ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال شریک برای میزبانی سرور

roozbeh837
November 16th, 2014, 19:31
با سلام خدمت دوستان بنده به دلیل مشغله کاری قادر به فعالیت کامل در زمینه سرورو میزبانی هاست نیستم. ایا کسی هست که شراکتی با هم کار کنیم.یا اگرم باشه کل میزبانیمو با مشتریانش واگذار میکنم

mohammad007
November 16th, 2014, 19:33
سلام
قیمت؟

roozbeh837
November 16th, 2014, 19:36
پ خ شد

- - - Updated - - -

پ خ شد

mr-programer
November 16th, 2014, 19:39
برای من هم پ خ بدید .

هم شرایط شراکت رو هم فروش با نا دامنه و مشتریا و ... . با تشکر .

almanwebhost
November 16th, 2014, 19:40
درود
شرایط شراکت رو برای بنده ارسال نمائید
ممنون

kingpower
November 16th, 2014, 19:41
درود
قیمت + تعداد یوزرها رو ارسال کنید

roozbeh837
November 16th, 2014, 19:45
قیمتی که بنده میگم قیمت بالایی میباشد فک نکنم از دوستان کسی خریدار باشه

mohammad007
November 16th, 2014, 19:47
دوست عزیز یکم نه خیلی گرونه
تعداد سرور ها و یوزر هارو هم نگفتید

mr-programer
November 16th, 2014, 19:48
قیمت رو که همینطوری بالا نمیگن دوست من از روی تعداد یوزر های فعال تعداد سرور ها درامد ماهیانه و ... داده میشه باید منطقی باشه .

وگرنه یکی با یه vps و سه مشتری 1 ملیون بزاره که مسلما فروش نمیره . اگه قیمت فروشتون معقوله برای من با توضیحات پ خ کنید . با تشکر

roozbeh837
November 16th, 2014, 19:54
بله حرفتون کاملا درست ولی خود میزبانی.و رنک مورد نظر هم باید در نظر بگیرید یانه دوست عزیز.

mohammad007
November 16th, 2014, 20:00
بله حرفتون کاملا درست ولی خود میزبانی.و رنک مورد نظر هم باید در نظر بگیرید یانه دوست عزیز.
دوست عزیز همه ی سرمایه میزبانی مشتری هاش هست
مشتری هاتون چه تعداد هستن و سرور هاتون ؟
یه پیشنهاد دارم براتون پ.خ بدید

amin0181
November 16th, 2014, 20:02
در صورتی که خواستید میتونم فضا به صورت اشتراکی ( از هاست های خودم ) در اختایرتون بزارم و شما با هزینه کم تری ادامه بدین
-
یا میتونم هاست شما رو شریک بشم ( هزینه 60-40 , به شرط وجود مشتری از طرف شما ) هزینه معقول باشه
-
پ.خ کنید و یا اینجا بگین سایر دوستانم اطلاع داشته باشن

roozbeh837
November 16th, 2014, 20:23
دوست عزیز براتون پ خ کردم

اگر کسی میتونه در زمینه بازاریابی فعالیت خوبی داشته باشه در زمینه سرور و هاستینگ سود بدست امده رو 40 درصد دریافت میکنه

ali.1998
November 16th, 2014, 22:11
سلام
هم میتونیم شراکتی کار کنیم و هم مشتریا رو بپذیریم شرایط رو پ.خ کنید
با تشکر...

justfilm
November 16th, 2014, 22:20
با سلام تعداد یوزر هاتون + مشخصات سرور و تعداد سرورتون + قیمت هم پ.خ کنید برامون با تشکر

saeed1988m
November 16th, 2014, 22:24
لطفا تعداد یوزر و هزینه های سرور و ... با قیمت پیشنهادی و اگر توضیحات بیشتری هم دارین ممنون میشم ارسال کنید

modiranhosting
November 17th, 2014, 00:15
شرایط ارسال بفرمائید.

