ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش بک آپ گیری خودکار از کل هاست میزبانی و دانلود

Riko
November 19th, 2014, 00:41
سلام

من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.

حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم :d

باتشکر

mizban97
November 19th, 2014, 03:31
سلام
توی گوگل و همین انجمن بگردید هست آموزشش کار خاصی نداره یه اسکریپت نصب میکنی برات هر روز یا ساعتی بک آپ میگیره به شرطی که فضای میزبانیت زیاد باشه تا کم نیاره!!!

Ashkankamangar.ir
November 19th, 2014, 09:03
سلام اکثر هاست ها خودشون قابلیت بکاپ گیری دارند

iranwhsrver
November 19th, 2014, 09:11
شاید این سایت بتونه کمکتون بکنه البته یک نسخه دیگر روش بکا‍پ گیری رو داشتم که منزل رسیدم ارائه میدم
فعلا مرکزم
با احترام

بک آپ گیری از وردپرس با استفاده از گوگل درایو (http://bigtheme.ir/how-to-back-up-wordpress-with-google-drive/)

parsntc
November 19th, 2014, 15:47
سلام

من یک هاست میزبانی که سایت روشه پنلش سی پنل هست و یک هاست دانلود پنل دابرکت ادمین دارم که فایل هام توشه.

حالا من می خوام بک آپ روزانه بگیرم از هاستم به صورت خودکار و در گوگل درایور و یا باکس ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

لطفا آموزشتون کامل روان و بسیار ساده بگین چون من مهندس دکتر نیستم :d

باتشکر
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نماییدملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها (http://melliscript.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87/)

در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید

Riko
November 19th, 2014, 20:23
برای این کار توسط خود پنل برای شما که یوزر هسی دسترسی ندارید و باید دسترسی به پنل داشته باشید
یا باید از اسکریپت های بکاپ گیری استفاده نماییدملی اسکریپت -دانلود اسکریپت بک آپ گیری خودکار سایت ها (http://melliscript.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87/)

در ضمن سرویس دهنده شما حتما بکاپ گیری اتوماتیک دارد و نیازی نیست شما این کار رو انجام دهید

در سرویس میزبانی بک آپ گیری داره ولی من اعتماد نمی کنم چون ی بلایی سرم اومد میدونم چطوریه. در هاست دانلودم بک آپ گیری نگذاشتن و برعهده ما گذاشتن( دیتابیس 1دونه هست که لازمش دارم)

hamra
November 19th, 2014, 20:27
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...

Riko
November 19th, 2014, 20:38
هاست دانلود رو معمولا بکاپ گیری نمیکنن که اونم به علت حجم بالا و این چیزاست .
اگر از جای معتبر هاست خریده باشید برای سایتتون جای نگرانی نیسست معمولا حرفه ای ها روی سرور های دیگه بکاپ ها رو ذخیره میکنند .
-------
در ضمن روی سی پنل یا ... بصورت اتومات نمیتونین بکاپ بگیرین (فقط باید دستی وارد هاست بشین و بکاپ بگیرین .) مگه اینکه وردپرس باشه افزونه ای نصب کنی یا ...

وردپرسه , پس چاره ای نیست جز دستی.