PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک اپ اف تی پی

worldmohammad
November 17th, 2014, 09:55
سلام من دوتاهاست دارم که ازیکیشون به عنوان بک اپ برای دومی استفاده وقتی توی تنظیمات گزینه remote ftp server رو میزنم ومشخصات ftp هاست بک اپم رومیدم چیزی توی اون هاستم ذخیره نیمشه توی ایمیلی هم که میاد ادرس هاست خودم نوشته یعنی همینی که فعال هست ولی توی هاست خودمم نیست چرا نمیتونم بک اپ رو به جای دیگه بفرستم؟؟؟
مشخصات روطبق همون چیزایی که شرکت بهم داده وارد کردم ولی باز اینطوری هست
با بک اپ معمولی توی هاست خودم مشکلی ندارم
جفت هاستها از یک شرکت هستند
یه سوال دیگه دورد دامین دارم چرا جدیدا برخی از سایت ها قیمت ثبت دامنه دات کام 29 تومن زدن؟؟؟؟پس اون 30 خورده ای چیه؟

ms313
November 17th, 2014, 10:01
در مورد مشکل اولتن که نفهمید چی شد :دی
خب قیمت ها متفوت هستن دیگه هر شرکتی نسبت به سیاست های کاری خودش قیمت گذاری می کنه .

worldmohammad
November 18th, 2014, 10:07
ببینید من دوتا هاست دارم به همراه دوتا دامنه که هاست جفت شون از یه شرکته. تو سی پنل هاست اصلیه قسمت بک اپ میخام طوری تنظیمات روانجام بدم که از طریق ftp بک اپ اصلی بره توهاست فرعی یادومی که درحال حاضر ازش استفاده نمیکنم شدنی هست یانه؟؟؟
باپشتیبانی درمیون گذاشتم اینو بهم گفت
کلا باید هاست مقصدی که فول بک آپرا به آن انتقال می دهید باید با همان نام کاربری هاست مبده و با همان دامنه باشد. با تشکر
احسا میکنم دارن میپیچونن

- - - Updated - - -

کسی نبود؟