داشته باشیم ، به احتمال زیاد لوگ های سیستم هستند که اینقدر از حجم سرور اشغال کرده اند .
ولی من اطلاعات زیادی در مورد لوگ ها و از این قبل ندارم که چطوری پاکشون کنم باید خاطر نشان بشم پنل دایرکت ادمینه !

hassanshaikhi
November 27th, 2014, 11:22
توی مسیر var/ اون دستور رو بزنید تا فایل هایی که حجمشون زیاده مشخص بشه.
log ها معمولا توی مسیر var/log/ هستند.

wallfa
November 27th, 2014, 13:52
متشکرم ولی حجم زیادی نداشتن . میشه راهنمایی کنید ، چطوری می تونم پوشه هایی که دارای حجم بالای هستند رو پیدا کنم ؟

secureconfig
November 27th, 2014, 13:57
سلام.

2 دستور زیر را وارد کنید و خروجی انرا در تاپیک قرار دهید :

cd /
du -sh *