ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مالکیت دامین برای 2نفر (خیلی خیلی مهم)

hassan_shahi
November 25th, 2014, 21:25
سلام به تمام دوستان عزیز

ی سوال داشتم میخوام یک دامینی رو هم به اسم خودم باشه هم به اسم ی شخص دیگه یعنی مالکیت کل دامین به دست هر 2نفرمون باشه آیا راهی برای این کار هستش؟

دامین ir هستش

خیلی خیلی مهمه برامون که حتما اینکار بشه حتی دست نوشته ای چیزی هم اگر خود nic قبول میکنه حاضریم بنویسیم که این دامین به اسم هر دومون بشه

ra3ou1
November 25th, 2014, 21:27
به اسم دو نفر که بعید میدونم بزنند

می تونید با هم قرار داد کتبی رسمی ببندید و به صورت صورت توافقی به نام کسی که در قرار ذکر شده ثبت کنید

ali269
November 25th, 2014, 21:28
این امکان نیست

mhiizadi
سلام به تمام دوستان عزیز

ی سوال داشتم میخوام یک دامینی رو هم به اسم خودم باشه هم به اسم ی شخص دیگه یعنی مالکیت کل دامین به دست هر 2نفرمون باشه آیا راهی برای این کار هستش؟

دامین ir هستش

خیلی خیلی مهمه برامون که حتما اینکار بشه حتی دست نوشته ای چیزی هم اگر خود nic قبول میکنه حاضریم بنویسیم که این دامین به اسم هر دومون بشه

یک نفر می تواند مالکیت کل را داشته باشد و دیگری فرعی .
با قرار دادن شناسه ی فرد مورد نظر در رابط ها اون دامنه .

Netfollower
حساب مشترک بسازید

asdadsdxz
November 25th, 2014, 21:29
شما باید شرکت مشترکی داشته باشید .
و دامین رو به نام شرکت ثبت کنید

nasimd
November 25th, 2014, 21:45
قسمت رابط ها رو چک کنید

mobinhost.in
November 25th, 2014, 22:05
دوست من از نظر قانوني شما اگر حقيقي ثبت نام كنيد خير دامنه فقط به مام يك نفر است
روش اول مي توانيد يك شركت ثبت كنيد و با سهام دونفره به طور مساوي كار كنيد و هر چيزي در مالكيت شركت باشد ٥٠-٥٠ مال هر طرف هست
روش دوم
يكيتون دامنه رو ثبت كنه و بريد دفتر ثبت و يه اقرار نامه بنويسيد و طبق اون امتياز رو بين هر دو طرف اقسيم كنيد

روش ثبت حدود ٣٠٠ هزينه داره و به نظرم روش دفتر ثبت هم حدود ١٠٠ تومان

kool
November 25th, 2014, 22:13
بهترین روش داشتن شرکت مشترک و ثبت به نام شرکت. / و یا / عقد قرارداد رسمی.

hassan_shahi
November 25th, 2014, 22:17
حساب مشترک بسازید

حساب مشترک یعنی چی دوست عزیز؟

دوستان از تمام شما ممنون بابت جواباتون اما ما با هم مشکلی روی در آمدی که از این دامین میاد هیچ مشکلی نداریم.
فقط ی بحثی هست که میخوایم ی کاری کنیم این دامین به اسم هر 2تامون باشه یعنی خدایی نکرده اگر یکدوممون خواست اون طرف رو از روی سایت بندازه بیرون نتونه اینکارو کنه مدرکی داشته باشیم که این دامین برای هر 2تامونه.

sht-design
November 25th, 2014, 22:44
اگه از سایتی دارید این دامنه رو خریداری میکنید که سیستم اسکریپتش Whmcs هست میتونید مشخصات یک نفر دیگه رو به عنوان همکار در اون وارد کنید که بعد از خرید دامنه اون دوستتون بتونه از طریق همون سایت به نیم سرور ها دسترسی داشته باشه .
از طریق رابط مجاز در صورت حقیقی بودن فکر نمیکنم بشه
اما اگه شرکت باشید میتونین این کار رو انجام بدید که هم پنل دست شما باشه هم دست دوستتون

mhiizadi
November 25th, 2014, 22:51
حساب مشترک یعنی چی دوست عزیز؟

دوستان از تمام شما ممنون بابت جواباتون اما ما با هم مشکلی روی در آمدی که از این دامین میاد هیچ مشکلی نداریم.
فقط ی بحثی هست که میخوایم ی کاری کنیم این دامین به اسم هر 2تامون باشه یعنی خدایی نکرده اگر یکدوممون خواست اون طرف رو از روی سایت بندازه بیرون نتونه اینکارو کنه مدرکی داشته باشیم که این دامین برای هر 2تامونه.

اگر خواستید با بنده در تماس باشید تا براتون اوکیش کنم.

سرزمین
November 25th, 2014, 23:38
فکر نمی کنم رابط، گزینه مناسبی باشه چون هر آن شخصی که دامین به نام اونه میتونه رابط ها رو تغییر بده و همه رابط ها رو به نام خودش بزنه

بهتره از خود نیک بپرسید.

hassan_shahi
November 25th, 2014, 23:57
شماره پشتیبانیشون جوابی نمیده چندین مرتبه قبلا زنگ زدم میرفت رو پیغام گیر میگفت ساعت فلان تماس بگیرید ساعتی که گفتم زنگ میزدم باز میرفت رو پیغامگیر میگفت از روی سایت با پشتیبانی آنلاین در ارتباط باشیدو از این حرفا