توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم راجه به vip
MR_Alone
November 18th, 2014, 17:43
سلام
ممنون از اینکه تاپیک مارو مشاهده میکنید
میخواستم ببینم چطوری میشه لینک های روی هاست دانلود رو بصورت vip کرد که کاربران با پرداخت دانلود کنن و موقع دانلود از لینک یوزر پسورد بخواد
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط راه های رایگان رو پیشنهاد بدید چون پولی هاش هیچ ارزشی ندارن بجز محدود کردن و پول گرفتن از خریدار
mizban97
November 19th, 2014, 03:51
سلام
در صورت کلی راهی وجود نداره !!!
باید اسکریپت وی آی پی تهیه کنید و روی سرور ران کنید تا بتونید لینک ها رو بصورت پسورد دار داشته باشید و هر کاربر بتونه با یوزر پسورد منحصر به فرد خودش دانلود کنه!
قطعا یک اسکریپت خوب هزینه بالایی براتون داره کمتر از 200 تومان نمیتونی گیر بیاری!!
بهم پ.خ بده تا در این امر بیشتری راهنماییت کنم.
یا حق
novin-web
November 19th, 2014, 13:39
سلام
سیستم عامل سرور رو اعلام میکنید
artuore
November 19th, 2014, 13:46
سلام
ممنون از اینکه تاپیک مارو مشاهده میکنید
میخواستم ببینم چطوری میشه لینک های روی هاست دانلود رو بصورت vip کرد که کاربران با پرداخت دانلود کنن و موقع دانلود از لینک یوزر پسورد بخواد
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط راه های رایگان رو پیشنهاد بدید چون پولی هاش هیچ ارزشی ندارن بجز محدود کردن و پول گرفتن از خریدار
با سلام دوست عزیز پلاگین های رایگان زیادی برای این کار وجود دارند اگر از سرور لینوکسی استفاده میکنی از این پلاگین ها کمک بگیر اگر هم از سرور مجازی ویندوز استفاده میکنی از فایل زیلا کمک بگیر .
- - - Updated - - -
سلام
در صورت کلی راهی وجود نداره !!!
باید اسکریپت وی آی پی تهیه کنید و روی سرور ران کنید تا بتونید لینک ها رو بصورت پسورد دار داشته باشید و هر کاربر بتونه با یوزر پسورد منحصر به فرد خودش دانلود کنه!
قطعا یک اسکریپت خوب هزینه بالایی براتون داره کمتر از 200 تومان نمیتونی گیر بیاری!!
بهم پ.خ بده تا در این امر بیشتری راهنماییت کنم.
یا حق
دوست عزیز با عرض معذرت اما درست نیست دوستان رو گمراه کنید و توی تاپیکی که درخواست سرویس نیست افر قیمت بدید .
pc30
November 19th, 2014, 13:54
سلام
البته یه پیشنهاد دارم
یه افزونه برای وردپرس بود که لینک دانلود رو بهش میدادی بعد اون به هر کاربر یه لینک مجازی می ساخت و در اخر به همون لینک ریدایرکت میکرد !
بعد شما میتونی تو وردپرس گروه کاربری تعیین کنید که برای فعال شدن آن باید هزینه بپردازند
این روش بهتری هست به نظرم و هزینه کمتری داره و حتی میتونه رایگان باشه
یه سرچی بنمایید
artuore
November 19th, 2014, 14:03
سلام
البته یه پیشنهاد دارم
یه افزونه برای وردپرس بود که لینک دانلود رو بهش میدادی بعد اون به هر کاربر یه لینک مجازی می ساخت و در اخر به همون لینک ریدایرکت میکرد !
بعد شما میتونی تو وردپرس گروه کاربری تعیین کنید که برای فعال شدن آن باید هزینه بپردازند
این روش بهتری هست به نظرم و هزینه کمتری داره و حتی میتونه رایگان باشه
یه سرچی بنمایید
بله با نظر دوست عزیز کاملا موافقم قبلا از این مدل سیستم زیاد دیدم پلاگین های زیادی هم واسه این کار وجود دارند
mr-programer
November 19th, 2014, 14:24
عزیزان چیزایی که شما گفتین به درد ایشون نمیخوره . ایشون کلی مطلب احتمالا آپلود کردن رو هاستشون دیگه کار از کار گذشته که بخوان بیان و یکی یکی بزارن تو افزونه هایی که فرمودین .
دوست عزیز امکان پسورد گذاری روی فولدر از هاست هست که میتونه کمکت کنه ولی نه زیاد چون به یکی دیگه بدن میتونه دانلود کنه .
روش دیگه ای هست اینکه زمینه های دلخواه رو محدود به اعضای عضو یا ویژه کنید این کار با گروه کاربری صورت میگیره .
یه راه دیگه ای هم داری اونم اینکه از افزونه ها استفاده کنی ( چیزی که دوستان فرمودن ) ولی کلی زحمت باید بکشی تا همه فایلاتو مجدد به افزونه بسپاری .
mizban97
November 19th, 2014, 15:53
با سلام دوست عزیز پلاگین های رایگان زیادی برای این کار وجود دارند اگر از سرور لینوکسی استفاده میکنی از این پلاگین ها کمک بگیر اگر هم از سرور مجازی ویندوز استفاده میکنی از فایل زیلا کمک بگیر .
