ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور های مجازی آمریکا | رم 1 گیگ فقط 13 هزار تومان | رم 2 گیگ فقط 18 هزار تومان| آپ تایم تضمینی | قیمت دائم | پورت 1 گیگابیت پریمیوم | پش

hostfire
November 24th, 2014, 09:54
بسمه الله الرحمن الرحیم

ختم تاپیک

سرزمین
November 24th, 2014, 11:34
سلام

پورت سرور به چه صورته؟ یعنی اون تضمینی که شما برای vps رم 4 میدی چقدره؟

mrasol
November 24th, 2014, 11:37
سلام
کدام دیتاسنتر؟نوع هارد؟

hostfire
November 24th, 2014, 12:24
سلام

پورت سرور به چه صورته؟ یعنی اون تضمینی که شما برای vps رم 4 میدی چقدره؟

پورت سرور رم 1 با رم 4 هیچ فرقی نداره
ببینید پورت یک گیگابیت هست روی 500 مگ گارانتی شده تو شرایط شلوغی سرور روی سرور دیگر تا 50 مگ از سرور های لیمیت نشده دانلود میگیره تو شرایطی هم که درگیر نباشه تا 120 مگ به شخصه دانلود گرفتم

- - - Updated - - -

سلام
کدام دیتاسنتر؟نوع هارد؟

دیتاسنتر سنتری لاجیک ، روم پرایوت شخصی
درصورتی که سرور اختصاصی نیازمندید تماس بگیرید

سرزمین
November 24th, 2014, 12:27
هر هسته cpu چه مقداره؟

hostfire
November 24th, 2014, 12:50
هر هسته cpu چه مقداره؟

650 مگا هرتز

nasimd
November 24th, 2014, 14:18
سلام جناب گنجه انشاالله فروش خوبی داشته باشید

w.h.t
November 24th, 2014, 15:12
سلام
جناب گنجه فروش خوبی داشته باشید
تایید میشن
جناب گنجه پ.خ دادم پاسخ نگرفتم.ممنون میشم پاسخ بدین
بروز باشید

- - - Updated - - -

سلام
تایید میشن
بروز باشید

hostfire
November 24th, 2014, 16:10
سلام جناب گنجه انشاالله فروش خوبی داشته باشید

- - - Updated - - -

سلام
تایید میشن
بروز باشید

- - - Updated - - -

سلام
تایید میشن
بروز باشید

پاسخ داده شد

- - - Updated - - -

بنا به دلایلی قالب فعلی سایت برداشته شد و قالب دیفالت جایگزین گردید
قالب فعلی درحال تغییرات است

saeedonline
November 24th, 2014, 17:39
You don't have permission to access /cart.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

- - - Updated - - -

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

hostfire
November 24th, 2014, 19:09

- - - Updated - - -

تا یک ساعت دیگر باز میشه داریم اقدامات امنیتی انجام میدیم

- - - Updated - - -

مشکل سایت برطرف شد

- - - Updated - - -

چهار عدد سرور مجازی تحویل گردید

LiGA
November 24th, 2014, 21:08
فروش تا کی ادامه داره ؟؟

w.h.t
November 24th, 2014, 23:19
فروش تا کی ادامه داره ؟؟

سلام
اکانت کاربری جناب گنجه تا مدتی مسدود هست.از بنده خواستن پاسخ بدم

فروش فعلا ادامه داره و درصورت تکمیل ظرفیت سرور ، سرور جدید تهیه میشه

بروز باشید

- - - Updated - - -

فروش تا کی ادامه داره ؟؟

سلام
اکانت کاربری جناب گنجه تا مدتی مسدود هست.از بنده خواستن پاسخ بدم

فروش فعلا ادامه داره و درصورت تکمیل ظرفیت سرور ، سرور جدید تهیه میشه

بروز باشید

hostfire
November 25th, 2014, 12:25
عکس از پنل ریبوت اضافه گردید :

http://upload7.ir/imgs/2014-11/47577141791034501128.png (http://upload7.ir/)

djmojtaba
November 25th, 2014, 22:32
سلامچه کانفیگ های انجام میشه؟پ .خ لطفاً

hostfire
November 26th, 2014, 15:58
سلامچه کانفیگ های انجام میشه؟پ .خ لطفاً

پ.خ دادم
4 عدد سرور تحویل داده شد
امکان نصب کنترل پنل نال شده و یا کرک توسط ما میسر نیست ، لطفا تقاضا نفرمائید

