توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پیشنهاد برای سرور دانلود
gsm-lord
November 25th, 2014, 18:39
با سلام
من میخواستم یه سرور دانلود رو راه اندازی کنم و چند تا مشکل دارم :
1. اینکه این سرورهای دانلود از چه سیستم عاملی برای دانلود استفاده میکنند لینوکس یا ویندوز
2. چه raid رو برای اتصال هاردها استفاده میکنند
3. چطور کل فضا هاردها رو برای یک دومین اختصاص میدهند مثلا وقتی 4تا هارد 4ترا داریم چطور 16 ترا رو برای یک دومین میتوانند اختصاص دهند
با تشکر
Yas-Host
November 25th, 2014, 18:48
با سلام
1. اینکه این سرورهای دانلود از چه سیستم عاملی برای دانلود استفاده میکنند لینوکس یا ویندوز
3. چطور کل فضا هاردها رو برای یک دومین اختصاص میدهند مثلا وقتی 4تا هارد 4ترا داریم چطور 16 ترا رو برای یک دومین میتوانند اختصاص دهند
با تشکر
سلام
1- برای بهینه سازی بیشتر و پایداری بهتر از linux و کنترل پنل دایرکت ادمین و وب سرور nginx استفاده کنید .
2- اگر میخواهید از رید استفاده کنید باید از دیتاسنتر هایی همچون رد استیشن استفاده کنید که رید سخت افزاری ارائه میدهند اما دیتاسنتر های هتزنر از رید نرم افزاری استفاده می کنید که زیاد هم تاثیر ندارند.
3- باید پارتیشن هارو بصورت LVM درست کنید در هنگام نصب لینوکس که همه پارتیشن رو به /home مانت می کنید و با ساخت یک اکانت میتوانید تمام هارد دیسک رو به یک هاست و یک فولدر مثلا /home/user/public_html اختصاص دهید .
novin-web
November 25th, 2014, 19:19
سلام
بهتر هست از سرور لینوکس استفاده کنید.
رید 1 کار شما رو راه میندازه
بله دوستمون گفتند با lvm میتونید پارتیشن بندی رو انجام بدید.
AvalinHost
November 25th, 2014, 20:18
با سلام
با تشکر
سلام
1- انتخابی هست، ولی لینوکس پیشنهاد میشه چون روی کانفیگ دستتون بازتر هست.
2- در کل raid 10 پیشنهاد میشه که برای این raid نیاز به 4 تا هارد هست، امنیت اطلاعاتتون با این کار تضمین شده هست.
3- یا باید پارتیشن بندی LVM استفاده کنید و یا اینکه از raid 0 استفاده بشه.
mihanitco
November 25th, 2014, 20:19
بهتر است از سیستم عامل لینوکس استفاده کنید و پنل دایرکت ادمین
gsm-lord
November 25th, 2014, 22:18
خب اگه 7تا 4 ترا باشه چه پیشنهادی میدید که امنیت اطلاعات داشته باشیم
Yas-Host
November 25th, 2014, 22:21
بهتر است از دیتاسنتر هایی که تا الان کمترین مشکل هارد دیسک را داشته اند استفاده کنید.
در حال حاضر پیشنهاد بنده به شما استفاده از هارد دیسک های SSHD یا Sas با رید در دیتاسنتر رد استیشن هست.
- - - Updated - - -
بهتر است از دیتاسنتر هایی که تا الان کمترین مشکل هارد دیسک را داشته اند استفاده کنید.
در حال حاضر پیشنهاد بنده به شما استفاده از هارد دیسک های SSHD یا Sas با رید در دیتاسنتر رد استیشن هست.
