PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخطار ریپورت موقع ورود به سایت

demonvictor
November 21st, 2014, 11:01
سلام.
من هرموقع میخوام وارد سایتم بشم این خطارو میده.من تغییر هاست هم دادم مشکل حل نشد.ممنون میشم که بگین مشکل از کجاست و اون برطرف بشه.
تصویر رو براتون پیوست کردم

mahmoodsoft76
November 21st, 2014, 23:17
سایتتون ویروسی شده
تمام محتویات هاستتون رو پاک کنید تا چند روز دیگه درست میشه

Ahmad110
November 21st, 2014, 23:36
سايت رو تو گوگل وب مستر ثبت كنيد ، نوع ويروس و مسيرش رو بهتون ميده و بعد از حذف اون از داخل پنل وب مستر بهشون گزارش حذف ويروس رو ميدين و كمتر از ٢٤ ساعت سايتتون مشكلش برطرف ميشه .

Sent from my iPhone using Tapatalk

mizban97
November 22nd, 2014, 05:37
سایت شما رو به عنوان منبع ویروس ها شناخته !!!
این هم مال مرورگره نه هاست میتونین از این ارور صرف نظر کنید و وارد سایت شید
سایتتون رو تو گوگل وبمستر ثبت کنید؛ اون بالای گوگل وبمستر یه کادر قرمز رنک هست و توضیح داده که سایت شما آلوده به ویروسه و...
روش کلیک میکنید و یه ایمیل واسه گوگل میفرستید تا بررسی شه و اگر بد افزاری تو سایتتون نبود سایتتون برگرده به حالت قبلش
فقط یادتون باشه گوگل الکی سایتی رو معرفی نمیکنه به عنوان بد افزار
حتما سایتتون رو چک بکنید
تو لینک های صفحات سایتتون هم یه چک بکنید که مثلا به یه سایت منبع بد افزار لینک نداده باشید
این ویژگی بسیار کاربردی گوگل هست اینطوری اگر روی هاست شما بد افزار باشه بهتون هشدار میده و شما میتونین خیلی سریع بد افزار رو پاک کنید
موفق باشید

demonvictor
November 22nd, 2014, 12:07
ممنونم از راهنمایی بسیار کاملتون.فقط داستانی که هست اینه که الآن من ادرس دامنه ام رو که وارد میکنم همینطوری رو حالت لود در میاد و سایت رو باز نمیکنه. و حتی اصلا اون صفحه ی اخطار رو هم دیگه نمیاره.الان دیگه ه مشکلی براش پیش اومده؟

artuore
November 22nd, 2014, 12:11
شما پلاگین یا اسکریپتی که بد افزار هست نصب کردی . محتوای سایت چی هست ؟!

m2n
November 22nd, 2014, 12:12
سلام.
من هرموقع میخوام وارد سایتم بشم این خطارو میده.من تغییر هاست هم دادم مشکل حل نشد.ممنون میشم که بگین مشکل از کجاست و اون برطرف بشه.
تصویر رو براتون پیوست کردم

از irpopup استفاده کردین؟؟

mizban97
November 22nd, 2014, 21:24
ممنونم از راهنمایی بسیار کاملتون.فقط داستانی که هست اینه که الآن من ادرس دامنه ام رو که وارد میکنم همینطوری رو حالت لود در میاد و سایت رو باز نمیکنه. و حتی اصلا اون صفحه ی اخطار رو هم دیگه نمیاره.الان دیگه ه مشکلی براش پیش اومده؟

چون یکبار اون ارور مشاهده کردی و ردش کردی دیگه برات نشون نمیده!
فکر کنم باید ایپی ت رو تغییر بدی تا بیاد یا از سیستم دیگه وارد بشی
با سرور مجازی برو میاد.

djme
November 22nd, 2014, 21:43
سایتتون دچار ویروس شده یا میتوانید با گوگل وبمستر ویروس رو شناسایی کنید یا اگر کار وبمستر رو بلد نیستید هاستتون رو خالی کنید تا چند روزه مشکلتون حل میشه

a.e
November 23rd, 2014, 07:07
ابتدا وارد سایت: http://quttera.com شوید؛ سپس سایت خود را اسکن نمایید و نتیجه را مشاهده نمایید و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید. (نتیجه شامل نام و محل قرارگیری فایل یا کد مخرب می باشد.)

demonvictor
November 25th, 2014, 08:18
حرفتون درسته.از طریق گوگل وب مستر من اقدام کردم وفایلی که بعنوان فایل مخرب میگفت رو من پاکش کردم اما بازم هنوز همون داستان هستش.
من حتی اومدم تنها وردپرس خالی رو نصب کردم بازم اون اتفاق افتاد.
درضمن من یه ساب دامنه هم ازش گرفتم روی یه هاستی که اصلا روی یه سرور دیگه است بازم روی اون مشکل همینه.
از طریق سرور مجازی رفتم دیدم اررور هنوز بود روی اون که وقتی وردپرس خالی رو نصب کرده بودم.
همچنین روی ساب دامنه ی اون یکی.

ممنون میشم که یکمی ریز تر بشین و دقیق تر بصورت عملی بگین که من با این اوصاف باید چیکار کنم؟به پشتیبانی گفتم و به من فقط تنها چیزی که گفتن این هستش که در صورت رفع مشکل بهشون بگم تا پیامی بفرستن برای گوگل تا رفع بلاک انجام شده تا به مشکل نخورم از سمت گوگل.پشتیبان من میهن وب هاست هست که این حرف رو زده و گفته که تنها کاری که میتونه برام بکنه همین هستش.