توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نداشتن ورودی گوگل
042
November 18th, 2014, 19:08
سلام من یه سایت تفریحی خبری زدم که ادرسش اینه کاوش247 پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی،زناشویی،مد،دکور اسیون،آشپزی؛پزشکی (http://kavosh247.com/)
منتهی هنوز قالب خوبی که خوشم بیاد براش نذاشتم و این از این قالبای رایگان هستش
حدود سه ماهه سایت داره میچرخه و روزانه بیش از 15 تا پست گذاشته میشه ولی ورودی گوگل ندارم
سایت توی وب مستر ثبت شده نقشه سایت هم ایجاد کردم مدیریت محتوی هم وردپرس هستش
اگه کسی میتونه کمکم کنه علتشو بگه که چرا ورودی گوگل ندارم ممنون میشم
arashseo
November 19th, 2014, 01:04
با سلام
توی قسمت تنظیمات وردپرس تیک عدم بررسی توسط موتورهای جست و جو رو نزدید ؟
تنظیمات----> خواندن
در غیر این صورت سطح دسترسی ارسال کنید تا بررسی شود
jaheshserver
November 19th, 2014, 08:32
مطالبی که 4 روز پیش زدید هم هنوز توی گوگل ایندکس نشده !! ایندکس سایتتان در گول مشکل داره یک نگاهی به تنظیمات وردپرس بکنید
042
November 21st, 2014, 02:27
این قسمت رو باید تیک دار کنم؟
- - - Updated - - -
مطالبی که 4 روز پیش زدید هم هنوز توی گوگل ایندکس نشده !! ایندکس سایتتان در گول مشکل داره یک نگاهی به تنظیمات وردپرس بکنید
تنظیمات وردپرس کدوم قسمت رو بررسی کنم؟
- - - Updated - - -
با سلام
توی قسمت تنظیمات وردپرس تیک عدم بررسی توسط موتورهای جست و جو رو نزدید ؟
تنظیمات----> خواندن
در غیر این صورت سطح دسترسی ارسال کنید تا بررسی شود
این ایکن رو باید تیک دار کنم؟
SerialDownload.IR
November 21st, 2014, 14:14
افزونه سئو نداری
تمامی مطالبت تگ های تایتل و توضیحات یکسانی داره!
توقع داری باشی تو گوگل؟؟
Netfollower
November 21st, 2014, 14:19
افزونه All in One SEO Pack شدیدا توصیه می شود
برای سایت مپ هم افزونه Google XML Sitemaps نصب شود
amirob
November 21st, 2014, 17:41
سلام من یه سایت تفریحی خبری زدم که ادرسش اینه کاوش247 پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی،زناشویی،مد،دکور اسیون،آشپزی؛پزشکی (http://kavosh247.com/)
منتهی هنوز قالب خوبی که خوشم بیاد براش نذاشتم و این از این قالبای رایگان هستش
حدود سه ماهه سایت داره میچرخه و روزانه بیش از 15 تا پست گذاشته میشه ولی ورودی گوگل ندارم
سایت توی وب مستر ثبت شده نقشه سایت هم ایجاد کردم مدیریت محتوی هم وردپرس هستش
اگه کسی میتونه کمکم کنه علتشو بگه که چرا ورودی گوگل ندارم ممنون میشم
نمی دونم چه کسی برای شما ربات درست کرده اما سفارش می کنم این و جایگزین کن و یه خورده هم صبر کن تا تاثیرش و ببینی
* :user-agent
/ :Allow
medianet
November 21st, 2014, 18:08
سلام
بله همچون دوستان اشاره کردن شما از افزونه سئو استفاده نمی کنید
من اینو بهتون پیشنهاد میدم که حتما مطالعه بفرمایید
WordPress SEO by Yoast
سئو ی کامل وردپرس با WordPress SEO by Yoast - آموزش وردپرس | آموزش ووکامرس | آموزش وردپرس | آموزش ووکامرس (http://hamyarwp.com/wordpress/%D8%B3%D8%A6%D9%88-%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-wordpress-seo-by-yoast/)
042
November 28th, 2014, 21:00
WordPress SEO
از این افزونه استفاده میشه البته تاثیرشو نمیدونم چقدر است
در مورد سوال دوم هم در نظر دارم سایتم یه سایت پورتال و
جامع مثل خیلی سایت های بزرگ از این قبیل که ورودی گوگل بالایی دارن در اصطلاح سایت نقل قول
- - - Updated - - -
افزونه سئو نداری
تمامی مطالبت تگ های تایتل و توضیحات یکسانی داره!
توقع داری باشی تو گوگل؟؟
WordPress SEO
از این افزونه استفاده میشه البته تاثیرشو نمیدونم چقدر است
در مورد سوال دوم هم در نظر دارم سایتم یه سایت پورتال و
جامع مثل خیلی سایت های بزرگ از این قبیل که ورودی گوگل بالایی دارن در اصطلاح سایت نقل قول
- - - Updated - - -
افزونه All in One SEO Pack شدیدا توصیه می شود
برای سایت مپ هم افزونه Google XML Sitemaps نصب شود
WordPress SEO
این افزونه که الان فعال هستش بده؟
majid1f
November 29th, 2014, 01:00
با کپی و پیس، 10 سال دیگه هم مطلب بزنید به همین شکل هست. من 5-6 مطلب شما را بررسی کردم همه کپی بود.