3d-max
November 26th, 2014, 23:45
یک عدد سرور یک گیگ رم و هارد 160 گیگ بسیار سریع و عالی تحویل دادن بهم با تشکر فعلا همه چیز خوبه

hostfire
November 27th, 2014, 10:21
دوستان عزیز 3 پلن آخر در استوک موجود نیست
فقط رم یک گیگ و رم دو گیگ موجود می باشد
تمامی سرویس های ویندوزی و لینوکسی به رایگان کانفیگ میشود

CrisS
November 27th, 2014, 21:22
سلام
پخ دادم چک کنید

hostfire
December 3rd, 2014, 10:48
سلام
پخ دادم چک کنید

پاسخ شما داده شد
فروش ادامه دارد

- - - Updated - - -

موجودی :

8عدد رم 1 گیگ
2عدد رم 2 گیگ

- - - Updated - - -

سرور جدید با 72 گیگ رم خریداری شد
در خدمتیم

- - - Updated - - -

سلام مجدد
موجودی جدید :

رم 1 گیگ = 13 عدد
رم 2 گیگ = 8 عدد

به تمامی سفارشات امروز یک عدد هاست 1 گیگ + عدد پمل پیامک به صورت رایگان داده میشود
قابل ذکر است هاست پربازیدید می باشد تا قابلیت آنلان 800 آنلاین همزمان را دارا می باشد

n.m.t.u.1986
December 3rd, 2014, 15:44
کمتر از یک گیگ و هارد کمتر ندارین؟
من یه وی پی اس برای دانلود سایت اهنگ می خوام
چون تازه می خوام راه اندازی کنم فعلا رم کم و هارد کم هم کارم رو راه میندازه
این هاست رایگان مدتش چقدره؟

hostfire
December 3rd, 2014, 18:30
کمتر از یک گیگ و هارد کمتر ندارین؟
من یه وی پی اس برای دانلود سایت اهنگ می خوام
چون تازه می خوام راه اندازی کنم فعلا رم کم و هارد کم هم کارم رو راه میندازه
این هاست رایگان مدتش چقدره؟

سلام
خیر متاسفانه کمتر از این مقادیر نداریم
مدرت هاست رایگان همراهش تا زمانیه که شما سرورتون رو تمدید کنید

EHN
December 3rd, 2014, 22:09
حذف شود........................

hostfire
December 5th, 2014, 12:22
حذف شود........................

متاسفانه امکان ارائه سرور جهت موارد ممنوعه مثل اتک و کرک نیست ....

- - - Updated - - -

به تمامی سفارش های امروز 1 گیگ رم رزرو هدیه داده میشود

- - - Updated - - -

مشتریان عزیز لطفا به اطلاعیه ارسالی به ایمیل توجه فرمائید

- - - Updated - - -

ali148635
December 5th, 2014, 12:48
متاسفانه امکان ارائه سرور جهت موارد ممنوعه مثل اتک و کرک نیست ....

- - - Updated - - -

به تمامی سفارش های امروز 1 گیگ رم رزرو هدیه داده میشود

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوست عزیز سایت لود نمیشه

ali269
December 5th, 2014, 13:27
نمونه ای پی جهت تست بدید

hostfire
December 5th, 2014, 13:32
دوست عزیز سایت لود نمیشه

سلام ای پی هاست میزبانی توسط دیتاسنتر مربوطه بلاک شده
مدیر سرور تیکت ارسال کرده برای دیتاسنتر

- - - Updated - - -

نمونه ای پی جهت تست بدید

ارسال شد براتون

LiGA
December 5th, 2014, 18:34
سلام خسته نباشید ، سرور با رم 2 گیگ موجود هست هنوز ؟؟

sina13
December 5th, 2014, 21:20
تجربه 1 هفته ای(تقریبآ)
نقاط مثبت:
1-پشتیبانی نسبتا سریع و خوش خلق
2-کیفیت نسبتآ خوب