- - - Updated - - -
دوست عزیز با عرض معذرت اما درست نیست دوستان رو گمراه کنید و توی تاپیکی که درخواست سرویس نیست افر قیمت بدید .
سلام
بنده افر قیمت ندادم
شما اگر بلدید بگید ما هم استفاده کنیم.
MR_Alone
November 24th, 2014, 16:17
دوستان ممنون از راهنمایی تون
این تاپیک مارو چیزی جز اسپم نکردید
من راهنمایی میخواستم بهم اسکریپت رایگانی روشی چیزی معرفی کنید نه اینکه اسپم بدید
mizban97
November 24th, 2014, 16:27
دوستان ممنون از راهنمایی تون
این تاپیک مارو چیزی جز اسپم نکردید
من راهنمایی میخواستم بهم اسکریپت رایگانی روشی چیزی معرفی کنید نه اینکه اسپم بدید
سلام مجدد
تنها اسکریپت رایگانی که وجود داره اینه به لینک زیر برید :
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 - پرشین اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/10/16/persian-vip-download-version-1-2-script-download/)
اما سایتی بنام بیگهاست وجود داره که هاست دانلود با قابلیت وی ای پی شده بهتون ارائه میده .
شما هاست خریداری میکنید اسکریپت به رایگان براتون وصل میشه با کلی قابلیت
ادرسش اینه :
اسکريپت وي آي پي و دانلود ويژه هاست دانلود بيگهاست | بيگهاست (http://panel.bighost.ir/info/vip)
البته بهتون بگم راه دوم ساده تر هست همه چی امادست .
امیدوارم مفید باشه و دیگه نگید اسپم هدف ما کمک به شما دوستان عزیز هست
یا حق
MR_Alone
November 24th, 2014, 16:36
سلام مجدد
تنها اسکریپت رایگانی که وجود داره اینه به لینک زیر برید :
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.2 - پرشین اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1391/10/16/persian-vip-download-version-1-2-script-download/)
اما سایتی بنام بیگهاست وجود داره که هاست دانلود با قابلیت وی ای پی شده بهتون ارائه میده .
شما هاست خریداری میکنید اسکریپت به رایگان براتون وصل میشه با کلی قابلیت
ادرسش اینه :
اسکريپت وي آي پي و دانلود ويژه هاست دانلود بيگهاست | بيگهاست (http://panel.bighost.ir/info/vip)
البته بهتون بگم راه دوم ساده تر هست همه چی امادست .
امیدوارم مفید باشه و دیگه نگید اسپم هدف ما کمک به شما دوستان عزیز هست
یا حق
ممنون دوست عزیز جفتش تست شده
اولی باگ زیاد داره
دومی هم ارزش نداره خیلی گرون در میاد برای مثلا 2 ترابایت فایل
mizban97
November 24th, 2014, 16:45
ممنون دوست عزیز جفتش تست شده
اولی باگ زیاد داره
دومی هم ارزش نداره خیلی گرون در میاد برای مثلا 2 ترابایت فایل
بله همینطوره ...
اسکریپت اولی ارزش زیادی نداره.
ولی دومی رو بهتون پیشنهاد میکنم ؛ چون اگر بخواید اسکریپت تهیه کنید کلی هزینه و مشکلات نصب ... اینا داره که بعد باهاش روبرو میشید!
ولی هزینه ای که بیگهاست داره میگیره پشتیبانی کامل ارائه میده که دیگه خیالتون بابت وی ای پی و نگه داری فایل ها یا داون شدن یا کم بودن سرعت راحت هست.
به هر حال سوالی بود در خدمتم
MR_Alone
November 25th, 2014, 07:22
بله همینطوره ...
اسکریپت اولی ارزش زیادی نداره.
ولی دومی رو بهتون پیشنهاد میکنم ؛ چون اگر بخواید اسکریپت تهیه کنید کلی هزینه و مشکلات نصب ... اینا داره که بعد باهاش روبرو میشید!
ولی هزینه ای که بیگهاست داره میگیره پشتیبانی کامل ارائه میده که دیگه خیالتون بابت وی ای پی و نگه داری فایل ها یا داون شدن یا کم بودن سرعت راحت هست.
به هر حال سوالی بود در خدمتم
خب گفتم بیگهاست ارزش نداره برای فایل با حجم 2 ترابایت خیلی گرون میافته
peymankazemi
December 8th, 2014, 06:08
سلام تنها روش رایگانی که وجود داره رو سرور ویندوز هست (البته من تست کردم شاید روش دیگه ای هم باشه)
که به صورت FTP هست و تمام کار ها رو باید دستی انجام بدی
1.باید نرم افزار Filezilla server رو دانلود و نصب کنی بعد دستی یوزر بسازی و بهش بدی و زمان انقضا رو هم یه جا مثلا تو اکسل یاد داشت کنی بعد مثلا 1 ماه خودت هم یوزر رو غیر فعال کنی.
2.برای فروش یوزر هایی رو که ایجاد کردی باید بریزی تو این اسکریپ Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/) و به پی لاین یا سایر موارد وصل کنی
3.اگه قبلا لینکی دادی تو سایت که دانلود کنن و به صورت http://dl.test هست برای تغییر اونا به ftp://dl.test باید از دیتابیس post.php رو دانلود کنی و با آفیس باز کنی گزینه ریپلیس رو بزنی و ابتدای لینک ها رو عوض کرده (همه رو با یک کلیک) بعد دوباره بندازی رو دیتابیس
کار زیاد نداره.