mrasol
November 25th, 2014, 22:37
سلام
دقت کنید از هاردهای اینترپرایز استفاده کنید یا از هاردهای sas 15k،استفاده از ریدکنترلر های خوب(بعضی از دیتاسنترها همون رید مشکل دار میشه و اطلاعات رو به سختی میشه برگردوند)،استفاده از کانفیگ خوب
raminramz
November 26th, 2014, 02:09
با سلام
با تشکر
واسه هاست دانلود لینوکس خوبه اگه کلود لینوکس بنصبی میتونه روی io (مقدار مجاز سرعت لیچ) هم کنترل داشته باشی
معمولا دایرکت ادمین + لایت اسپید استفاده میکنن
اما من خودم cpanel + litespeed استفاده میکنم
کاربر خوشش میاد بیشتر فروش میره یکم خرج لایسنس کنید جار بزنید بگید لایسنس داریم فروش رو بیشتر کنید 2 برابر پول لایسنس در بیاد
شاید بعضی ها بگن خوب نیست اما بد جا افتاده دیگه کاربر خوشش میاد اندازه من و شما اطلاعات نداره که
فضای بالای 1 ترابایت رو نمیصرفه رید کنید چون مشتری معمولا میگه من میرم یک سرور اختصاصی میگیرم با 4 تا هارد 4 قیمت 350 تومان حساب نمیکنه شما رید کردی لایسنس داری ماهانه اندازه 300 400 تومان پول پرسنل و وقت روی اون سرور میدید . تاکید هم میکنید که رید نیست رفع مسئولیت کنید (از هتزنر بگیرید فضای بالا ارزان در میاد)
اما فضای زیر 1 ترا یا 500 گیگ رو raid1 کنید اونم فقط سخت افزاری (رداستیشن) اینطوری نهایت کیفیت وامنیت روبه مشتری میدید (در رداستیشن پورت اختصاصی پهنای باند هم نامحدود خوراکه هاست دانلوده)
هارد هم sas باشه رداستیشن یا ovh برای سرور های مخصوص دانلودشون ارائه میدن
در مورد سوال سوم پارتیشن بندی lvm است که این کارو نکنید بهتره
یک هارد بسوزه تمام اطلاعات از دست میره
به صورت زیر باشه بهتره
home
home2
home3
home4
این تجربیاتی بود که از هاست دانلود کسب کردم شاید به درد شما بخوره
هم از نظر بازاریابی و بیزینس هم از نظر فنی و کیفیت
gsm-lord
November 26th, 2014, 09:10
واسه هاست دانلود لینوکس خوبه اگه کلود لینوکس بنصبی میتونه روی io (مقدار مجاز سرعت لیچ) هم کنترل داشته باشی
معمولا دایرکت ادمین + لایت اسپید استفاده میکنن
اما من خودم cpanel + litespeed استفاده میکنم
کاربر خوشش میاد بیشتر فروش میره یکم خرج لایسنس کنید جار بزنید بگید لایسنس داریم فروش رو بیشتر کنید 2 برابر پول لایسنس در بیاد
شاید بعضی ها بگن خوب نیست اما بد جا افتاده دیگه کاربر خوشش میاد اندازه من و شما اطلاعات نداره که
فضای بالای 1 ترابایت رو نمیصرفه رید کنید چون مشتری معمولا میگه من میرم یک سرور اختصاصی میگیرم با 4 تا هارد 4 قیمت 350 تومان حساب نمیکنه شما رید کردی لایسنس داری ماهانه اندازه 300 400 تومان پول پرسنل و وقت روی اون سرور میدید . تاکید هم میکنید که رید نیست رفع مسئولیت کنید (از هتزنر بگیرید فضای بالا ارزان در میاد)
اما فضای زیر 1 ترا یا 500 گیگ رو raid1 کنید اونم فقط سخت افزاری (رداستیشن) اینطوری نهایت کیفیت وامنیت روبه مشتری میدید (در رداستیشن پورت اختصاصی پهنای باند هم نامحدود خوراکه هاست دانلوده)
هارد هم sas باشه رداستیشن یا ovh برای سرور های مخصوص دانلودشون ارائه میدن
در مورد سوال سوم پارتیشن بندی lvm است که این کارو نکنید بهتره
یک هارد بسوزه تمام اطلاعات از دست میره
به صورت زیر باشه بهتره
home
home2
home3
home4
این تجربیاتی بود که از هاست دانلود کسب کردم شاید به درد شما بخوره
هم از نظر بازاریابی و بیزینس هم از نظر فنی و کیفیت
البته بنده منظورم این برای یک دومین بود نه برای هاست کردن . سوالم این هست که این سرورهای دانلود فیلم یا نرم افزار از چه سیستمی برای سرور خود استفاده میکنند که هم فضای زیاد دارند هم به یک دومین اختصاصش دادند .
raminramz
November 26th, 2014, 16:26
البته بنده منظورم این برای یک دومین بود نه برای هاست کردن . سوالم این هست که این سرورهای دانلود فیلم یا نرم افزار از چه سیستمی برای سرور خود استفاده میکنند که هم فضای زیاد دارند هم به یک دومین اختصاصش دادند .