معایب:
1-ناهماهنگی زیاد(برای راه اندازی و تنظیم یه سرویس باید از همون اول بگید تا بعد از خرید با تیکت ادامه بدید..بعد از راه اندازی هم پسورد فراموش میشه که تیکت تیکت تیکت)
2-احتمال لاست او اس زیاد(2 بار پریدن تنظیمات و فایلها و اینستال دوباره سیستم عامل)

خلاصه:
اگر مثل من نابلد هستید و برای مصارف شخصی به سرویسهای عبور از فیل نیاز دارید فقط اعصابتون داغون میشه
در غیر اینصورت گزینه بدی نیست(خودتون از پس کاراش بر بیایید)

hostfire
December 6th, 2014, 19:49
تجربه 1 هفته ای(تقریبآ)
نقاط مثبت:
1-پشتیبانی نسبتا سریع و خوش خلق
2-کیفیت نسبتآ خوب

معایب:
1-ناهماهنگی زیاد(برای راه اندازی و تنظیم یه سرویس باید از همون اول بگید تا بعد از خرید با تیکت ادامه بدید..بعد از راه اندازی هم پسورد فراموش میشه که تیکت تیکت تیکت)
2-احتمال لاست او اس زیاد(2 بار پریدن تنظیمات و فایلها و اینستال دوباره سیستم عامل)

خلاصه:
اگر مثل من نابلد هستید و برای مصارف شخصی به سرویسهای عبور از فیل نیاز دارید فقط اعصابتون داغون میشه
در غیر اینصورت گزینه بدی نیست(خودتون از پس کاراش بر بیایید)

سلام.تشکر میکنم از شما جهت این صحبت

مورد یک :

تمامی سرور های مجازی به صورت unmanage تحویل مشتری ارائه میگردد.

شما چند مورد میخواستید که ما به رایگان از پایه و اساس برای شما کانفیگ کردیم
شما خودتون رو نابلد میخونید درحالی که الان بنده به شخصی سرویس دادم که برای ریموت زدن بهش آموزش تصویری دادم

مورد دو :

ما دو اطلاعیه ارسال کردیم جهت تغییر پسورد !! تعدادی از سرور های ما کـــرک شده بود ما اطلاعیه دادیم که آقایون لطفا پسورد ویندوزتون رو عوض کنید ، همچنین چک کنید ببینید یوزر جدید ساخته شده یا نه

مورد سوم :

ما تمامی سرور هارو ویندوز کرک شده تحویل میدیم ، فقط یک مورد رو کرک نمیکنیم اونم r2 2012 ، ما داخل سرور کسی فضولی نمیکنیم ، نمیدونم شما به چه صورت رفتار کردید که سرور از حالت جنیوس در آمده است

مورد چهارم :

از تمامی دوستانی که از من سرویس دارند چه هاست و چه سرور عاجزانه تقاضا دارم اگر کوچک ترین مشکلی به وجود آمده رفع شده و یا رفع نشده یا اصلا از طرز صحبت کردن بنده داخل تیکت ناراحتن داخل همین تاپیک اعلام کنند ، به قدری به این سرویسی که میدم ایمان دارم که اینگونه اعلام میکنم

- - - Updated - - -

اعلام ورشکستگی.....

سلام

طی این ایمیل اعلام ورشکستگی دد98 رو اعلام میکنم
امروز عصر در ساعت 14 سرور ما اختصاصی ما هک شد
ما دسترسی رو در ساعت 16 گرفتیم ، متاسفانه سرور مجدد خاموش شد ، طی تیکتی که دادیم تعدادی از کاربران با ارسال اتک و پورت اسکن باعث شدند ابیوزی دریافت کنیم
ابیوز را جواب دادیم سپس دیدیم یکی از هارد ها فرمت و دیگری آنپلاگ شده است
تیکت زدیم جواب زیر رو گرفتیم :

HelloYour Datastor 1 has been terminated becuase you have data Contrary with USA Rules . You have doing attaks with IPs : 23.92.208.157 , 23.92.208.136 , 23.92.208.140 , 23.92.208.133 , 23.92.208.148
And Your Datastor 2 has been unplaged And Moved to Federal Police Office to Readout ِData Becuase you have Dangerous data for the White House and the Union of Europe on IPs : 23.92.208.134 , 23.92.208.139 , 23.92.208.146 and many other IPsBest Regards
Chris v

