ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند پشتیبان سرور مجازی و هاستینگ

sina
November 17th, 2014, 03:20
با درود و عرض احترام

گروه فناوری اطلاعات سرورگیت برای تکمیل کادر پشتیبانی خود نیازمند نیرویی مجرب و با تجربه در زمینه ارایه سرور مجازی و هاستینگ میباشد.

مهارت های مورد نیاز:

آشنایی با سرور های لینوکس و ویندوز و ...
آشنایی کامل با مجازی ساز vmware و در صورتی که با مجازی ساز kvm هم آشنا باشید بهتر
آشنایی با سیستم مدیریت WHMCS
توانایی در عیب یابی و حل مشکلات سرورهای مجازی ویندوزی و لینوکسی
آشنایی با نصب و کانفیگ کنترل پنلهای cPanel و Directadmin و websitepanel
آشنایی کامل با سیستم های مدیریت محتوای رایج مانند وردپرس , جوملا ، نیوک , دیتالایف , ویبولتین , مای بی بی, پی اچ پی بی بی و نصب و راه اندازی آنها
-----------------------------------------------------------------------------

توانایی در پاسخ دهی مناسب به مشتریان در تیکت و چت
دارای روحیه کاری تیمی مناسب
دارای انگیزه بالا برای کار و پیشرفت
دارای روابط عمومی بالا
داشتن وقت کافی

موارد قابل ذکر:

- اولویت و ترجیح ما دوستانی هستند که ساکن شهرهای تهران و کرج باشند و بتونند حداقل هفته ای 1-2 روز را بصورت حضوری در دفتر ما مشغول بکار باشند و بقیه روزها را بصورت ریموت مشغول باشند. ولی دوستانی هم که در شهرهای دیگر هستند در صورت داشتن شرایط میتونند فقط بصورت ریموت اشتخدام شوند.

- مراحل اولیه ثبت و راه اندازی شرکت هم انجام گردیده است و بزودی بصورت یک شرکت ثبت شده قانونی ادامه فعالیت خواهیم داشت

- در حال حاضر ارایه سرویس هاستینگ عمومی نداریم ولی با برنامه ریزی انجام شده طی 1-2 هفته آینده این بخش هم راه اندازی شده و بامید خدا تلاش ما بر این خواهد بود که همچون بخش سرور مجازی به موفقیت های خوبی هم دست یابیم.

- هدف ما همکاری بلند مدت میباشد . پس دوستان به این موضوع توجه کنند و در صورتی که بدنبال کاری موقت و کوتاه مدت هستند لطفا اعلام آمادگی برای همکاری نکنند.

- حقوق و شرایط کاری در ماه اول وزارت کاری میباشد و از ماه دوم با توجه به میزان دانش و تجربه و تلاش و زمانی که برای کار صرف میکنید حقوق و مزایا با هماهنگی تعیین میشود.

دوستانی که شرایط همکاری با ما را دارند و علاقه مند به همکاری هستند لطفا رزومه کاری و شرایطشون را یا از طریق همین فروم و یا از طریق ایمیل info [at] servergate.ir را برای ما ارسال نمایید.

با سپاس

ع. اسدی
مدیر سرورگیت

mohammad007
November 17th, 2014, 16:16
سلام آقای اسدی
بنده همه شرایط رو کامل دارم
در خدمتتون هستم
خودم هم یک سرور kvm دارم(آمریکا)

M.D.A
November 17th, 2014, 18:35
سلام

میتونید به لینک موجود در امضاء بنده مراجعه بفرمایید،در صورتی که مورد قبول شما بود
میتونیم در خدمتتون باشیم.

با تشکر

roozbeh837
November 18th, 2014, 01:06
در صورت نیاز بنده ر خدمتم

roozbeh.mashayekhi

sht-design
November 18th, 2014, 13:38
فعلا که کاربر ایشون مسدود هست!
متاسفانه تهران نیستیم اما اگر خواستید به صورت دور کاری در خدمتیم

sina
November 23rd, 2014, 19:00
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه چند روزی دسترسی به این فروم نداشتم.

سلام آقای اسدی
بنده همه شرایط رو کامل دارم
در خدمتتون هستم
خودم هم یک سرور kvm دارم(آمریکا)

سلام . دوست گرامی لطفا یک رزومه ای از سوابق کاری و تجربی و لیست توانایی هاتون را برام ارسال کنید

سلام

میتونید به لینک موجود در امضاء بنده مراجعه بفرمایید،در صورتی که مورد قبول شما بود
میتونیم در خدمتتون باشیم.

با تشکر

سلام. بدلایل مختلفی مصر هستیم که با دوستی همکاری داشته باشیم که ساکن استانهای تهران و البرز باشد که در کنار همکاری ریموت بتونیم همکاری حضوری هم داشته باشیم.

در صورت نیاز بنده ر خدمتم

roozbeh.mashayekhi

بنده آی دی شما را که چک میکردم مشاهده شد که در تاپیک دیگری بدلیل مشغله کاری برای هاستینگ خودتون نیازمند شریک یا همکار هستید. پس زمانی برای همکاری با ما ندارید.

فعلا که کاربر ایشون مسدود هست!
متاسفانه تهران نیستیم اما اگر خواستید به صورت دور کاری در خدمتیم

بدلایل مختلفی مصر هستیم که با دوستی همکاری داشته باشیم که ساکن استانهای تهران و البرز باشد که در کنار همکاری ریموت بتونیم همکاری حضوری هم داشته باشیم.

Yas-Host
November 23rd, 2014, 19:10
ایمیل ارسال کردیم جوابی دریافت نشد :)