توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بک آپ گیری از mysql
raminramz
November 22nd, 2014, 16:52
سلام
من میخوام از دیتابیس کل سرور بک آپ بگیرم
مثلا
cp /var/lib/mysql /bk
اما دیتابیس innodb است
فکر نکنم دیتابیس های innodb اینطوری به اون دایرکتوری بک آپ منتقل بشن
یک کار سنگین روی دیتابیس میخوام انجام بدم
یعنی مشکلی پیش بیاد فایل های موجود در /var/lib/mysql به دردم نمیخورن درسته؟
دونه دونه هم نمیتونم dump کنم کلی یوزره تا اونارو بک اپ بگیرم کلی سایت دوباره آپدیت میشه
Yas-Host
November 22nd, 2014, 17:28
سلام
من میخوام از دیتابیس کل سرور بک آپ بگیرم
مثلا
cp /var/lib/mysql /bk
اما دیتابیس innodb است
فکر نکنم دیتابیس های innodb اینطوری به اون دایرکتوری بک آپ منتقل بشن
یک کار سنگین روی دیتابیس میخوام انجام بدم
یعنی مشکلی پیش بیاد فایل های موجود در /var/lib/mysql به دردم نمیخورن درسته؟
دونه دونه هم نمیتونم dump کنم کلی یوزره تا اونارو بک اپ بگیرم کلی سایت دوباره آپدیت میشه
سلام
شما عملا با کپی این فایل ها فقط محتویات داخل دیتابیس ها و table هارو کپی می کنید .
برای ریستور آنها باید دیتابیس رو بسازید و یوزر رو بهش متصل و دسترسی رو بدید سپس فایل های داخل فولدر فوق را انتقال دهید.
عملا بک آپ گیری از یوزر ها و پسورد دیتابیس ها گرفته نمی شود و فقط از دیتابیس ها گرفته می شود.
در ریستور هم به مشکل میخورید و اگر با روت ریستور کنید شدیدا دیتابیس سرور شما کرش خواهد کرد .
پ.ن : همین الان ! همین لحظه و همین ساعت در حال تعمیر جداول یک سرور هستیم که مشکل کرش کردن پیدا کرده است و برخی از سایت هاشون هم کلا مشکل خورده است.
بهترین کار تهیه فول بک آپ و dump دستی از دیتابیس های سنگین می باشد.
raminramz
November 22nd, 2014, 19:27
سلام
شما عملا با کپی این فایل ها فقط محتویات داخل دیتابیس ها و table هارو کپی می کنید .
برای ریستور آنها باید دیتابیس رو بسازید و یوزر رو بهش متصل و دسترسی رو بدید سپس فایل های داخل فولدر فوق را انتقال دهید.
عملا بک آپ گیری از یوزر ها و پسورد دیتابیس ها گرفته نمی شود و فقط از دیتابیس ها گرفته می شود.
در ریستور هم به مشکل میخورید و اگر با روت ریستور کنید شدیدا دیتابیس سرور شما کرش خواهد کرد .
پ.ن : همین الان ! همین لحظه و همین ساعت در حال تعمیر جداول یک سرور هستیم که مشکل کرش کردن پیدا کرده است و برخی از سایت هاشون هم کلا مشکل خورده است.
بهترین کار تهیه فول بک آپ و dump دستی از دیتابیس های سنگین می باشد.
این جدول هارو هم کپی میکنم اگه کسی گفت ما اطلاعات بروز کردیم واسش دستی اوکی میکنم