تمامی عزیزانی که طلب کارند لطفا شماره کارت ، شماره تماس ، نام و نام خانوادگی ، ای پی سرور ، ایمیل ثبت نامی در سایت ، شماره ملی خود را به ایمیل زیر ارسال کنند پس از بررسی ما بقی وجه براشون ریخته میشود
Info@ded98.com

(Info@ded98.com)بازگشت وجه طی 1 الی 14 روز کاری انجام مشود.
لطفا از ارسال تیکت در این باره جدی خود داری نمائید.
با تشکر
مهدی گنجه

3d-max
December 6th, 2014, 19:52
تو این مدت بهترین سرویس بود که داشتم ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه ....

hostfire
December 6th, 2014, 19:53
تو این مدت بهترین سرویس بود که داشتم ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه ....

لطف دارید انشالله مجدد باز میگردیم....

Yas-Host
December 6th, 2014, 20:09
آقای گنجه تبریک میگم به همچین کاربرانی :)

ابتدا هک بعدش ارسال اتک بعدش فرمت کردن هارد !!

هزار بار گفتیم دیتاسنتر های آمریکایی بدرد نمیخورن !!!

hamid.soltani92
December 6th, 2014, 20:20
متاسفم مهدی...
میدونم الان وقت خوبی نیست، اما، یک تجربه خوب شد واست؛ که دیگه با هر دیتاسنتری کار نکنی. علاوه بر این، به هر مشتری ای سرویس ندی.
مثلا تو این تاپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f13/129894/
مشتری:

افرادی که امکان ارائه تست دارند اعلام کنند و لطفا هم تست رو در همین انجمن از طریق پیام خصوصی بدید و نگید عضو بشید و ...
پست تو:

از باب تست هم هیچ موردی نداریم اکثرا اولا تست میکنن بعد خریداری میکنن تا 4 ساعت میتونم تست بهتون بدم
بدون دریافت مشخصات؟! این وضع با کاربر ثبت شده پیش اومده، وای به حال ....
این بار که نشد، امیدوارم تو مراحل بعدی زندگیت موفق و پیروز باشی و همیشه از شکست‌های گذشته درس بگیری.
مخلص.

w.h.t
December 6th, 2014, 22:11
سلام
واقعا ناراحت شدم. جناب گنجه یکی از بهترین کسانی بود ک میشناختم و میشناسم و بالاترین دانش رو دارن،جناب گنجه منتظر برگشتتون با سرور بهتر از دیتاسنتر بهتر هستیم
بروز باشید

- - - Updated - - -

سلام
واقعا ناراحت شدم. جناب گنجه یکی از بهترین کسانی بود ک میشناختم و میشناسم و بالاترین دانش رو دارن،جناب گنجه منتظر برگشتتون با سرور بهتر از دیتاسنتر بهتر هستیم
بروز باشید

Ahmad110
December 6th, 2014, 23:02
آقای گنجه تبریک میگم به همچین کاربرانی :)

ابتدا هک بعدش ارسال اتک بعدش فرمت کردن هارد !!

هزار بار گفتیم دیتاسنتر های آمریکایی بدرد نمیخورن !!!

ميشه بفرماييد مشكل ديتاسنترهاي امريكايي چيه ؟!!!
استيبل ترين سرويسها رو ديتاسنترهاي امريكايي ميدن

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yas-Host
December 7th, 2014, 14:57
ميشه بفرماييد مشكل ديتاسنترهاي امريكايي چيه ؟!!!
استيبل ترين سرويسها رو ديتاسنترهاي امريكايي ميدن

نمونه اش در پست های قبل موجود هست :)

Ahmad110
December 7th, 2014, 15:20
نمونه اش در پست های قبل موجود هست :)

هر جايي كه تخلف باشه ، برخورد ميشه .
بنده كه خدا رو شكر هيچ مشكلي با ديتاسنترهاي امريكايي نداشتم و باكيفيت ترين سرويسها رو از همينا تجربه كردم .
اگه مديريت درست باشه ، بي شك لذتبخش ترين سرويسها رو همين ديتاسنترهاي امريكايي ميدن .

hostfire
December 7th, 2014, 15:31
بنده كه خدا رو شكر هيچ مشكلي با ديتاسنترهاي امريكايي نداشتم و باكيفيت ترين سرويسها رو از همينا تجربه كردم .
اگه مديريت درست باشه ، بي شك لذتبخش ترين سرويسها رو همين ديتاسنترهاي امريكايي ميدن .

