ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلمان یا فرانسه یا امریکا؟

hostfire
November 20th, 2014, 14:23
شاید تاپیک یکم لوس باشه ولی میخوام بدونم بین مشتری ها کدام لوکیشن محبوبیت بیشتر داره جهت مجازی سازی؟

sarwhost
November 20th, 2014, 14:29
هر کدوم مذیت خاص خودشو داره نمیشه گفت دقیق کدوم بیشتر میره
مثلا به نظر من و تجربه مشتریانی که ثابت بودن اکثرا امریکا
مشتریانی که بیشتر دونبال پینگ پائین و اکانتینگ بودن المان و فرانسه

pc30
November 20th, 2014, 14:33
البته مشتریان حرفه ای به این موضوع بیشتر اهمیت میدهند
کاربران تازه در خرید سرویس به کیفیت و معروفیت و اینا بیشتر اهمیت می دهند

ممکن است یکی از لوکشین آلمان سرویس بده یکی از فرانسه !
اولی تعداد بیش از حد سرویس بده و دومی مناسب بین سرویس ها منابع رو تقسیم کنه ! و بالعکس ! وکاربر دیگه میگه چون سرعت این خوبه لوکشین x خوبه پس !
و این تو ذهنش میمونه برای دفعات بعد !

به نظر در حال حاضر فرانسه بیشترین محبوبیت رو داشته باشه ! آمریکا که به خاطر تحریم ها یکم ریسک داره آلمانم که یکم از اعتبارش کم شده

jaheshserver
November 20th, 2014, 14:36
شاید تاپیک یکم لوس باشه ولی میخوام بدونم بین مشتری ها کدام لوکیشن محبوبیت بیشتر داره؟

خوب چه استفاده ای می خواد بکنه مشتری فرق می کنه ها !!

مثلا هاست دانلود بنظر من فرانسه
برا هاستینگ بنظر من المان
برا انکودینگ و این چیزا بازم المان
برا بعضی چیز ها :دی بنظرم جفتش مخصوصا فرانسه

الان من به کدوم گزینه رای بدم !! هر کسی بر حسب نیاز خودش یک لوکیشن براش محبوبه :دی

Edwin
November 20th, 2014, 14:42
شک نکن هتزنر آلمان :|

nasimd
November 20th, 2014, 14:43
آلمان محبوبیت بیشتری داره

Dictator_
November 20th, 2014, 15:29
شاید تاپیک یکم لوس باشه ولی میخوام بدونم بین مشتری ها کدام لوکیشن محبوبیت بیشتر داره جهت مجازی سازی؟

سلام.

بنده هم از آلمان و هم از فرانسه سرویس دهی کردم .

به نظر من فرانسه بخرید بحث محبوبیت بزارید کنار یه مقدار سلیقه ای شده.

شما میتونی روی سرور فرانسه مثلا رم 1 بدی 15 تومان ثابت و از اون طرف آی پی بیشتری بدی و سرور های فرانسه هم پورت قوی داره و همینطور سی پی یو قوی داره پس کم نمیاره اصلا .

اما آلمان خیر 32 آی پی میتونید بدید پورت ضعیف هست و اگه بخواهید سروری با سی پی یو قوی تری از آلمان تهیه کنید با توجه به 32 آی پی به صرفه نیست .

سروی که من در فرانسه بسته بودم ماهیانه با ست آپ 640 هزار تومان شده بود و تعداد آی پی هم تا جایی که کیفیت نیاد پایین میشه گرفت دیگه.

الان سروری که در آلمان بستیم به همراه هارد ssd و... 550 هزار تومان ماهیانه در میاد . با 32 آی پی خب اصلا صرفی نداره .

تجربه بنده بود مشتری به دنبال ارزانی هست اون اندک مشتری هاییم که به دنبال کیفیت هستند تعدادشون اونقدر کم هست و سرویس دهنده ها هم که خدازیادتر کنه دیگه خودتون میدونید اوضا به چه شکل هست :105:

شاید بنده با آلمان یاد ندارم کار کنم اما به نظر من فرانسه و هلند ... اما خب مشتری اکانتینگ فرانسه و هلند و آلمان زیاده دیگه ... ;)

آمریکا تا حالا کار نکردم نمیدونم حقیقت .

hamid.soltani92
November 20th, 2014, 15:31
مهدی هلند رو هم اضافه کن. انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.

hostfire
November 20th, 2014, 15:40
سلام.

بنده هم از آلمان و هم از فرانسه سرویس دهی کردم .

به نظر من فرانسه بخرید بحث محبوبیت بزارید کنار یه مقدار سلیقه ای شده.

شما میتونی روی سرور فرانسه مثلا رم 1 بدی 15 تومان ثابت و از اون طرف آی پی بیشتری بدی و سرور های فرانسه هم پورت قوی داره و همینطور سی پی یو قوی داره پس کم نمیاره اصلا .

اما آلمان خیر 32 آی پی میتونید بدید پورت ضعیف هست و اگه بخواهید سروری با سی پی یو قوی تری از آلمان تهیه کنید با توجه به 32 آی پی به صرفه نیست .

سروی که من در فرانسه بسته بودم ماهیانه با ست آپ 640 هزار تومان شده بود و تعداد آی پی هم تا جایی که کیفیت نیاد پایین میشه گرفت دیگه.

الان سروری که در آلمان بستیم به همراه هارد ssd و... 550 هزار تومان ماهیانه در میاد . با 32 آی پی خب اصلا صرفی نداره .

