ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند به یک نویسنده سایت دانلود بازی

delta
November 19th, 2014, 11:16
با سلام.متاسفانه یکی از دوستام که نویسنده سایت دانلود بازی هست به مشکلاتی برخورده که بعد چندین سال نویسندگی داره کلا از دنیای اینترنت خداحافظی میکنه. ازم خواست یک جایگزین براش پیدا کنم.

دنبال یک نویسنده سایت دانلود بازی هستیم.متعهد باشه نه اینکه از زیر کار در برو باشه. به اف تی پی , سرور مجازی,دانلود و آپلود و زیپ,ویرایش عکس ,وردپرس, تگ گزاری و سئوی مطالب اشنا باشه.همه چیز کامل در اختیار نویسنده قرار خواهد گرفت.
مطالب نیمه اختصاصی همباشه کافیه.. روزانه حداقل 6 پست و حداکثر 10 پست اجازه داره بزاره.. سایت 7 ساله هست و اعتبار دار.پس کار درست میخواهیم. غیر حرفه ای ها و کسانی که تازه میخوان یاد بگیرند و نمیدونن چی به چی هست پیغام ندند..
هر مطلب 1000 تومان پرداخت میشه و هر 30 روز بعد عقد قرارداد پرداخت میشه.اعتبار ما ضمانت ماست.و ضمانت توسط هم سایت و هم شرکت هاستینگ هست.

سایت در امضام هست میتونید ببینید... کسانی که شرایط را دارا هستند اطلاع بدند..

( در صورتی که کار شما مورد رضایت باشه حقوق شما افزایش پیدا خواهد کرد)

merman
November 19th, 2014, 13:51
سلام
لطفاً با بنده در ارتباط باشید
امکان مدیریت انجمن و رسیدگی به سوالات هم وجود دارد

pc30
November 19th, 2014, 14:03
سلام

اگه منابع مورد نظر را بفرمایید من در خدمتم تماس بگیرید

farfamily
November 19th, 2014, 14:28
با ایدی
musicspaceir@yahoo.com
در ارتباط باشید

saeed1988m
November 19th, 2014, 14:35
در خدمتم دوست عزیز به همه موارد گفته شده کاملا مسلط هستم فقط در مورد منابع و... منتظر ارتباط شما می باشم پل ارتباطی با بنده: saeed_m0radi

delta
November 19th, 2014, 19:30
عزیزان همه چیز هست..هم منابع سایتهای خارجی که بروز هستند - هم اکانت سایت mul برای تبدیل لینکهای شیر و تورنت هم وی پی اس برای دانلود و اپلود روی هاست دانلود هم هاست دانلود و اف تی پی... دیگه همه چیز یعنی همه چیز!! دیگه یک فیل شکن و سیستم و اینترنت که شما باید داشته باشید؟:71:
در ضمن عزیزان من نباید با شما در ارتباط باشم...انایی که واجد شرایط هستند پیغام بدند یا شماره تلفن..

- - - Updated - - -

نبود کسی؟

saeed1988m
November 19th, 2014, 20:59
عزیزان همه چیز هست..هم منابع سایتهای خارجی که بروز هستند - هم اکانت سایت mul برای تبدیل لینکهای شیر و تورنت هم وی پی اس برای دانلود و اپلود روی هاست دانلود هم هاست دانلود و اف تی پی... دیگه همه چیز یعنی همه چیز!! دیگه یک فیل شکن و سیستم و اینترنت که شما باید داشته باشید؟:71:
در ضمن عزیزان من نباید با شما در ارتباط باشم...انایی که واجد شرایط هستند پیغام بدند یا شماره تلفن..

- - - Updated - - -

نبود کسی؟

عزیز بنده ارسال کردم ولی صندوق اینباکس شما پر هستش

delta
November 19th, 2014, 22:09
خالی و پ خ شد

saeed1988m
November 19th, 2014, 22:28
خالی و پ خ شد

جواب خدمت شما ارسال شد

StyleFa.iR
November 19th, 2014, 22:34