لطفا اطلاعات کامل ارسال شود + اطلاعات تماس

mizban97
November 17th, 2014, 02:34
سلام
شرایط برای منم ارسال کنید

hassan_shahi
November 17th, 2014, 09:23
سلام دوست عزیز من خیلی وقته دنبال شریک میگردم ممنون میشم برای من هم شرایط رو ارسال کنید

hesam_vala
November 17th, 2014, 15:45
سلام لطفاً شرایط شراکت رو برای منم بفرستین . ممنون

roozbeh837
November 18th, 2014, 17:44
شرایط شراکت بابت هر محصول معرفی شده شراکت دارن در سود آن محصول

modiranhosting
November 18th, 2014, 19:28
شرایط شراکت بابت هر محصول معرفی شده شراکت دارن در سود آن محصول

شرایط رو ارسال بفرمائید

( تعداد یوزرها + سودآوری + مقدار فضا و ... )

hostfire
November 18th, 2014, 19:37
لطفا برای منم قیمت مشتریا و سرور و توضیحات تکمیلی رو بفرستید

hfiroozib
November 18th, 2014, 19:40
برای من هم ارسال بفرمایید
کامل و جامع و شفاف
ممنون

OmidX
November 18th, 2014, 19:56
کل میزبانیمو با مشتریانش واگذار میکنم

قیمت ؟ مشخصات پلان ها ؟ درامد ماهیانه و سالیانه ؟

favagroup
November 19th, 2014, 13:02
با سلام
اطلاعات را برای بررسی ارسال بفرمایید.

merman
November 19th, 2014, 13:59
سلام
لطفاً شرایط شراکت و یا فروش سرور رو ارسال کنید

roozbeh837
November 19th, 2014, 14:26
از دوستان بابت تاخیر در جواب تاپیک عذر خواهی میکنم

شرایط شراکت. فروش محصولات.سرور،هاست،طراحی سایت،طراحی چتروم،لایسنس،کانفیگ سرور،در کنار ما 40 درصد دریافت میکنن از سود.

hfiroozib
November 19th, 2014, 15:10
از دوستان بابت تاخیر در جواب تاپیک عذر خواهی میکنم

شرایط شراکت. فروش محصولات.سرور،هاست،طراحی سایت،طراحی چتروم،لایسنس،کانفیگ سرور،در کنار ما 40 درصد دریافت میکنن از سود.

توضیحاتت خیلی کمه , خیلی واضح و شفاف شرایط رو با مثال بگو
با دو خط که شریک پیدا نمیشه

roozbeh837
November 19th, 2014, 15:26
دوست عزیز واضعتر از اینکه که نوشتم شراکت به این صورته که محصولاتی رو که خودش معرفی کنه.یا ما معرفی کنیم سودش 40 درصدی میشه.

myserver
November 19th, 2014, 16:04
سلام

بنده برای شراکت اماده هستم

از طریق Yahoo با بنده در ارتباط باشید.

mizbanwebhost
November 21st, 2014, 08:42
شرایط و قیمت

3hr.ir

farnood
November 21st, 2014, 09:53
با سلام
شرایط شراکت رو برای بنده ارسال نمائید
roozbeh837
November 21st, 2014, 18:16
دوستان عزیز گفتم که برای شراکت 40 درصد از سود رو دریافت میکنن واسه محصولات

roozbeh837
November 30th, 2014, 12:10
بنده شرایط رو اعلام میکنم اینجا

فروش سایت اتروز هاست آماده به کار کامل، دارای نماد اعتماد و گواهی ثبت.و ثبت ای پی های سرور ها در سایبری

فروش چندین سایت که امتیازشون متعلق به اتروز هاست میباشد و اماده برای کار.

فروش اسکریپ اختصاصی چت روم توسط تیم اتروز هاست و تیم برنامه نویسی آپتانا کامل و بدون نقض

این میزبانی کامل و دارای 5 سرور اماده

سرور سی پنل
سرور دایرکت ادمین
سرور مخصوص بکاپ های دی چت
سرور ویندوز
سرور بکاپ
سرور بکاپ که به صورت کامل از هر سه سرور بکاپ میگیرد به روزانه، هفتگی، ماهیانه

و مشتریان کامل خود دارای درام ماهیانه در حال حاظر 150 هزار سود میباشد به این دلیل کم شده چون بنده مشغله کاریم زباد بوده نتونستم بازاریابی کنم

رنک این سایت هم خوب میباشد. گفتم اگر مشغله کاری نداشتم کامل میزبانی رو ادامه میدادم

در این زمینه میتونم شراکت هم کنم قیمت کل این میزبانی که شما دوستان عزیز فقط به مشتریانش میبنید 300 الی 500 هزار نیست دوستان عزیز

