ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین ورژن php

nasimd
November 24th, 2014, 15:56
سلام دوستان
بهترین ورژن php برای میزبانی وب کدام هست؟

- - - Updated - - -

منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستیم

ms313
November 24th, 2014, 16:15
خب هموشون باشه دیگه .

nasimd
November 24th, 2014, 16:17
خب هموشون باشه دیگه .

منظور شما از که همشون باشه یعنی چی؟

یعنی کلود لینوکس نصب بشه؟

sht-design
November 24th, 2014, 16:51
اگر برای سرور معمولی میخواهید استفاده کنید بهتره که از نسخه 5.3 استفاده کنید چون پایدار تر هست و اکثر اسکریپت ها با این ورژن میخورند

nasimd
November 24th, 2014, 17:00
اگر برای سرور معمولی میخواهید استفاده کنید بهتره که از نسخه 5.3 استفاده کنید چون پایدار تر هست و اکثر اسکریپت ها با این ورژن میخورند

ممنون بابت نظر مفیدتون

yastheme
November 24th, 2014, 17:23
ببینید بعضی اسکریپت ها به دلیل اینکودینگی که دارند ممکن رو یه ورژن خاص از PHP فقط کار کنند, شما می تونید تو cPanel یه PHP selector بزارید که خود کاربر انتخاب کنه کدوم ورژن رو سایتش اجرا بشه

partserver
November 24th, 2014, 17:29
من هم با نظر دوستمون موافقم. ما از نسخه 5.4 و 5.5 استفاده کردیم یکسری مشکلات مثل ارورهای متعدد در هنگام نصب WHMCS با وجود اینکه ioncube loader فعال بود.

nasimd
November 24th, 2014, 17:31
ببینید بعضی اسکریپت ها به دلیل اینکودینگی که دارند ممکن رو یه ورژن خاص از PHP فقط کار کنند, شما می تونید تو cPanel یه PHP selector بزارید که خود کاربر انتخاب کنه کدوم ورژن رو سایتش اجرا بشه

Yas-Host
November 24th, 2014, 17:31
من هم با نظر دوستمون موافقم. ما از نسخه 5.4 و 5.5 استفاده کردیم یکسری مشکلات مثل ارورهای متعدد در هنگام نصب WHMCS با وجود اینکه ioncube loader فعال بود.

احتمالا مشکل شما از whmcs و جایی دیگر می باشد.

php 5.4 یا 5.5 هیچ مشکلی با whmcs ندارند بار ها تست شده است.

partserver
November 24th, 2014, 17:34
احتمالا مشکل شما از whmcs و جایی دیگر می باشد.

Php 5.4 یا 5.5 هیچ مشکلی با whmcs ندارند بار ها تست شده است.

ممکنه که مشکل از whmcs باشی که می خواستیم نصب کنیم ولی همون نسخه در php 5.3 جواب میداد و مشکلی نداشت.

- - - Updated - - -

کلود لینوکس که برای محدود کردن میزان مصرف هر اکانت هست. فکر نکنم ربطی به نسخه PHP داشته باشه.
در ضمن برای کلودلینوکس باید لایسنس تهیه کنید.

k-h
November 24th, 2014, 17:37
درود
وقتی کلود لینوکس نصب باشه میتونید از هر نوع ورژن پی اچ پی استفاده کنید.
در مورد ورژن پی اچ پی همه اسکریپت ها کمو بیش خودشونو سازگار کردن به 5.4 به زودی دیگه از ورژن 5.3 هم استفاده نمیشه و منسوخ میشه

nasimd
November 24th, 2014, 17:55
درود
وقتی کلود لینوکس نصب باشه میتونید از هر نوع ورژن پی اچ پی استفاده کنید.
در مورد ورژن پی اچ پی همه اسکریپت ها کمو بیش خودشونو سازگار کردن به 5.4 به زودی دیگه از ورژن 5.3 هم استفاده نمیشه و منسوخ میشه

پس به نظر شما 5.4 نصب بشود؟

kool
November 24th, 2014, 18:04
سلام
به دلیل اینکه 5.3 به زودی منسوخ خواهد شد به نظر من 5.4 نصب کنید.