برای یک دامین directadmin+nginx
البته سایت های فیلم از یک وب سرور اسمش یادم نیست استفاده میکنن راحت نیاز سایت فیلم رو براورده میکنه (از نظر vip) اگه بخواید کانفیگرش رومعرفی میکنم
این سرور ها خوبه
Serveurs de stockage - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/stockage/)
FS-30T رو raid1 انجام بده
5 تا 6 ترابایت هارد میده پردازنده رم هم در حد نیاز است
قیمتی هم نداره
البته استفاده نکردم تا الان یک تایپیک هم زدم در موردش سوال پرسیدم
سلام
ممنون میشم توضیح بدید چرا برای سرور دانلود رید 1 را پیشنهاد میدید و چرا رید 10 یا رید 0 نباشد؟
با تشکر
raminramz
November 26th, 2014, 16:48
سلام
ممنون میشم توضیح بدید چرا برای سرور دانلود رید 1 را پیشنهاد میدید و چرا رید 10 یا رید 0 نباشد؟
با تشکر
رید 0 سرعت داره اما امنیت نداره
رید 1 سرعت نداره اما امنیت داره
رید 10 هم سرعت داره هم امنیت
هاست دانلود بک آپ گیری که نداره با سوختن هارد ممکنه یکدفعه 4 ترابایت فضا بپره پس رید 0 رو بیخیال شید
رید 1 اونقدر که از سرعتش بدی میگن بد نیست کار شما و راه میندازه (از 2 هارد استفاده میکنه)
رید 10 واستون گرون تموم میشه هر 4 هارد رو باید بکنید یکی اگه انجام بدید عالیه مخصوصا تو این سرور FS-48T که با رید 10 حدود 12 ترابایت فضا بهتون میده با پورت خیلی قدرتمند
البته این سرور های ovh رید سخت افزاری نرم افزاریشو خبر ندارم چطوریه اگه نرم افزاری باشه یکم برای منابع سرور مشکل ساز میشه + بعدا مشکلاتی از جمله خرابی های مربوط به رید رو میده
اگه سخت افزاری بده که عالیه
mrasol
November 26th, 2014, 16:52
رید 0 سرعت داره اما امنیت نداره
رید 1 سرعت نداره اما امنیت داره
رید 10 هم سرعت داره هم امنیت
هاست دانلود بک آپ گیری که نداره با سوختن هارد ممکنه یکدفعه 4 ترابایت فضا بپره پس رید 0 رو بیخیال شید
رید 1 اونقدر که از سرعتش بدی میگن بد نیست کار شما و راه میندازه (از 2 هارد استفاده میکنه)
رید 10 واستون گرون تموم میشه هر 4 هارد رو باید بکنید یکی اگه انجام بدید عالیه مخصوصا تو این سرور FS-48T که با رید 10 حدود 12 ترابایت فضا بهتون میده با پورت خیلی قدرتمند
البته این سرور های ovh رید سخت افزاری نرم افزاریشو خبر ندارم چطوریه اگه نرم افزاری باشه یکم برای منابع سرور مشکل ساز میشه + بعدا مشکلاتی از جمله خرابی های مربوط به رید رو میده
اگه سخت افزاری بده که عالیه
بله حالا درست شد لطفا تمامی موارد را با دقت برای کاربر توضیح دهید! همچنین نوع کنترلر و نوع هارد هم بسیار اهمیت دارد
با تشکر از توضیحاتتون
raminramz
November 26th, 2014, 17:03
بله حالا درست شد لطفا تمامی موارد را با دقت برای کاربر توضیح دهید! همچنین نوع کنترلر و نوع هارد هم بسیار اهمیت دارد
با تشکر از توضیحاتتون
خواهش میکنم
نکات خیلی زیاده رشته کلام از دست میپره
در مورد کنترلر رداستیشن رو خبر دارم که توی این دیتاسنتر نباید H200 استفاده بشه
هارد هم که در صفحه قبل توضح دادم ssd برای هاست دانلود نمیصرفه
باید sas باشه تا با فضای بالا نهایت کیفیت رو ببرید
gsm-lord
November 26th, 2014, 20:55
با تشکر از توضیحات عزیزان : حال اگر این سرویس خریداری بشه که 15 تا هارد 4ترا داره و رید سخت افزار ی هم داره و همچنین اگه raid 10 بشه که بقول شما هم سرعت و هم امنیت اطلاعات داشته باشیم ، میزان فضایی که در اختیار ما قرار میدهد چقدر خواهد بود؟؟؟؟ و چطور میتوان پارتیشن بندی اون رو طوری تنظیم کرد که یک هاست از حداکثر فضا بهره ببرد ؟؟
