توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی حجیم
fadakweb
November 19th, 2014, 11:03
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
بنده نیاز به یک سرور مجازی با هارد حجیم می باشم . هدف از این سرویس انتقال نزدیک به 4 ترابایت اطلاعات از یک سرور اختصاصی به سرور اختصاصی دیگر می باشد که با انتقال اطلاعات از طریق ftp مشکل دارند .
این سرویس چندین روز تا اتمام انتقال فایل ها میخوام ! اگر کسی از دوستان هم میتونن خودشون این کار رو انجام بدن باز مشکلی نیست
هزینه تقریبی چنین سرویس و یا انجام چنین کاری رو لطفا مطرح کنید
اگر راهی هم سراغ دارید که بشه این مشکل رو برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید چون سرور مبدا آیپی سرور مقصد رو بعد از انتقال چندین گیگ مسدود میکنه ! بنده هم به سرور مبدا دسترسی کامل ندارم تا بتونم فایروال رو خاموش کنم !
November 19th, 2014, 11:07
بنده نیاز به یک سرور مجازی با هارد حجیم می باشم . هدف از این سرویس انتقال نزدیک به 4 ترابایت اطلاعات از یک سرور اختصاصی به سرور اختصاصی دیگر می باشد که با انتقال اطلاعات از طریق ftp مشکل دارند .
این سرویس چندین روز تا اتمام انتقال فایل ها میخوام ! اگر کسی از دوستان هم میتونن خودشون این کار رو انجام بدن باز مشکلی نیست
اگر راهی هم سراغ دارید که بشه این مشکل رو برطرف کرد لطفا راهنمایی کنید چون سرور مبدا آیپی سرور مقصد رو بعد از انتقال چندین گیگ مسدود میکنه ! بنده هم به سرور مبدا دسترسی کامل ندارم تا بتونم فایروال رو خاموش کنم !
هتزنر الان موجود داریم.
fadakweb
November 19th, 2014, 11:14
هر دو سرور اختصاصی از هتزنر می باشند .
بنده با انتقال فایل ها مشکل دارم . راهی هست ؟
HighHost
November 19th, 2014, 11:16
شماالان دقیقا میخواد چیکار بکنید
چه وی پی اسی میخوایید
توضیحات کامل بدید
سیستم عامل سرور مبدا چیه
svgdata
November 19th, 2014, 11:21
در صورتی که برای انتقال فایل بین دو سرور نیاز به کمک دارید
ما براتون انجام میدیم
شماره تماس : 09383118237
با سلام خدمت شما
سرور ایران از دیتا سنتر فن آوران ایلیا مناسب برای کاهش پینگ و گیم سرور
فروش استثنائی سرور مجازی ایران (مبنا و فرهنگ آزما) هر 200 گیگ پهنای باند فقط 35000 تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/127574)
با تشکر واحد فنی
fadakweb
November 19th, 2014, 11:22
میخوام فایل ها رو بین 2 سرور انتقال بدم
هر دو سرور لینوکس می باشند . یکی cpanel و دیگری direct admin
سرور مبدا آیپی سرور مقصد رو بلاک میکنه
به همین دلیل به دنبال یک سرور مجازی با هارد حجیم هستم که بصورت واسطه این انتقال رو انجام بدم
الان قیمت های دوستان برای همچین سروری برای 1 و نهایتا 2 روز رو میخوام
HighHost
November 19th, 2014, 11:26
میخوام فایل ها رو بین 2 سرور انتقال بدم
هر دو سرور لینوکس می باشند . یکی cpanel و دیگری direct admin
سرور مبدا آیپی سرور مقصد رو بلاک میکنه
به همین دلیل به دنبال یک سرور مجازی با هارد حجیم هستم که بصورت واسطه این انتقال رو انجام بدم
الان قیمت های دوستان برای همچین سروری برای 1 و نهایتا 2 روز رو میخوام
در حال حاظر یه وی وی اس با ۷۰۰ گیگ موجود هست به قیمت ماهانه ۸۰ تومن
fadakweb
November 19th, 2014, 11:42
در حال حاظر یه وی وی اس با ۷۰۰ گیگ موجود هست به قیمت ماهانه ۸۰ تومن
برای سرور مجازی با هارد 200 گیگابایت و پهنای باندی که بتونه حدود 4 ترابایت بکشه رو برای 1 یا 2 روز اعلام کنید
jaheshserver
November 19th, 2014, 12:07
از فرانسه با هارد بالا داریم ماهانه 100 تومان و پهنای باند نامحدود
با یاهو من در تماس باشید
justfilm
November 19th, 2014, 12:08
از فرانسه با هارد بالا داریم ماهانه 100 تومان و پهنای باند نامحدود
با یاهو من در تماس باشید
دوست عزیز حداقل قبل از دادن پاسخ بخونین ببینین این بنده خدا چی میخواد!
