ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در باز شدن خبرخوان mybb

ali0000
November 17th, 2014, 11:18
سلام و درود
چند روزی میشه بخش خبرخوان انجمن باز نمیشه ، لینک مستقیم: http://forums.irserv.net/rss.php

XML Parsing Error: not well-formed
Location: <=!=[=C=D=A=T=A=[انجمن تخصصی ایران سرور - تمامی انجمن‌ها]=]=> (http://forums.irserv.net/syndication.php?rndtime=1416172764575308645)
Line Number 1, Column 2:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
-^

لازم به ذکره فایل syndication.php دوباره آپلود کردم اما نتیجه نداد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید :53:

- - - Updated - - -

این مورد ظاهراً برای چندین نفر دیگه رخ داده و حتی سایتهای پشتیبان mybb راه حلی مشخص رو اعلام نکردن به نظرتون مربوط به هاستینگ نمیشه ؟

kool
November 17th, 2014, 16:01
سلام
شما از نسخه 1.8 مای بی بی استفاده میکنید در حالی که بسیاری از پلاگین های قدیمی رو فعال دارید. آیا برای نسخه جدید تغییر یافته اند از نظر کد نویسی؟
به نظرم یکبار تمام پلاگین ها را غیر فعال و مجدد تست کنید.

ali0000
November 17th, 2014, 21:51
سلام
شما از نسخه 1.8 مای بی بی استفاده میکنید در حالی که بسیاری از پلاگین های قدیمی رو فعال دارید. آیا برای نسخه جدید تغییر یافته اند از نظر کد نویسی؟
به نظرم یکبار تمام پلاگین ها را غیر فعال و مجدد تست کنید.

درود بر شما و تشکر برای پیگیری
حقیقت امر تا اونجا که علم یاری میده ساعتها وقت گذاشتم و اکثر پلاگینها رو بازنویسی کردم و در خیلی هاشون تغییراتی اعمال کردم که حتی در نسخه های اصلی ورژن وجود نداره هنوز چند روز نمیشه بسته های بروز رسانی و نسخه جدید 1.8.1 در پشتیبانهای فارسی اعلام شده من 3 روز بیشتره با تغییراتی در نسخه 1.8.2 که جدیدترین نسخه ارائه شده توسط سایت مادر هست انمجن رو بروز کردم ، خلاصه مطلب این مشکل هم با کلی بررسی پیدا و بر طرف کردم ، و اصلی ترین دلیل این خطا مربوط بود به پلاگین تشکر یا همون ( سپاس ) و با تغییراتی در فایل thx.js این مورد هم بر طرف شد ، موفق و پیروز باشید

kool
November 17th, 2014, 22:18
درود خواهش میکنم
بله نسخه 1.8.2 فقط چند فایل هست برای رفع 5 باگ امنیتی به تازگی منتشر شد. اوکی خوبه که مشکل از طرف پلاگین بوده و رفع شده.
موفق باشید.