PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی جهت اسکریپت بازی آنلاین

artuore
November 19th, 2014, 11:53
با سلام دوستان عزیز

بنده قصد راه اندازی یک سایت بازی های آنلاین و کم حجم به صورت فلش رو دارم و اسکریپت های زیادی واسه این کار وجود داره دوستانی که قبلا از این قبیل سایت ها داشتن یا دیدن اگر محبت کنن بنده رو یه راهنمایی کنید ممنونم میشم . بهترین سیستم واسه راه اندازی این مدل سایت ها چیست ؟

jaheshserver
November 19th, 2014, 12:16
با سلام دوستان عزیز

بنده قصد راه اندازی یک سایت بازی های آنلاین و کم حجم به صورت فلش رو دارم و اسکریپت های زیادی واسه این کار وجود داره دوستانی که قبلا از این قبیل سایت ها داشتن یا دیدن اگر محبت کنن بنده رو یه راهنمایی کنید ممنونم میشم . بهترین سیستم واسه راه اندازی این مدل سایت ها چیست ؟

اسکریپت معروف سایت بازی فلش تنها یکی هست که الان اسم دقیقش یادم نیست اینم یک نمونه سایت:

بازی آنلاین | سایت بازی فلش | بازی دخترانه | چت (http://ariyagame.com/)

mr-programer
November 19th, 2014, 13:54
یه سایت آماده داریم مال یکی از دوستامه جدیدا راه اندازی کرده و نزدیک به 250 گیم هم توش قرار داده .

پ خ دادم با مشخصاتش .

artuore
November 19th, 2014, 13:58
یه سایت آماده داریم مال یکی از دوستامه جدیدا راه اندازی کرده و نزدیک به 250 گیم هم توش قرار داده .

پ خ دادم با مشخصاتش .

دوست عزیز بنده خریدار نیستم اینجا هم تاپیک خرید و فروش نیست ! فقط یه سوال پرسیدم همین !

pc30
November 19th, 2014, 13:59
سلام

پینشهاد من :

من قبلا استفاده میکردم البته رو یه ساب دامنه ! وردپرس نصب کنید و یه افزونه بازی انلاین رو روش اوکی کنید !

هر بازی فلش که باشه فقط لینکش رو بهش میدید بقیش اوکی هست از نظر سئو هم عالیست
بازدید و درآمدش هم تضمین شدس

artuore
November 19th, 2014, 14:02
سلام

پینشهاد من :

من قبلا استفاده میکردم البته رو یه ساب دامنه ! وردپرس نصب کنید و یه افزونه بازی انلاین رو روش اوکی کنید !

هر بازی فلش که باشه فقط لینکش رو بهش میدید بقیش اوکی هست از نظر سئو هم عالیست
بازدید و درآمدش هم تضمین شدس

مرسی دوست عزیزم پیشنهاد بسیار جالبی بود و به طور یقین همین کار رو انجام میدم .

ممنونم

mr-programer
November 19th, 2014, 14:02
حالا که دوستمون قصد خرید ندارن من راهنمایی کاملتری میکنم .

اخیرا تو بخش وردپرس یه پلاگین اضافه کردم به نام Userpro بیرون انجمن تا 60 تومن میفروشن منم ورژن آخرشو نزاشتم چون نمک نشناسی میکنن مردم دیدم پلاگینی که من گزاشتم رو میفروشن تصمیم گرفتم نزارم .

از اون پلاگین برا بخش کاربری استفاده کن نیاز به پلاگین دیگه ای نیست با چند تا کد میتونید بازی های رو توی وردپرس قرار بدین خیلی راحت .

موفق باشید .

artuore
November 19th, 2014, 14:05
حالا که دوستمون قصد خرید ندارن من راهنمایی کاملتری میکنم .

اخیرا تو بخش وردپرس یه پلاگین اضافه کردم به نام Userpro بیرون انجمن تا 60 تومن میفروشن منم ورژن آخرشو نزاشتم چون نمک نشناسی میکنن مردم دیدم پلاگینی که من گزاشتم رو میفروشن تصمیم گرفتم نزارم .

از اون پلاگین برا بخش کاربری استفاده کن نیاز به پلاگین دیگه ای نیست با چند تا کد میتونید بازی های رو توی وردپرس قرار بدین خیلی راحت .

موفق باشید .

این پلاگین توسط خود شخص شما نوشته شده یا به صورت رایگان یا پریمیوم در سایت های خارجی میشه پیدا کرد و ترجمه کرد ؟!

mr-programer
November 19th, 2014, 14:07
خیر این پلاگین بصورت پرمیوم تو سایت های خارج که نه تو سایت خودش به فروش میره .

این پلاگین نال شده هست تو تاپیکم گفتم مایل بودین هزینه اش رو به سایت سازنده پرداخت کنید .

من فقط فارسی سازی کردم و استایل هاشو با کمی تغییر با فارسی هماهنگ کردم .

artuore
November 19th, 2014, 14:09
خیر این پلاگین بصورت پرمیوم تو سایت های خارج که نه تو سایت خودش به فروش میره .

این پلاگین نال شده هست تو تاپیکم گفتم مایل بودین هزینه اش رو به سایت سازنده پرداخت کنید .

من فقط فارسی سازی کردم و استایل هاشو با کمی تغییر با فارسی هماهنگ کردم .

به نظر شما آیا امکان Patch کردن این پلاگین هست ؟ این پلاگین به صورت نال شده از کجا قابل دریافت هست ؟!

mr-programer
November 19th, 2014, 14:14
عرض کردم بنده تو بخش وردپرس قرار دادم یه سر بزنید و بگردید پیدا میکنید .

تو نسخه دوم که ارائه کرده بودم ولی الان برداشتم قابلیت دنبال کردن یا توییت کردن هم بود که بیشتر داره کشیده میشه سمت یه شبکه مجازی .

که تو نسخه بعدی قابلیت پیام خصوصی و پرداخت به ازای عضویت وی آی پی رو هم اضافه میکنم بهش ( اینو خودم براش مینویسم جایی نیست بزودی کامل میشه )

artuore
November 19th, 2014, 14:19
عرض کردم بنده تو بخش وردپرس قرار دادم یه سر بزنید و بگردید پیدا میکنید .

تو نسخه دوم که ارائه کرده بودم ولی الان برداشتم قابلیت دنبال کردن یا توییت کردن هم بود که بیشتر داره کشیده میشه سمت یه شبکه مجازی .

که تو نسخه بعدی قابلیت پیام خصوصی و پرداخت به ازای عضویت وی آی پی رو هم اضافه میکنم بهش ( اینو خودم براش مینویسم جایی نیست بزودی کامل میشه )

بسیار عالی اگر نیاز به همکاری در این ضمینه بود بنده نیز برنامه نویسم و در خدمت گزاری حاضرم

mr-programer
November 19th, 2014, 14:28
بسیار عالی اگر نیاز به همکاری در این ضمینه بود بنده نیز برنامه نویسم و در خدمت گزاری حاضرم

شما بزرگوارین خدمت از ماست .

تقریبا رو به اتمامه و همین روزها برای تست وصل میشه به درگاه بانک ملت و بعدش بانکهای دیگه .

از پیشنهادتون خیلی مچکر :)