raminramz
November 26th, 2014, 22:44
با تشکر از توضیحات عزیزان : حال اگر این سرویس خریداری بشه که 15 تا هارد 4ترا داره و رید سخت افزار ی هم داره و همچنین اگه raid 10 بشه که بقول شما هم سرعت و هم امنیت اطلاعات داشته باشیم ، میزان فضایی که در اختیار ما قرار میدهد چقدر خواهد بود؟؟؟؟ و چطور میتوان پارتیشن بندی اون رو طوری تنظیم کرد که یک هاست از حداکثر فضا بهره ببرد ؟؟
16 تا هارد 4 داشت 16 ترابایت به شما میداد (البته نه 16 ترابایت خالص)
raid10 هر 4 تا میشه یکی 15 تارو نمیدونم چطوری حساب میشه
raid5 بود 20 ترابایت میداد هر 3 تا میشه یکی
قضیه اونه یکی یه دسته 100 هزار تومانی میفروشه 250 تومان کم میاره :دی
در مورد اینکه یک هاست از کل فضا بهره ببره با lvm میشه اینکارو کرد
mrasol
November 26th, 2014, 22:50
16 تا هارد 4 داشت 16 ترابایت به شما میداد (البته نه 16 ترابایت خالص)
raid10 هر 4 تا میشه یکی 15 تارو نمیدونم چطوری حساب میشه
raid5 بود 20 ترابایت میداد هر 3 تا میشه یکی
قضیه اونه یکی یه دسته 100 هزار تومانی میفروشه 250 تومان کم میاره :دی
در مورد اینکه یک هاست از کل فضا بهره ببره با lvm میشه اینکارو کرد
16 تا هارد 4 ترا با رید 10 به شما 32 ترابایت خواهد داد و نه 16 ترابایت
برای 15 تا هارد رید 10 نمیشه استفاده کرد یا باید 12 تارو رید 10 کنند و یا رید 5 استفاده کنند تا جایی که میدونم
raminramz
November 26th, 2014, 23:05
16 تا هارد 4 ترا با رید 10 به شما 32 ترابایت خواهد داد و نه 16 ترابایت
برای 15 تا هارد رید 10 نمیشه استفاده کرد یا باید 12 تارو رید 10 کنند و یا رید 5 استفاده کنند تا جایی که میدونم
چطوری حساب کردید؟
mrasol
November 26th, 2014, 23:07
چطوری حساب کردید؟
رید 10 درسته 4 تا هارد حداقل میخواد ولی فضا مانند رید 1 نصف میشود نه یک چهارم!
raminramz
November 26th, 2014, 23:18
رید 10 درسته 4 تا هارد حداقل میخواد ولی فضا مانند رید 1 نصف میشود نه یک چهارم!
پس من این مورد رو بد متوجه شدم
از رید 1 قبلا استفاده کردم اما رید 10 تا الان نه
یک خبر خوش هم بهم دادید اتفاقا یک شیرینی پیش من دارید
مثل تایپیک زیر که داشتم اطلاعات کسب میکردم برای یک سرور
http://www.webhostingtalk.ir/f55/129640/
پس در سرور های هارد بالا حتما از رید 10 استفاده کنیم تا رید 1
سرور زیر که 12 تا هارد 4 داره نزدیک 24 ترابایت فضا بهمون میده !
https://www.ovh.com/fr/commande/dedies.cgi?hard=140fs3
حالا یک سوال قرار بود براش تایپیک جدید ایجاد کنم همینجا میپرسم
به نظرتون با رید 10 نرم افزاری به مشکل نمیخورم؟ از نظر سرعت و ... هر چی (مشکلات احتمالی)
یک سوال دیگه رید نبندیم سرعت بهتری بهمون میده یا رید 1 ؟
mrasol
November 26th, 2014, 23:35
پس من این مورد رو بد متوجه شدم
از رید 1 قبلا استفاده کردم اما رید 10 تا الان نه
یک خبر خوش هم بهم دادید اتفاقا یک شیرینی پیش من دارید
مثل تایپیک زیر که داشتم اطلاعات کسب میکردم برای یک سرور
http://www.webhostingtalk.ir/f55/129640/
پس در سرور های هارد بالا حتما از رید 10 استفاده کنیم تا رید 1
سرور زیر که 12 تا هارد 4 داره نزدیک 24 ترابایت فضا بهمون میده !
