توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران با منابع اختصاصی
reyneshin
November 23rd, 2014, 13:14
سلام
سرور مجازی ایران لازم داشتم با این مشخصات
مدیریت شده با لایسنس دایرکت ادمین
پینگ عالی
پورت قوی
آپتایم بالا
منابع کاملا اختصاصی (چون قبلا از خیلی شرکت ها ی مطرح سرورداشتم مجازی سازی خوب نبوده و منابعی که میدن اشتراکی هست حتی در صورت انتقال یوزرهام هشتاد درصد منابعم پر بوده تست کردم )
بکاپ روزانه
پشتیبانی عالی
امنیت خووب
کانفیگ شده برای وردپرس
سه سایت وردپرس دارم خبری هستن کل بازدید شاید روزی 10 هزار تا نباشه سرعت لود سایتها چیزی که مربوط به طرف سرور میشه میخوام نهایت سرعت و کیفیتو داشته باشه پیشنهاد منابع و کانفیک سرور را چون تجربه ای ندارم میزارم پای دوستان
دوستان فقط شرکت هایی رو معرفی کنند که بیشتر از ایشون راضی بوده و سرویس دارن از آنها
RoobinaServer
November 23rd, 2014, 13:18
سلام
پینگ عالی
پورت قوی
آپتایم بالا
منابع کاملا اختصاصی (چون قبلا از خیلی شرکت ها ی مطرح سرورداشتم مجازی سازی خوب نبوده و منابعی که میدن اشتراکی هست حتی در صورت انتقال یوزرهام هشتاد درصد منابعم پر بوده تست کردم )
بکاپ روزانه
پشتیبانی عالی
امنیت خووب
کانفیگ شده برای وردپرس
سه سایت وردپرس دارم خبری هستن کل بازدید شاید روزی 10 هزار تا نباشه سرعت لود سایتها چیزی که مربوط به طرف سرور میشه میخوام نهایت سرعت و کیفیتو داشته باشه پیشنهاد منابع و کانفیک سرور را چون تجربه ای ندارم میزارم پای دوستان
دوستان فقط شرکت هایی رو معرفی کنند که بیشتر از ایشون راضی بوده و سرویس دارن از آنها
با سلام و احترام
توان هزینه شما چه میزان میباشد ؟
میتوانید به سایت ما مراجعه نمائید و مشتریان پائین سایت را مشاهده نمائید. (سایت های خبری استان ها و شرکت ها و ... میباشند که میتوانید از آن ها سوال و تحقیق نمائید)
تا 200 هزار تومان یه مقدار کم و زیاد . قرار داد یکساله بسته میشه بعد از یه ماه تست
پیشنهاد میکنم سالانه قرار داد نبندید به نفع خودتان هست :)
سرویس هم از مراکز داده دولتی و خصوصی تهران ارائه میشود - لینک زیر ساخت و فیزیک نظری.(تمام سرور ها لایسنس رایگان دارند.)
در کل در صورتی که تحقیق کردید و اوکی بود سرور خواستید در خدمتیم پاسخ سوالات را تیکت کنید تا مشاوره فنی بگیرید و بعد از بررسی کامل سرویس مورد نیاز معرفی شود چون در این حالت فقط مجبوریم پکیج های سایت را بدون هیچ دید فنی معرفی کنیم .
پینگ عالی
پورت قوی
آپتایم بالا
بکاپ روزانه
پشتیبانی عالی
امنیت خووب
کانفیگ شده برای وردپرس
سلام
سرور مجازی ایران دیتاسنتر پارس انلاین
همراه با لایسنس دایرکت ادمین
نصب و کانفیگ و مدیریت و مونیتورینگ
بکاپ گیری روزانه و ذخیره داده ها در دیتاسنتری دیگر
امکان عقد قرارداد رسمی
هنترز - هاست سرور مجازی سرور اختصاصی دامنه (http://henterz.com)
amirfateh
November 23rd, 2014, 21:56
باسلام،
از دیتاسنتر افرانت سرویس با کیفیت و آپ تایم بالا تقدیم می شود.
گارانتی بازگشت وجه نیز ارائه می شود
لطفا پلن های سرور مجازی با منابع اختصاصی ور ملاحظه کنید هر مورد یا سئوالی بود در خدمت شما هستیم:
سبد خرید - سامانه فروش و پشتیبانی وب ایده (http://web-ide.ir/cart.php?gid=11)
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان (http://www.z-vps.com/client/contact.php)
با احترام
z-vps.com
reyneshin
November 24th, 2014, 07:02
پیشنهاد میکنم سالانه قرار داد نبندید به نفع خودتان هست :)
سرویس هم از مراکز داده دولتی و خصوصی تهران ارائه میشود - لینک زیر ساخت و فیزیک نظری.(تمام سرور ها لایسنس رایگان دارند.)
در کل در صورتی که تحقیق کردید و اوکی بود سرور خواستید در خدمتیم پاسخ سوالات را تیکت کنید تا مشاوره فنی بگیرید و بعد از بررسی کامل سرویس مورد نیاز معرفی شود چون در این حالت فقط مجبوریم پکیج های سایت را بدون هیچ دید فنی معرفی کنیم .