نیازی نمیبینم تو این تاپیک در مورد استیبل بودن دیتاسنتر های آمریکایی صحبت کنید
موردی برای ارائه دارید تاپیک جدا باز کنید :)

takdns
December 7th, 2014, 15:32
سلام اورسل نشده یا منابع اختصاصیه در صورتی که اختصاصیه 3 تا میخوام

98M!zban
December 7th, 2014, 15:48

دوست عزیز شاید آقای گنجه دوست نداشته باشه من این صحبت رو بکنم اما اگر 100 تا مشتری حاضر و آماده داشته باشم بازم سراغ دیتاسنترهای آمریکایی نمیرم

حتی اگر خود گوگل توی آمریکا دیتاسنتر بزنه بازم نمیرم . بدترین نوع سرویس دهی و بدترین شکل کاری رو در دیتاسنترهای مزخرف آمریکا دیدم همیشه

جناب گنجه اگر کمکی بر میاد در خدمتم و شدیدا متاسفم بابت بد شانسی

Yas-Host
December 7th, 2014, 17:39

بنده قصد دخالت و تخریب تاپیک را ندارم اما تمام موارد زیر با کسب تجربه بوده :

1- ارسال اسپم, اتک یا . . . : حذف سریع سرور از روی کره زمین : شما نمی توانید تمام سرور هارو همیشه کنترل کنید ! حتی بهترین کانفیگر باشید ! حتی بهترین مانیتورینگ و تیم باشید :)
2- تحریم بودن ایرانی ها و توهین به کاربران ایرانی به جز دیتاسنتر Xlhost : هر روز قوانین جدیدی در USA به تصویب میرسه و هر روز تحریم های جدیدی گذاشته میشه .
3- پورت بسیار ضعیف و ping بسیار پایین نسبت به باقی دیتاسنتر ها : در دیتاسنتر های آمریکایی شما اگر بخواین از اروپا یا ایران چیزی دانلود کنید یا بالعکس صدرصد خونتون به جوش خواهد آمد .
4- عدم ساپورت خوب در مواقع مورد نیاز به جز دیتاسنتر Xlhost : عدم ساپورت خوب در مواقع ضروری مانند همین تاپیک یا تاپیک های اخیر.
5- . . .

در هر صورت ممکن است کسانی یا افرادی مخالف حرف های بنده باشند اما مطمئن باشید بزودی هم افرادی که می گویند دیتاسنتر آمریکا پشیمان خواهند شد .

شما را به دیدن تاپیک های زیر دعوت میکنم :

Datashack.net Ruining My Business - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1345519)

Im a vps provider at my local country (Indonesia), and it has been 10 hours since my dedi server suspended...

نکته جالب :
their abuse departement didnt work 24 hours

و پست های بعدی آن

همچنین قطعی برقی که فکر میکنم فقط در آسیا تک رایج هست :

Did Wholesaleinternet just go offline? - Providers and Network Outages and Updates - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=9065866#post9065866)

تاپیک ایجاد شده در این فروم :

http://www.webhostingtalk.ir/f211/109643/

نظرات دوستان هم قابل دیدن هست .

XLhost Support - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1260053)

و ...

فکر میکنم با کمی جستجو نتایج بهتری پیدا خواهید کرد.

In-God-We-Trust
December 7th, 2014, 18:28
سلام آقا لینک سفارش چرا فعال نیست ؟

سرزمین
December 7th, 2014, 18:30
سلام آقا لینک سفارش چرا فعال نیست ؟

دوست عزیز سرور ایشون هک شده و به فنا رفته شما میخوای سفارش بدی؟

لطفاً تاپیک رو مطالعه کنید.

ourweb
December 7th, 2014, 18:34
واقعا متاسف شدم .

alfavps.com
December 7th, 2014, 20:36
امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتتون برطرف بشه و موفقیت شمارو بین همکاران عزیزمان ببینیم .

coolboyman
December 16th, 2014, 01:03
سلام.تشکر میکنم از شما جهت این صحبت

مورد یک :

شما چند مورد میخواستید که ما به رایگان از پایه و اساس برای شما کانفیگ کردیم
شما خودتون رو نابلد میخونید درحالی که الان بنده به شخصی سرویس دادم که برای ریموت زدن بهش آموزش تصویری دادم