HPxf
November 24th, 2014, 18:13
ما انواع cms ها داریم از قدیمی تا جدیدترین ها که معمولا قدیمی ها اپدیت شده اند اما بعضی cms ها داریم مورد نیاز کاربر است و همنوز به ورژن جدید اپدیت نشده و یا نخواهد شد کاربر مورد 5.3 نیاز پیدا می کند پس بهتر است انتخاب توسط کاربر باشد

novin-web
November 24th, 2014, 18:26
سلام
طبق گفته دوستان باید ببینید که اسکریپت شما با کدام ورژن سازگار هست
ولی در کل ورژن های بالاتر بهتر هست.
بله با نصب کلود میتونید امکان انتخاب دلخواه ورژن رو به کاربر بدید.

twohost
November 24th, 2014, 18:31
با سلام
به نظر بنده 5.6 بهتر هس
ولي بعضي از اسكريپت ها با اين ورژن بالا نميان
خو اين يه ويژگي بد هس

sajjadsec
November 24th, 2014, 19:06
5.4 پایداره ولی بعضی اسکریپت ها هنوز با mysqli_query و... مشکل دارند
5.3 اسکریپت ها بیشترشون مشکلی ندارند اما از نظر امنیتی کلی باگ داشت با کانفیگ درست و تاکید میکنم روی نصب suhosin module روش !

TN Projects
November 24th, 2014, 19:34
با درود و احترام.
در حال حاضر ورژن 5.3 برای میزبانی همه جانبه با فراهم کردن شرایط مناسب میتونه خوب باشه.
اما در مدت نسبتا کوتاهی در آینده 5.4 مناسب خواهد شد.
بدیهیه که میشه ورژن پی اچ پی رو بروزرسانی کرد در خیلی از موارد.
اما بهتره از قبل نسخه دقیق رو انتخاب کنید چون ممکنه با یکسری تغییرات در آینده لود سرور بالا بره و اذیت کنه.
بنظر بنده اگر مشکل ساز نیست براتون (از لحاظ سازگاری بعضی از اسکریپتها) 5.4 هم تقریبا خوبه برای اینکار و هم سرمایه گذاری (برای آینده نسبتا تضمینی تر) هست.
موفق باشید.

Netfollower
November 24th, 2014, 19:34
ببینید من کارم سرور نیست
اما دوستان زیادی دارم

درمورد php 5.3 که شنیدم باگ داره یا هرمشکلی و بیشتر کسایی که میشناختم اپگرید کردن
درمورد این افزونه انتخاب خودکار php هم شنیدم باگ داره و روی نسخه های بالاتر php میتونن
رو سرور شل اپلود کنند یا همچین چیزی

ازهمون نسخه php 5.4 استفاده کنید

jaheshserver
November 24th, 2014, 19:48
هميشه بهتره از آخرين نسخه پايدارد استفاده بشه. php 5.4

jahromweb
November 24th, 2014, 20:09
باسلام و احترام
همون طوری که بسیاری از دوستان گفتندبهتر هست امکان انتخاب ورژن به کاربر داده شود.
برای مثال بنده درسرور دایرکت ادمینم به طور پیشفرض ورژن 5.3 رافعال کردم اما کاربر امکان انتخاب ورژن 5.5 نیز خواهد داشت
هرچه این جور امکانات بیشتر به کاربر داده شود دردسر بعدی و همچنین تیکت ها کمتر خواهند شد.
درضمن برای استفاده از چند ورژن php در دایرکت (درمورد سی پنل اطلاعی ندارم) نیازی به کلود لینوکس و هزینه ی اضافی برای ان وجود ندارد.
البته همیشه نمیتوان خواسته های کاربر را براورده کرد برای مثال کاربری درخواست php 5.1 داشت .
ارادتمند شما
مهدی تمدن