توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایمپورت کردن دیتابیس حجیم
espad
November 17th, 2014, 13:47
سلام
ی دیتابیس 1 گیگی روی هاستم دارم چطوری می تونم ایمپورتش کنم در phpmyadmin ?
فایل دیتابیس بر روی همین سرور مجازی قرار داره
و سرور مجازی هم دسترسی ادمین دارم + ssh
لطفا راهنمایی کنید
Mr.Te0
November 17th, 2014, 14:01
سلام
ی دیتابیس 1 گیگی روی هاستم دارم چطوری می تونم ایمپورتش کنم در phpmyadmin ?
فایل دیتابیس بر روی همین سرور مجازی قرار داره
و سرور مجازی هم دسترسی ادمین دارم + ssh
لطفا راهنمایی کنید
قبل از انجام ریستور کردن دیتابیس توسط دستورات لینوکس در محیط ssh ابتدا باید اندازه پارامتر max_allowed_packet را بر اساس حجم دیتابیس مورد نظر تنظیم نمایید . برای ایجاد تغییرات در این پارامتر باید فایل my.cnf در مسیر /etc/ را ادیت کرده و میزان مورد نظر خود را وارد نمایید . سپس فایل را ذخیره کرده و سرویس MySQL را ریست کنید .
حالا وارد کنترل پنل وب هاستینگ سرور خود شوید و یک دیتابیس جدید ایجاد کنید . سپس نام کاربری و کلمه عبور این دیتابیس جدید را ساخته و به آن اختصاص دهید . حالا از طریق ssh وارد فولدر و پوشه ای شوید که فایل .sql در آن واقع شده است . با دستورات زیر اقدام به بازیابی و ریستور کردن این فایل .sql داخل دیتابیس MySQL ساخته شده در کنترل پنل وب هاستینگ خود نمایید :
mysql -u dbuser -p dbname < db.sql
با زدن کلید Enter سیستم عامل از شما رمز و کلمه عبور دیتابیس ساخته شده در کنترل پنل را میخواهد که با وارد کردن آن عملیات بازیابی و ریستور کردن دیتابیس آغاز میگردد . اگر به کلمه عبور MySQL Root Password دسترسی دارید میتوانید بدون نیاز به کلمه عبور و نام کاربری دیتابیس اقدام به بازیابی و ریستور کردن آن با یوزر root پایگاه داده MySQL نمایید :
mysql -u root -p dbname < db.sql
espad
November 17th, 2014, 14:39
از طریق همین دستو امتحان کردم همش میگه دایرکتوری مورد نظر وجود نداره
البته هر کاری کردم نتونستم وارد دایرکتوری مورد نظرم بشم کسی دستورشو نمی دونه ؟
Woshka
November 17th, 2014, 14:50
لطفا تمامی پیغام ها و خطاهایی که دریافت می کنید را اینجا کاملا کپی کنید تا بهتر بررسی کنیم
mr-programer
November 17th, 2014, 16:54
سلام با اسکریپت bigdump ایمپورت کنید .
درصورتی که نتونستید دیتابیس رو روی یه شاخه قابل دسترس از طریق وب ( FTP نباشه ) قرار بدین و مشخصات دیتابیس رو ارسال کنید به یکی از ایمیل هام براتون به رایگان انجام میشه .
موفق باشید .
novin-web
November 17th, 2014, 17:26
سلام
از این اموزش میتونید استفاده کنید:
نوین هاست - مرکز آموزش - اموزش ایمپورت کردن دیتابیس های بزرگ و پر حجم در PHPMYADMIN (http://www.novinhost.org/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=37)
نوین هاست - مرکز آموزش - اموزش ریستور کردن دیتابیس حجیم mysql از طریق ssh (http://www.novinhost.org/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=38)
espad
November 17th, 2014, 18:17
سلام با اسکریپت bigdump ایمپورت کنید .
درصورتی که نتونستید دیتابیس رو روی یه شاخه قابل دسترس از طریق وب ( FTP نباشه ) قرار بدین و مشخصات دیتابیس رو ارسال کنید به یکی از ایمیل هام براتون به رایگان انجام میشه .
موفق باشید .
از این اسکریپت استفاده کردم حجم دیتابیس 1153 مگ ولی این اسکریپت 1.44 گیگ رو ایمپورت میکنه
shahab-f
November 17th, 2014, 18:38
برید داخل مسیری که دیتابیس وجود داره مثلا
cd /home/user
بعد بزنید
mysql -u username -p password databasename < databasefile.sql
به جای username نام یوزر مورد نظر رو بزارید
بعد به جای databasename نام پایگاه داده سپس اینتر کنید ازتون یک پسورد میخواد که باید پسورد یوزر دیتابیس رو وارد کنید