مورد دو :

ما دو اطلاعیه ارسال کردیم جهت تغییر پسورد !! تعدادی از سرور های ما کـــرک شده بود ما اطلاعیه دادیم که آقایون لطفا پسورد ویندوزتون رو عوض کنید ، همچنین چک کنید ببینید یوزر جدید ساخته شده یا نه

مورد سوم :

ما تمامی سرور هارو ویندوز کرک شده تحویل میدیم ، فقط یک مورد رو کرک نمیکنیم اونم r2 2012 ، ما داخل سرور کسی فضولی نمیکنیم ، نمیدونم شما به چه صورت رفتار کردید که سرور از حالت جنیوس در آمده است

مورد چهارم :

از تمامی دوستانی که از من سرویس دارند چه هاست و چه سرور عاجزانه تقاضا دارم اگر کوچک ترین مشکلی به وجود آمده رفع شده و یا رفع نشده یا اصلا از طرز صحبت کردن بنده داخل تیکت ناراحتن داخل همین تاپیک اعلام کنند ، به قدری به این سرویسی که میدم ایمان دارم که اینگونه اعلام میکنم

- - - Updated - - -

اعلام ورشکستگی.....

سلام

طی این ایمیل اعلام ورشکستگی دد98 رو اعلام میکنم
امروز عصر در ساعت 14 سرور ما اختصاصی ما هک شد
ما دسترسی رو در ساعت 16 گرفتیم ، متاسفانه سرور مجدد خاموش شد ، طی تیکتی که دادیم تعدادی از کاربران با ارسال اتک و پورت اسکن باعث شدند ابیوزی دریافت کنیم
ابیوز را جواب دادیم سپس دیدیم یکی از هارد ها فرمت و دیگری آنپلاگ شده است
تیکت زدیم جواب زیر رو گرفتیم :

HelloYour Datastor 1 has been terminated becuase you have data Contrary with USA Rules . You have doing attaks with IPs : 23.92.208.157 , 23.92.208.136 , 23.92.208.140 , 23.92.208.133 , 23.92.208.148
And Your Datastor 2 has been unplaged And Moved to Federal Police Office to Readout ِData Becuase you have Dangerous data for the White House and the Union of Europe on IPs : 23.92.208.134 , 23.92.208.139 , 23.92.208.146 and many other IPsBest Regards
Chris v

تمامی عزیزانی که طلب کارند لطفا شماره کارت ، شماره تماس ، نام و نام خانوادگی ، ای پی سرور ، ایمیل ثبت نامی در سایت ، شماره ملی خود را به ایمیل زیر ارسال کنند پس از بررسی ما بقی وجه براشون ریخته میشود
Info@ded98.com

(Info@ded98.com)بازگشت وجه طی 1 الی 14 روز کاری انجام مشود.
لطفا از ارسال تیکت در این باره جدی خود داری نمائید.
با تشکر
مهدی گنجه

با سلام به ادمین محترم.

من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.

با سپاس فراوان

hostfire
December 16th, 2014, 01:50
با سلام به ادمین محترم.

من از این آقای گنجه در روز 3 دسامبر یک سرور مجازی به ارزش 15 هزارتومان دریافت کردم. و پس از 3-2 روز به من اعلام ورشکستگی کرد که وجه پس از 14 روز کاری بازگشت داده میشه!!!!! من با احتساب شرایط ایشون 2-3 روز منتظر ماندم بدون اینکه درخواست وجه کنم تا شاید ایشون مجدد سرور اختصصاصی تهیه کند و مجدد بتونیم سرویس بگیریم. ( کاری که معمولا حرفه ای ها انجام میدن ). در 7 دسامبر ایشون گفتش کسایی که پولشونو نیاز ندارند 2 روزه دیگه سرور خریداری میشه و بهشون تحویل میدیم. الان 8 روز میگذره که نه سروی تحویل گرفتیم و نه حتی ایمیلی مبنی بر اینکه ایشون چه قصدی دارد. طی آخرین ایمیلی که در تاریح 10 دسامبر جهت دریافت vps جدید به این آقا ایمیل دادم باز هم هیچ جوابی نگرفتم. بعد داخل یاهو پی ام دادم که گفتش درخواست وجه کن .آیا ما مسخره هستیم که این همه باید بی مسئولیتی ایشون رو تحمل کنیم؟ حالا هم 2روز پیش یک فاکتور از منبع دیگر، صادر کردم که ایشون بدون بهانه برای من پرداخت کنه. اما باز هم هیچ پاسخی نبود.(نه ایمیل جواب میده نه یاهو) از ادمین محترم این سایت تقاضا دارم که اگر آدرسی از ایشون داره به من بده که من بتونم به پلیس فتا گزارش بدم. (تمامی مدارک مستند اعم از ایمیل ها و پرداخت انجام شده برای پی گیری موجود می باشد.) درسته که وجه مورد نظر زیاد ارزشی نداره اما ممکنه خیلی از دوستان مثل من به حساب ایشون مسخره شده باشن.