این میزبانی خیلی زحمات روش کشیده شده نمونش دریافت نماد اعتمادش که با قوانین جدید به این سادگی هر کسی نمیتونه بزودی دریافت کنه

دوستانی که تمایل به خرید دارن کل این میزبانی با مواردی که عرض کردم با مشتریانش به فروش میرس یا شراکت دارن در خصوصی در ارتباط باشن یا تماس بگیرن

5 میلیون. ما ایرانی ها نباید چشممون فقط به مشتریان یه میزبانی باشه.باید موارد کل میزبانی رو بسنجیم

amin0181
November 30th, 2014, 18:29
بنده شرایط رو اعلام میکنم اینجا

فروش سایت اتروز هاست آماده به کار کامل، دارای نماد اعتماد و گواهی ثبت.و ثبت ای پی های سرور ها در سایبری

فروش چندین سایت که امتیازشون متعلق به اتروز هاست میباشد و اماده برای کار.

فروش اسکریپ اختصاصی چت روم توسط تیم اتروز هاست و تیم برنامه نویسی آپتانا کامل و بدون نقض

این میزبانی کامل و دارای 5 سرور اماده

سرور سی پنل
سرور دایرکت ادمین
سرور مخصوص بکاپ های دی چت
سرور ویندوز
سرور بکاپ
سرور بکاپ که به صورت کامل از هر سه سرور بکاپ میگیرد به روزانه، هفتگی، ماهیانه

و مشتریان کامل خود دارای درام ماهیانه در حال حاظر 150 هزار سود میباشد به این دلیل کم شده چون بنده مشغله کاریم زباد بوده نتونستم بازاریابی کنم

رنک این سایت هم خوب میباشد. گفتم اگر مشغله کاری نداشتم کامل میزبانی رو ادامه میدادم

در این زمینه میتونم شراکت هم کنم قیمت کل این میزبانی که شما دوستان عزیز فقط به مشتریانش میبنید 300 الی 500 هزار نیست دوستان عزیز

این میزبانی خیلی زحمات روش کشیده شده نمونش دریافت نماد اعتمادش که با قوانین جدید به این سادگی هر کسی نمیتونه بزودی دریافت کنه

دوستانی که تمایل به خرید دارن کل این میزبانی با مواردی که عرض کردم با مشتریانش به فروش میرس یا شراکت دارن در خصوصی در ارتباط باشن یا تماس بگیرن

5 میلیون. ما ایرانی ها نباید چشممون فقط به مشتریان یه میزبانی باشه.باید موارد کل میزبانی رو بسنجیم

زیاد سخت گرفتین !
نماد اعتماد !!!! به نام شخص دیگه هیچ ارزشی برای خریدار نداره ! ( این که به راحتی با این قوانین نمیشه گرفت اصلا اینجوری نیست من خودم الان دو ماهه با شرایط جدید گرفتم ! امتحان و ... )
ثبت در سایبری با نام شما ! که باید تغییر بدیم در صورتی که بخواییم با هاشون همکاری کنیم !!
تمام افرادی که اینجا هستن برای کارشون زحمت کشیدن ( شب شده تا صبح برای رفع مشکل بیدار بمونن ! )
یا چند تا برنامه بک آپ گیری و راه اندازی چند تا سرور میزبانی به این قیمت بیش از یه خورده زیاده !! چون هزینه ماهیانه داره و افرادی که اینجا هستن حداقل 4تا سرور دارن و میخوان که انتقال بدن !
پس تنها چیزی که ارزش داره این وسط کاربرای شما هست
اونم در صورتی که شما هاست یک ساله داده باشید یعنی چند ماه میزبانی رایگان !!

roozbeh837
December 4th, 2014, 11:19
خوبه برادر خودتون عرض میکنی شب تا صبح زحمت. پس بدونید شامل بنده هم میشه این زحمات قرار نیست زحمت چند ساله رو به مقدار پول ناچیز بفروشم.شما خودتون باشید چنین عملی رو انجام میدید؟

پس توقع نداشته باشید چنین چیزی با قیمت ناچیز فروخته بشه.مشتریان هستن درست. ولی یه میزبانی به کیفیت و اعتبارشه.موفق باشید