jalaljee
November 19th, 2014, 12:41
بنده براتون انتقال میدم برای هزینه و ... پیام بدید
pazis
November 19th, 2014, 13:14
سلام
انتقال 4 ترابایت با هزینه ی 29 هزار تومان براتون انجام میشه.
در صورت تمایل پ.خ بزنید.
novin-web
November 19th, 2014, 13:34
سلام
دوست عزیز برای اینکار راه کار هایی هست که بلاک نشید
یک سرور اختصاصی میتونیم با هارد 6 ترا بتون بدیم با فقط 139 تومان
و در انتقال فایلها هم راهنمایی های لازم رو انجام میدیم
سلام
در صورتی که نیاز به کمک در این ضمینه داشتید با من در تماس باشید
تماس با ما » دناسرور ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از ایران و اروپا و آمریکا (http://www.denaserver.com/?page_id=2)
ertebat7
November 19th, 2014, 16:42
سلام
با هزینه 17هزار تومان در خدمتیم
برای شما انجام می شود
007
November 19th, 2014, 17:07
سلام
چون سرور اختصاصی هست و هردویک دیتاسنتر هست اصلا نیازی نیست شما
لقمه رو دور سرتون بچرخونین و بعدش بخورین بهترهست مشکل اتصال اف تی پی رو حل کنین
یا از روشهای دیگر استفاده کنین که اصلا نیازی به اف تی پی نباشه که به رایگان ما میتونیم واستون انجام بدیم
و دیتاتون رو از یک سرور به سرور دیگر انتقال بدیم!
ارادت
fadakweb
November 19th, 2014, 17:46
تشکر از دوستان
با توجه به تجربه شما عزیزان که از طریق صحبت باهاتون بدست آوردم و کمک مدیریت سرور انشالله سرور رو انتقال میدم بزودی
یاهو: vps_z
تیکت: سوالات پیش از خرید - Z-VPS سرور مجازی ارزان (http://www.z-vps.com/client/contact.php)
با احترام
z-vps.com
twohost
November 19th, 2014, 18:32
با سلام
براي انتقال بين دو سرور بنده در خدمتم
با هزينه كم
تماس بگيريد
novinvps.com
November 19th, 2014, 20:14
بنده از LeaseWeb هلند میتونم تقدیم کنم
با بنده در ارتباط باشید
mashadp30
November 20th, 2014, 00:02
سلام با هزینه ۲۵ هزارتومان اطلاعات شما انتقال داده میشه
company_hosting
November 20th, 2014, 01:17
دوست عزیز شما 4ترا هارد نیاز دارید که بصورت کامل انتقال بدهید اگر با هارد کم مثل 200 گیگ و .. بخواهید انتقال بدهید با مشکل مواجه خواهید شد
1بار 200 دانلود و 1 مرتبه اپلود و ....
برای انتقال این حجم 2 روز برای دانلود و 3روز برای اپلود نیازد دارید
هفته پیش همین مورد انجام دادیم برای 1 سایت فیلم
5 روز شد
اگر کسی میگه 1-2 روز و ... مطمئن باشید امکان پذیر نیست
سرورهای پرت 10 گیگ داریم در صورت نیاز میتوانیم این مورد براتون انجام بدهیم
هزینه انتقال + هزینه وی پی اس 120 هزار تومان و 4 روز کاری زمان نیاز هست
برای نمونه میتوانیم ادرس سایت های بیشتری ارائه بدهیم
سرور مورد نظر در کدام دیتاسنتر هست ؟
اگر هتزنر هست با تضمین این مورد برای شما انجام خواهیم داد
با تشکر
aligoli
November 22nd, 2014, 20:00
نکته : سرورهای مجازی همراه با پنل مدیریتی و مانیتورینگ vSphere Web Client هستند. (خبر (http://www.hezarnevis.ir/archives/news/site/129-control-panel-provide-vsphere-web-client)) (اطلاعیه (http://www.my.hezarnevis.ir/announcements.php?id=15))