تشکر در انجمن تحقیق میکنم در مورد اشخاصی که آفر میدهند .اینو فهمیدم خدمات و کیفیت در گرو اسم و شهرت نیست :^O سایتها بازدید زیادی ندارند و منابع زیادی هم مصرف نمیکنند
دلیل برای گرفتن سرور وسواس بیش از حده و خبری بودن سایتها
پورت قوی مهمه و سرعت لود سایت اون چیزیکه مربوط به سرور میشه
فضا نهایتا 30 گیگ میخوام فعلا که ترجیحا ssd باشه و مدیریت و پشنیبانی خوب(در صورت بروز مشکل پشتیبان صادق باشه جفنگ تحویل آدم نده ) +منابع کاملا اختصاصی (چون میگن ایزوله شده هست اما به شخصه کسی هستم اطلاعات زیادی از سرور ندارم اما راحت متوجه میشم که این مجازی سازها الکی هست و اشتراکی اعضا همه تجربه دار هستن توی این موضوع
+بکاپ روزانه
RoobinaServer
November 24th, 2014, 11:45
تشکر در انجمن تحقیق میکنم در مورد اشخاصی که آفر میدهند .اینو فهمیدم خدمات و کیفیت در گرو اسم و شهرت نیست :^O سایتها بازدید زیادی ندارند و منابع زیادی هم مصرف نمیکنند
دلیل برای گرفتن سرور وسواس بیش از حده و خبری بودن سایتها
پورت قوی مهمه و سرعت لود سایت اون چیزیکه مربوط به سرور میشه
فضا نهایتا 30 گیگ میخوام فعلا که ترجیحا ssd باشه و مدیریت و پشنیبانی خوب(در صورت بروز مشکل پشتیبان صادق باشه جفنگ تحویل آدم نده ) +منابع کاملا اختصاصی (چون میگن ایزوله شده هست اما به شخصه کسی هستم اطلاعات زیادی از سرور ندارم اما راحت متوجه میشم که این مجازی سازها الکی هست و اشتراکی اعضا همه تجربه دار هستن توی این موضوع
+بکاپ روزانه
خب نباید در مورد شهرت تحقیق کنید کارتون اشتباه هست.
شما باید از خود مشتریان سوال بفرمائید، مخصوصا مشتریانی با شرایط شبیه به خودتون.
میتوانید به سایت ما مراجعه نمائید و مشتریان پائین سایت را مشاهده نمائید. (سایت های خبری استان ها و شرکت ها و ... میباشند که میتوانید از آن ها سوال و تحقیق نمائید)
باید آدرس های سایت و سرور فعلی و مشکلات و ... همه را ارسال نمائید تا بررسی شود و یک کانفیگ مناسب به شما ارائه شود.
در صورت تمایل به دریافت آفر دقیق و فنی فقط باید مشاوره نمائید شما از هیچ شرکت و شخصی در انجمن نمیتوانید بدون راهنمایی درست در مورد مشکلات و مصارف و ... آفر دقیق دریافت نمائید.(کسی علم غیب ندارد.) و طبیعتا قیمت های درج شده در عمومی، قیمت های اصلی عمومی خواهند بود.
آفر زیر نهایت چیزی هست که میتوانیم بدون هیچ دید فنی و هیچ تخفیفی در انجمن ارائه کنیم و انتخاب فنی بودن و مناسب بودن با شما هست و اگر مناسب بود در خدمتیم :
VDS :
سرور ایران،سرور با منابع اختصاصی،سرور مجازی اختصاصی،سرور اینترانت اختصاصی،vds iran،vds (http://www.roobinaserver.ir/vds-datacenteriran.php)
Vds-n
M-Ir-8
6 گیگ رم
3 گیگاهرتز پردازنده
20 گیگ هارد SSD
150 گیگ ترافیک
پنل دایرکت ادمین رایگان
200 هزار تومان
هزینه هاست بکاب هم با توجه به بررسی فنی فقط مشخص میشود و آفری داده نمیشود (از 2.500 تا 10 تومان فکر کنم این هزینه در بر داشته باشد البته فکر!).
موفق باشید.
aligoli
November 25th, 2014, 08:42
سلام
پینگ عالی
پورت قوی
آپتایم بالا
بکاپ روزانه
پشتیبانی عالی
امنیت خووب
کانفیگ شده برای وردپرس
Teby-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (تبیان) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=52)
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه : 20
نصب و کانفیگ انجام می شود.
asrhosting
November 25th, 2014, 08:51
سلام
پینگ عالی
پورت قوی
آپتایم بالا
بکاپ روزانه
پشتیبانی عالی
امنیت خووب
کانفیگ شده برای وردپرس
سلام .
اگر بتونید ماهیانه 180 هزار تومان هزینه کنید می تونیم سرویس زیر رو از ایران بهتون تقدیم کنیم :
سی پی یو : 4 هسته
قدرت : 3000 مگاهرتز .
رم 8 گیگابایت
هارد : 360 گیگابایت
پهنای باند : 360 گیگابایت .
آی پی : 1
سیستم عامل : centos 6.5
کنترل پنل : Directadmin Or Plesk ( رایگان )
کانفینگ شده و مدیریت شده و پنل رایگان جهت مشاهده پهنای باند و تغییر سیستم عامل خودکار و...
منابع کاملا اختصاصی هست و قرار داد مکتوب شرکتی نیز ارائه میشه .
روی هارد های سرور کمتر از 7 سرور مجازی ایجاد میشه از نظر پورت / و کیفیت هارد تضمین شده هستند .
جهت مشاوره با آی دی asrhosting و یا شماره تماس 9136298914 تماس بگیرید .
وب سایت : اعضا - عصر هاستینگ (http://billing.asrhosting.com) .
pishtazweb
November 25th, 2014, 10:17
سرور داخل كشور با بهترين قيمت و منابع ميتونيم تقديم كنيم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/128243/#post1215149
09356942290
reyneshin
November 26th, 2014, 21:04
ضمن تشکر از دوستانی که آفر دادند با توجه به تحقیق در این انجمن از
RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/43051/) تهیه شد امیدوارم انتخاب خوبی باشه