PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلود مستقیم فایل از سایت های دیگر روی هاست دانلود

newking
November 22nd, 2014, 22:27
سلام دوستان
بنده یه سایت موزیک دارم که یه مشکل اساسی واسم پیش اومده.
اونم این که من یه هاست لینوکس خریدم واسه هاست دانلود و میخوام شما یه روش یا یه اسکریپت بهم معرفی کنید که به وسیله اون بتونم فیلم یا موزیک یا موزیک ویدئو رو مستقیم از سایت های دیگه آپلود کنم روی هاست تا لازم نباشه یه بار فایلو دانلود کنم و 2باره آپلود کنم...

خواهش میکنم اگه راهی بلدید یا هر اسکریپتیو میشناسید واسه حل این مشکل به من معرفی کنید ....

بهترین راه ممکن رو بگید

jaheshserver
November 22nd, 2014, 22:38
بهترین راه ممکن اینه که اسکریپتش رو پیدا کنید و نصب کنید. راه خیلی بهترش اینه که یک سرور مجازی بگیرید به عنوان هاست دانلود ازش استفاده کنید که اینجوری کافیه یک بار فایل رو دانلود کنید تو سرور مجازی تازه میشه راحت تگ های اون اهنگ عوض کرد اما با هاست دانلود و اون اسکریپت ها نمیشه

newking
November 22nd, 2014, 22:44
بهترین راه ممکن اینه که اسکریپتش رو پیدا کنید؟

کدوم اسکریپت؟

* هزینه های سرور هم زیاده فکر کنم!

hamra
November 22nd, 2014, 22:46
سرور مجازی بگیرید .
در عرض چند ثانیه حجم های گیگابایتی رو از طریق ssh میتونید دانلود و آپلود کنید .

mehrdad-arch
November 22nd, 2014, 22:46
دوتا راه داره
1-سرورمجازی+بهترین روش+امکانات بیشتر
2-اسکریپت رپید لیچ

newking
November 22nd, 2014, 22:49
لیچ مشکلات زیادی داره
الان زحمت 1 ماه بنده هدر رفت
تمامی فایل ها مشکل پیدا کرد و هاستینگ هم پشتیبانی نکرد و...

- - - Updated - - -

در مورد خرید سرور مجازی هم آشنایی ندارم!
قیمت و ...
البته با سرور مجازی کار کردم (اشتراک فایل)

hamra
November 22nd, 2014, 22:52
هیچ هاستینگی لیچ رو پشتیبانی نمیکنه به دلایل پایین آمدن امنیت سرور .
بهترین گزینه برای شما سرور مجازی می باشد .
-
اگر نمیخواهید هزینه زیادی کنید میتونید هاست دانلود بگیرید حالا با هر میزان فضا / مثلا 10 گیگ 7هزار تومان میشه / در کنارش یه سرور مجازی هم بگیری (با هارد کم مثلا 10 گیگ و هزینه پایین ) که باهاش فایل ها رو دانلود و آپلود کنید روی هاست دانلود /
این کاریه که اکثر مشتریان ما که سایت های دانلودی دارند انجام میدند . چون به صرفه هست .

newking
November 22nd, 2014, 23:10
ممنون از همگی دوستان

farawebhost
November 22nd, 2014, 23:20
دوست عزیز
هاست دانلود بهتون ارائه میدیم با سرعت فوق العاده بالا+اسکریپت رپید لیچ هم براتون نصب میکنیم.
نیاز به خرج اضافی برای خرید سرور مجازی نیست.
فرا وب هاست|هاست دانلود با قابلیت لیچ (http://farawebhost.ir/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%84%DB%8C%DA%86/)*اگر پلن با حجم بیشتری هم خواستید از طریق پشتیبانی اقدام کنید.

a.e
November 23rd, 2014, 07:02
اسکریپت هایی مانند کلیجا امکان دانلود از لینک را دارا می باشند و شما میتوانید با استفاده از این اسکریپت لینک های مورد نظر خود را به صورت انتقال و مستقیم نمایید.

Cloudlayer
November 23rd, 2014, 08:00
سلام

در صورتی که Php در هاست دانلود شما محدود نشده باشد و امکان ساخت Php.ini وجود داشته باشد می توان با دستورات لینوکس مخصوصا wget فایل ها رو به آسانی روی هاست دانلود کرد!
البته منظور بنده از محدود نشدن یعنی امکان Bypass کردن تنظیمات و موارد امنیتی php بسته نشده باشد!

در صورتی که نیاز به کمک بیشتری داشتید در یاهو پبام دهید.

newking
November 23rd, 2014, 15:11
باز هم دوگانگی!
بالاخره هاست دانلود یا سرور مجازی!!؟

farsistar
November 23rd, 2014, 22:15
با سلام
اسکریپت رپید لیچ میتواند به شما کمک کند
با نصب این اسکریپت علاوه بر سهولت کار نیازی به پرداخت هزینه اضافی جهت تهیه سرور مجازی دانلود/آپلود نخواهید داشت
این نکته را در نظر داشته باشید لیچ ممکن است خلاف قوانین سرویس دهنده شما باشد و در نهایت منجر به مسدود شدن اکانت شود

arc1o0
November 24th, 2014, 01:36
سلام دوستان
بنده یه سایت موزیک دارم که یه مشکل اساسی واسم پیش اومده.
اونم این که من یه هاست لینوکس خریدم واسه هاست دانلود و میخوام شما یه روش یا یه اسکریپت بهم معرفی کنید که به وسیله اون بتونم فیلم یا موزیک یا موزیک ویدئو رو مستقیم از سایت های دیگه آپلود کنم روی هاست تا لازم نباشه یه بار فایلو دانلود کنم و 2باره آپلود کنم...

خواهش میکنم اگه راهی بلدید یا هر اسکریپتیو میشناسید واسه حل این مشکل به من معرفی کنید ....

بهترین راه ممکن رو بگید

سلام

ببینید دسترسی ssh دارید به سرور یا خیر

اگر داشته باشید می توانید از دستور wget کمک گرفته و به سادگی فایل ها رو در مسیر مربوطه آپلود کنید - و بعدا موارد مربود به تغییر نام و ... از داخل کنترل پنل انجام دهید.