ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم dns و ارائه اکانت در دایرکت ادمین

hosseinian
November 17th, 2014, 11:35
با سلام
دوستان من یه سرور اختصاصی خریداری کردم و روش دایرکت ادمین نصب شده. موقع خرید سرور server name رو server.domain.com قرار دادند.
الان من میخوام سایت فعلی ام رو روی این سرور بیارم. تا جاییکه میدونم باید در reseller level یک اکانت باز کنم و هاست رو اونجا قرار بدم.
منتها در تنظیمات DNS موندم. و اینکه چه name serveri باید در دامنه ست بشه چون بطور قطع نمیشه nsx.domain.com رو قرار داد.
ممنون میشم کمک ام کنید.

Mr.Te0
November 17th, 2014, 13:25
ایتدا باید کانفیگ دایرکت ادمین را انجام بدید که همین کانفیگ شامل تنظیمات DNS نیز میباشد.
باید ابتدا یک دامنه اصلی DNS ها انتخب کنید سپس در تنظیمات دامنه 2 عدد Child Nameserver رکورد بزنید با ای پی هاست شما ، سپس در تنظیمات دایرکت ادمین Nameserver های انتخاب شده ، تنظیم شوند.
سپس شما میتونید با ست کردن دامنه سایتتون روی Nameserver های اختصاصی که در پنل دامنه تعریف کردید ، سایتتون رو انتقال بدید.

hosseinian
November 17th, 2014, 13:48
ایتدا باید کانفیگ دایرکت ادمین را انجام بدید که همین کانفیگ شامل تنظیمات DNS نیز میباشد.
باید ابتدا یک دامنه اصلی DNS ها انتخب کنید سپس در تنظیمات دامنه 2 عدد Child Nameserver رکورد بزنید با ای پی هاست شما ، سپس در تنظیمات دایرکت ادمین Nameserver های انتخاب شده ، تنظیم شوند.
سپس شما میتونید با ست کردن دامنه سایتتون روی Nameserver های اختصاصی که در پنل دامنه تعریف کردید ، سایتتون رو انتقال بدید.

با تشکر
من در بخش Administrator Settings تنظیمات زیر رو انجام دادم

server.mydomain.com
ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com

کار دیگه ای باید انجام بدم؟ الان وقتی ns1.mydomain.com رو پینگ میکنم آی پی سرور قدیمی رو پینگ میکنه!

Mr.Te0
November 17th, 2014, 13:57
باید در پنل دامنه :
mydomain.com
که ذکر کردید ، Child nameserver های :

ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com
را همراه با ای پی سرور جدید ، وارد کنید.
سپس نیم سرور های دامنه :
mydomain.com
را نیز روی :

ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com
ست کنید و منتظر باشید تا دی ان اس ها روی ای پی جدید پینگ داشته باشد.

hosseinian
November 17th, 2014, 14:04
باید در پنل دامنه :
mydomain.com
که ذکر کردید ، Child nameserver های :

ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com
را همراه با ای پی سرور جدید ، وارد کنید.
سپس نیم سرور های دامنه :
mydomain.com
را نیز روی :

ns1.mydomain.com
ns2.mydomain.com
ست کنید و منتظر باشید تا دی ان اس ها روی ای پی جدید پینگ داشته باشد.

مورد اول رو متوجه شدم و ست کردم.
اما مورد دوم چی بود؟