https://www.ovh.com/fr/commande/dedies.cgi?hard=140fs3
حالا یک سوال قرار بود براش تایپیک جدید ایجاد کنم همینجا میپرسم
به نظرتون با رید 10 نرم افزاری به مشکل نمیخورم؟ از نظر سرعت و ... هر چی (مشکلات احتمالی)
یک سوال دیگه رید نبندیم سرعت بهتری بهمون میده یا رید 1 ؟
دوست خوبم همینکه بتونم بهتون کمک کنم واسم شیرینیه
رید نرم افزاری سرعت به مراتب کمتری خواهد داد!من حتی بهتون گفتم نوع رید کنترلر هم مهم هست!ک خودتون مثال h200 رو زدید...هاردهایی که استفاده میشن sas 15 k هستند؟اگر 7200 هستن چیزی شبیه ساتا معمولی خواهند بود و فشار بالا را تحمل نخواهند کرد البته در مورد تعداد بالای هارد که 12 تا هست خب یک مزیت هست مثلا 12 تا هارد 2 ترا خیلی بهتر از 6 تا هارد 4 ترا خواهد بود ...!بنده تجربه استفاده از رید 1 را ندارم،اما رید 0 و 10 را استفاده کردم خودم،تا جایی که شنیدم از دوستان رید یک سرعت کمتری خواهد داد (دقیق نمیدونم چون شخصا تجربه ندارم) ولی خب تعداد هارد بالا این مشکل را حل میکند و در عوض امنیت اطلاعات تضمین خواهد شد که باز این هم به نوع رید کنترلر بستگی دارد!
raminramz
November 27th, 2014, 00:29
دوست خوبم همینکه بتونم بهتون کمک کنم واسم شیرینیه
رید نرم افزاری سرعت به مراتب کمتری خواهد داد!من حتی بهتون گفتم نوع رید کنترلر هم مهم هست!ک خودتون مثال h200 رو زدید...هاردهایی که استفاده میشن sas 15 k هستند؟اگر 7200 هستن چیزی شبیه ساتا معمولی خواهند بود و فشار بالا را تحمل نخواهند کرد البته در مورد تعداد بالای هارد که 12 تا هست خب یک مزیت هست مثلا 12 تا هارد 2 ترا خیلی بهتر از 6 تا هارد 4 ترا خواهد بود ...!بنده تجربه استفاده از رید 1 را ندارم،اما رید 0 و 10 را استفاده کردم خودم،تا جایی که شنیدم از دوستان رید یک سرعت کمتری خواهد داد (دقیق نمیدونم چون شخصا تجربه ندارم) ولی خب تعداد هارد بالا این مشکل را حل میکند و در عوض امنیت اطلاعات تضمین خواهد شد که باز این هم به نوع رید کنترلر بستگی دارد!
ممنون
درسته هارد ها بالاست هارد معمولی هم باشه کار راه میندازه
البته چون هاست دانلوده فکر نکنم io اونقدر حساس باشه کهنرم افزاری باشه یا سخت افزاری
بیشتر مهم امنیت داده هاست
رید نرم افزاری مشکلی برای داده ها به وجود نمیاره؟
یا اونطوری نیست که خیلی سرعت رو کم کنه اذیت بشیم؟
اتفاقا اگر random read بالا باشه برای مصارف بالای پهنای باند مثلا 100 ترابایت مسئله io خیلی اذیتتون خواهد کرد کلا راجع به رید سخت افزاری مناسب صحبت کنیم بهتر هست اگر واقعا دیتاتون و کیفیت کارتون مهمه واستون hw raid استفاده کنید
رید 10 سخت افزاری اگر افزایش سرعت رو 100 بگیریم نرم افزاری حدود 30% اون رو به شما میده
raminramz
November 27th, 2014, 20:57
من یکم تحقیق کردم در مورد رید10
رید 10 یعنی رید 1 و رید0 میاد 2 مرحله جفت گیری میکنه :دی (یه مرحله رید1 بعد یک مرحله رید0)
14 تاش رید 10 میشه یکیش نمیشه
تو محله رید 1 میاد 14 تارو جفت جفت میکنه 7 تا اطلاعات یکسان رو تو 2 تاش میریزه تا اینجا 7 تا 4 ترابایت هارد دارید که 28 ترابایت فضا بهتون میده
بعد تو مرحله رید 0 میاد 7 تارو رید 0 میکنه یک 28 ترابایت بهتون میده