برای کپی پیس نیاز نیست وقت بگذازید ، افزونه هایی وجود داره کار شما را بهتر انجام می ده و به صورت خودکار هم هست
در هر صورت پیشنهاد بنده هست به جای صرف وقت برای 10-15 مطلب کپی پیس، 1-2 مطلب ترجمه کنید و تاثیر ان را بعد از 2 ماه ببنید
نکته دیگه اینکه سایت شما از لحاظ ایندکس و ساختار ، افزونه ... هیچ مشکلی نداره. مشکل از کپی کردن مطالب هست.
InterServer.ir
November 29th, 2014, 02:58
سلام
1-سايت شما اصلا سئو مناسبي نداره
2- مطالبتون مطالبي نيست كه در گوگل طرفدار داشته باشد بيشتر مطالبي هست كه كاربران داخل سايت رو جذب مي كنه عنوان هاي اين مطالب هم جالب نيست
3- هد سايت شما به اين صورت هست
<title>کاوش247 پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی،زناشویی،مد،دکور اسیون،آشپزی؛پزشکی</title>
<meta name="description" content="پاتوق تخصصی نرم افزار دانلود بازی نرم افزار کرک نرم افزار و اموزش و بکگراند و با لینک مستقیم">
<meta name="keywords" content="دانلود , داونلود , بازی , داونلد , کیجن , کرک , سریال , نرم افزار , آنتی ویروس , انتی ویروس , ویندوز ویستا , دانلود ویندوز ویستا , ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 , ویندوز xp sp3 , فتوشاپ 11 , نورتون 2009 , آموزش فتوشاپ فارسی cs4 ,خرید ویستا , سی دی ویستا , سی دی ویندوز ویستا , ویندوز سون , ویندوز 7 , آموزش زبان , نصرت 2 , بازی رایانه ای , مترجم متن , دیکشنری , فرهنگ لغت , بابیلون , تبدیل عکس به متن , آپدیت , کرک ویستا">
سايت شما تفريحي هست با توضيحات سايت دانلود!
به وارد كردن اين همه كلمه در هد بهتره در داخل صفحه روشون كار كنيد اون هم روي كلماتي كه كمتر كسي روي اون تمركز كرده نه اين كلمات كليدي كه بيش از 500 سايت قبل شما استفاده كردند!
042
November 30th, 2014, 21:01
با کپی و پیس، 10 سال دیگه هم مطلب بزنید به همین شکل هست. من 5-6 مطلب شما را بررسی کردم همه کپی بود.
برای کپی پیس نیاز نیست وقت بگذازید ، افزونه هایی وجود داره کار شما را بهتر انجام می ده و به صورت خودکار هم هست
در هر صورت پیشنهاد بنده هست به جای صرف وقت برای 10-15 مطلب کپی پیس، 1-2 مطلب ترجمه کنید و تاثیر ان را بعد از 2 ماه ببنید
نکته دیگه اینکه سایت شما از لحاظ ایندکس و ساختار ، افزونه ... هیچ مشکلی نداره. مشکل از کپی کردن مطالب هست.
درووووووووووود خیلی ممنونم سوال من اینه پس این همه خبرگذاری های مختلف یا پورتال ها یا سایت ها که همه و همه مطالب رو کپی میکنن با ذکر منبع چطور میشه ورودی بگیرن؟ قبول دارم مطالب اختصاصی تاثیرش زیاده و برای منه تازه کار خیلی مهمه که اکثر مطالبم اختصاصی باشه ولی این کپی پیس توی اکثر سایت های مدل من هستش و ورودی های زیادی هم دارن که خداروشکر با کمک همین دوستان من کم کم داره ورودی گوگلم زیاد میشه ممنونم ازتون دوستان
majid1f
November 30th, 2014, 23:00
هیچ سایتی پیدا نمی کنید که با کپی در طی 1 سال اخیر بالا امده باشه. بله سایت های زیادی می بینید که مطالب را کپی می کنند، یا به صورت iframe قرار می دهند ... هر کدام اینها دلایلی داره که گوگل مطالب انها را میاره به طور مثال می بینید سایتی مطلبی را کپی کرده ولی گوگل مطلب ان سایت کپی کننده را در نتایج میاره. علت اینکه چون سایت کپی کننده از اسکریپت ها و برنامه نویسی کمک گرفته به سرعت و کمتر از 5 دقیقه پس از انتشار مطلبی که در سایت اصلی بوده کپی و در سایت مقصد کپی می شه. حال فرض کنید گوگل به سایت کپی کننده زودتر مراجعه کننده نتیجه این می شه که مطلب به نام کپی کننده شناخته می شه(البته اگر کلیدهای راهنما برای گوگل قرار نگیره مثلا لینک بک به سایت اصلی قرار نگیرید. البته عوامل دیگری هم دخیل هست.
سایت های دیگه ایی می بینید که مطلبی که شاید مربوط به 1ماه یا خیلی قبل تر هست را کپی می کنند ولی گوگل انها را در نتایج قرار می ده. علت در این هست انها دقیقا کپی نمی کنند و یک جورایی کپی همراه با تغییرات هست. به طور مثال چند خط ابتدای مقاله اضافه کرده...
ولی روش کپی پیس شما اگر 20.00000 مطلب هم قرار بدهید مطمئن باشید ورودی گوگل نخواهید داشت.