با سپاس فراوان

شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!

همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!

coolboyman
December 16th, 2014, 02:06
شما هر جا دوست داری برو شکایت کن ، هرجا دوست داری برو دادرسی کن ،
ما قوانین و قانونی داریم ، 62 تا یوزر بود ، 37.38 تاش پرداخت شده هرچیزی به نوبته ، هرچیزی قانونی داره ، من حتی برای دوستی که درخواست لغو سرویسش رو قبل از مشکل ما داده بود بازگشت وجه زدم !!! شما که جای خود داری
یوزر سرزمین هم عین شما بهش قول داده بودم سرویس جدید خریداری شه بهشون تحویل بشه که نشد ! ولی خیلی متشخص منتظر نشستند تا پولشون بازگشت داده بشه !
14 روز به پایان رسیده؟ شما ایمیل زدی من بیام برات چیکار کنم؟ نمیتونم روزی 3 تا ایمیل میزنید همشو جواب بدم که !! خب منم درگیرم میاید یاهو تهدید میکنید فکر میکنید بچه میترسونید؟
من نه لج کردم با کسی نه مشکلی دارم روزانه دارم 5 نفر رو بازگشت میدم به ترتیب اولویت خرید سرویس ، خواستید pdf رسید هارو پیوست میکنم براتون خب این کارا چیه اخه؟
از شما که شمائی ... تنها ترس من از خداست همین و بس ..... صبر داشته باشید 14 روز شد برگشت نخورد من مقصرم نه الان که 7 روز گذشته !!!

همین الانش صادق کوچک زاده یه 160 تومن + یه 80 تومن از من طلب کاره پی ام میده داداش بیا مشکل مالیتو رفع میکنم من احمق باز روم نمیشه جوابشو بدم ... اون وقت شما میای اینجوری میگی؟
شماره کارتتو اینجا پ.خ کن برات بریزم همین امشب !!!

شما بهتره به جای این ادبیات تند مثل همون روز اول صحبت کتی که میخواستی مشتری مداری کنی.
از طرفی مشکل من این بود که جنابعالی قول الکی دادی منو این همه منتظر گذاشتی. چرا وقتی نشد یه ایمیل ندادین که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وقت نداری ایمیلاتو چک کنی حتما یه منشی استخدام کن.
شماره کارت پخ شد

hostfire
December 16th, 2014, 02:11
شما بهتره به جای این ادبیات تند مثل همون روز اول صحبت کتی که میخواستی مشتری مداری کنی.
از طرفی مشکل من این بود که جنابعالی قول الکی دادی منو این همه منتظر گذاشتی. چرا وقتی نشد یه ایمیل ندادین که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر وقت نداری ایمیلاتو چک کنی حتما یه منشی استخدام کن

شماره کارت ندادین پ.خ ..... عرض کردم فقط شماره کارت نه لینک پرداخت.. رسیدشم با بقیه رسیدا همینجا پیوست میکنم همین امشب....
بگذریم ....

coolboyman
December 16th, 2014, 02:12
شماره کارت ندادین پ.خ ..... عرض کردم فقط شماره کارت نه لینک پرداخت.. رسیدشم با بقیه رسیدا همینجا پیوست میکنم همین امشب....
بگذریم ....