تجربه بنده بود مشتری به دنبال ارزانی هست اون اندک مشتری هاییم که به دنبال کیفیت هستند تعدادشون اونقدر کم هست و سرویس دهنده ها هم که خدازیادتر کنه دیگه خودتون میدونید اوضا به چه شکل هست :105:

شاید بنده با آلمان یاد ندارم کار کنم اما به نظر من فرانسه و هلند ... اما خب مشتری اکانتینگ فرانسه و هلند و آلمان زیاده دیگه ... ;)

آمریکا تا حالا کار نکردم نمیدونم حقیقت .

نمیدونم چی بگم والا ولی پورت خداییش المان و فرانسه بگیر نگیر داره جفتش نمیشه بگی اون یکی بهتره ولش نمیخوام بحث ایجاد بشه
آخه اینایی که شما میگی مشتری سرور ارزون میخواد اون مشتری واس ماه اول میخواد سرور رو نه دائم.....
من حاظرم ماه اول 200-300 تومن ضرر بدم ولی دائم باشه مشتریم
الان باز دو دل شدم .... شیطونه میگه ماه اول یه تومن بدم سرور فرانسرو بگیرم بعد با خودم میگم نه ولش کن همون المان رو بگیرم !! اخه والا تاپیک فروشا آلمان رو میبینم خیلی بیشتر از فرانسه انگار فروش داشته فروشنده

- - - Updated - - -

مهدی هلند رو هم اضافه کن. انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.

پاشو بیا یاهو

fasterhost
November 20th, 2014, 16:15
ببینید مشتری که هر ماه تمدید کنه دنبال کیفیته
بهترین کار خرید از رداستیشنه هم کیفیتش مناسبتره هم می تونید رم و هارد بالا بدید دست مردم
برید همون سرور 96 گیگ رم 101.99 پوندیشو سفارش بدید از خیلی جهاتم خیالتون راحت تره
من با فرانسه و آلمان (که می دونید منظورم کدوم دیتاسنتراس)خاطرات بدی دارم.

یا انگلیس یا هلند همینو بس

Dictator_
November 20th, 2014, 16:31
نمیدونم چی بگم والا ولی پورت خداییش المان و فرانسه بگیر نگیر داره جفتش نمیشه بگی اون یکی بهتره ولش نمیخوام بحث ایجاد بشه
آخه اینایی که شما میگی مشتری سرور ارزون میخواد اون مشتری واس ماه اول میخواد سرور رو نه دائم.....
من حاظرم ماه اول 200-300 تومن ضرر بدم ولی دائم باشه مشتریم
الان باز دو دل شدم .... شیطونه میگه ماه اول یه تومن بدم سرور فرانسرو بگیرم بعد با خودم میگم نه ولش کن همون المان رو بگیرم !! اخه والا تاپیک فروشا آلمان رو میبینم خیلی بیشتر از فرانسه انگار فروش داشته فروشنده

اره حرفتون درسته اما من الان 3 ماهه منتقل کردم آلمان زیاد جالب نیست اما فرانسه تو 4 ماهی که بودم عالی بود به فکر انتقال هستم چند وقتی هست !

منظورم اون نبود نمیدونم چه طور منظورمو منتقل کنم . منظورم اینه که مشتری الان باید تو آلمان ماهی 35 هزار تومان برای رم 1 بپردازه خب کمتر کسی هست که همچین مبلغی بده .

اما سرور فرانسه شما 25 قیمت معمولتون باشه سود عالی دارید خیالتون راحت هست خب کیفیت هم که بالاست . حالا شما میتونید بعضی اوقات 15 هم بدید مشکلی ایجاد نمیکنه .

الان خودم از آلمان دارم نمیشه گفت بد هست خوبه اما در مقایسه با فرانسه خیر .

به هر حال تجربه بنده بود به نظر من فرانسه یا هلند .

موفق باشید :53:

company_hosting
November 20th, 2014, 23:48
باسلام

اگر مقایسه دیتاسنتری هست این تاپیک اشتباس

اما اگر فقط محبوبیت مد نظر هست

خود بنده هتزنر و امریکا با هم

بعد رداستشین
بعد فرانسه

hostfire
November 20th, 2014, 23:57
باسلام

اگر مقایسه دیتاسنتری هست این تاپیک اشتباس

اما اگر فقط محبوبیت مد نظر هست

خود بنده هتزنر و امریکا با هم

بعد رداستشین
بعد فرانسه

هدف اینه بدونم مشتری دنبال کدوم ایناست همین

downloaddl
November 21st, 2014, 00:06
آقا مهدی هر لوکیشنی یک استفاده داره و نمیشه گفت که فلان کشور یا موقعیت کاربر پسند هست :دی البته خودت از من بیشتر واردی
مثلا بعضی ها اسم نمیارم ( فقط بگم بوره ) از لوکیشن آمریکا برای اتک داخلی به سرور آمریکایی استفاده می کرد
مثلا بعضی های دیگه مثله سایت هایی که از کپی رایت پی روی نمی کنن میرن سمت هلندو انورا
برای بعضی ها هم سایت غیر مجاز دارن و نیاز به پینگ پایین به ایران دارن میرن سمت فرانسه
به نظر من الان بهتر سرور برای کاربر پسند بودن و حتی برای مجازی ساز ارائه وی پی اس و این طور مثائل موقیت هایی متفاوت که هیچکس تو این انجمن ازش سرویس نده آینده خوبی داره
و حرف آخر : موقعیت سرور مهم نیست متفاوت بودن در این بازار خراب هاستینگ آینده خوبی داره از لوکیشنی استفاده کن که کمتر کسی ازش دارن سرویس میدن ( البته :| کیفیتش هم خوب باشه خدایی )

farnood
November 21st, 2014, 02:22
برای گیم سرور ها مشتری دنبال وی پی اس ایرانی هست
اما یک دیتا سنتر سرمایه میزاره از همه کشور ها داره مطمئنا هر مشتری دنبال کشور خاصی میگرده و همه ی آنها به مرور فروش میره