شماره کارت پخ شد

hostfire
December 16th, 2014, 02:18
شماره کارت پخ شد

transferReceipt (http://s5.picofile.com/file/8157502426/transferReceipt.pdf.html)
شمارو بخیر مارو به سلامت
من تو زندگیم بار پنجمیه با این لحن صحبت میکنم
هرچی باشه مشکل من از ما بوده ، وظیفه ما بوده تا 30 روز به شما سرویس بدیم
تقاضا دارم مارو حلال کنید .....

coolboyman
December 16th, 2014, 02:36
transferReceipt (http://s5.picofile.com/file/8157502426/transferReceipt.pdf.html)
شمارو بخیر مارو به سلامت
من تو زندگیم بار پنجمیه با این لحن صحبت میکنم
هرچی باشه مشکل من از ما بوده ، وظیفه ما بوده تا 30 روز به شما سرویس بدیم
تقاضا دارم مارو حلال کنید .....

ممنون.
حلال تندرستی.

iranyar
January 2nd, 2015, 14:35
ویرایش شد

w.h.t
January 3rd, 2015, 02:00
سلام
عزیز جناب گنجه شخص کاملا محترم و کار بلدی هستند.شاید مشکلی پیش اومده که نریختن.روی سرور قبلیشون درخواست برگشت دادم ک برگشت زدن.فکر نکنم ترسی از برگشت زدن داشته باشن یا احتیاجی به این پولای اندک

بهشون پ.خ بدید ، باهاشون با موبایل و ایمیل در ارتباط باشید انشالله پاسخ میگیرید
بهتره درباره ادمها بهتر صحبت کنید[نوشتین اقای به ظاهر محترم که کمی به نظرم لحنتونو زیادی تند کردید]
بروزباشید

- - - Updated - - -

سلام
عزیز جناب گنجه شخص کاملا محترم و کار بلدی هستند.شاید مشکلی پیش اومده که نریختن.روی سرور قبلیشون درخواست برگشت دادم ک برگشت زدن.فکر نکنم ترسی از برگشت زدن داشته باشن یا احتیاجی به این پولای اندک

بهشون پ.خ بدید ، باهاشون با موبایل و ایمیل در ارتباط باشید انشالله پاسخ میگیرید
بهتره درباره ادمها بهتر صحبت کنید[نوشتین اقای به ظاهر محترم که کمی به نظرم لحنتونو زیادی تند کردید]
بروزباشید

sina13
January 3rd, 2015, 03:31
این بنده خدا ضرر کرده هیچی حق حرف زدن هم نداره؟چرا ؟ چون مبلغش کم بوده یا اینجا محل فروشنده ها شده>؟؟
جل الخالق!!!
دنیا برعکس شده
من قبل از این داستان پست دادم که کار این آقا درست نیست هیچی خیلی راحت هم دروغ میگه با چرب زبونی..پست من رو پاک کردن به بهانه مدرک..مدرک رو دادم به مدیریت گفتن ایشون ورشکست شده لازمه پست شما رو برگردونیم؟که گفتم بیخیال ..
اما دلیل نمیشه هر کی اعتراض کرد یکی بیاد بگه آی به همکار من گفتی بالای چشمش ابرو رشد کرده..
خوبه بنده خدا چیزی هم نگفته

hostfire
January 3rd, 2015, 19:35
ویرایش شد

گرانقدر پرداخت گردید
امیدوارم بنده رو حلال کنید
چند تن باقی ماندند که بنده بدهکارم بهشون

- - - Updated - - -

این بنده خدا ضرر کرده هیچی حق حرف زدن هم نداره؟چرا ؟ چون مبلغش کم بوده یا اینجا محل فروشنده ها شده>؟؟
جل الخالق!!!
دنیا برعکس شده
من قبل از این داستان پست دادم که کار این آقا درست نیست هیچی خیلی راحت هم دروغ میگه با چرب زبونی..پست من رو پاک کردن به بهانه مدرک..مدرک رو دادم به مدیریت گفتن ایشون ورشکست شده لازمه پست شما رو برگردونیم؟که گفتم بیخیال ..
اما دلیل نمیشه هر کی اعتراض کرد یکی بیاد بگه آی به همکار من گفتی بالای چشمش ابرو رشد کرده..
خوبه بنده خدا چیزی هم نگفته

شما خوب دوست عزیز شما فرزند پیغمبر خدا بس است؟
شما خودتون اعلام کردید که هزینه سرور رو نمیخواید ولی ما براتون برگشت زدیم
لطفا از ما بگذرید