توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل آی پی بلاک ( هاست ایران )
vfx2012
November 15th, 2014, 21:59
با عرض سلام و خسته نباشید من از هاست ایران یک سرویس هاست اشتراکی گرفتم و به یک مشکل اساسی که نباید اساسی باشه خوردم
شرکت ما یک آی پی استاتیک داره و هر موقع که کاربران شرکت می خواهند ایمیلشون رو از طریق outlook بررسی کنند آی پی شرکت بلاک میشه
یعنی همه جا سایت باز میشه الا خود شرکت من همین الانم به شرکت ریموتم و دارم وضعیت رو بررسی می کنم
به هاست ایران تیکت زدم و مدام بهم میگن ما آی پی را از بلاک خارج کردیم ( که البته خارج کردن ) ولی بعد از چند ساعت دوباره بلاک میشه
یعنی دو روزه مدام من تماس می گیریم آی پی رو بلاک در میارن بعدش دوباره بلاک میشه . من نمی دونم باید تا آخر عمر تماس بگیریم آی پی از بلاک در بیاد
دوستان اگه مشکل مشابه داشتند لطفا ما رو هم راهنمایی کنند تا مدام تماس نگیریم :)
-------------------------------------
با تشکر از وقتی که گذاشتید
majidisaloo1
November 15th, 2014, 23:54
بگین به صورت دائم از بلاک درتون بیارند و دلیل بلاک را بهتون بگند
RoobinaServer
November 16th, 2014, 00:05
با عرض سلام و خسته نباشید من از هاست ایران یک سرویس هاست اشتراکی گرفتم و به یک مشکل اساسی که نباید اساسی باشه خوردم
شرکت ما یک آی پی استاتیک داره و هر موقع که کاربران شرکت می خواهند ایمیلشون رو از طریق outlook بررسی کنند آی پی شرکت بلاک میشه
یعنی همه جا سایت باز میشه الا خود شرکت من همین الانم به شرکت ریموتم و دارم وضعیت رو بررسی می کنم
به هاست ایران تیکت زدم و مدام بهم میگن ما آی پی را از بلاک خارج کردیم ( که البته خارج کردن ) ولی بعد از چند ساعت دوباره بلاک میشه
یعنی دو روزه مدام من تماس می گیریم آی پی رو بلاک در میارن بعدش دوباره بلاک میشه . من نمی دونم باید تا آخر عمر تماس بگیریم آی پی از بلاک در بیاد
با سلام و احترام
اکثر مشتریان شرکتی ما هم چنین مشکلی داشتند.
مشکل شما این هست که در داخل شرکت یک عده یا رمز اشتباه به میل سرور ارسال میکنند یا ... کلا خطا از اتصال هست و دلیل بلاک شدن پی در پی همین میباشد.
مثلا یکی از مشتریان شرکتی ما بعد کلی جستجو و کمک آخر متوجه شد که گوشی یکی از کارمندان رمزش اشتباه بوده هی با نت شرکت سعی در لاگین میکرده خودکار و آیپی بلاک میشده.
در ابتدا سعی کنید مشکل را برطرف نمائید و از پشتیبانی هاست ایران کمک و راهنمایی بخواهید و بعد یک نامه کتبی بزنید که این آیپی متعلق به شرکت شماست و مسئولیت آن را قبول میکنید و درخواست قرار دادن در لیست سفید را دارید که هیچ وقت بلاک نشه.
با تشکر
vfx2012
November 16th, 2014, 11:12
ممنون . دلیل بلاک همون تنظیمات اشتباه outlook است چون کاربران شرکت زیاد اهل کامپیوتر نیستند مدام یه سری تغییرات اعمال می کنند که سایت رو بلاک می کنه .
البته اونا توی تیکت گفتن که توی لیست سفید اضافه کردن ولی باید دوباره بهشون یادآوری کنم ( چون هنوز بلاکه )
----------------------------
ممنون از راهنماییتون
net_Vahid
November 17th, 2014, 12:18
دلیل بلاک شدن شما ، اتصال همزمان تعدادی زیادی از کاربران به ایمیلها در یک بازه زمانی مشخص هست ، هاست های اشتراکی این محدودیت رو دارند و خودم این موضوع رو تجربه کردم
RoobinaServer
November 17th, 2014, 14:42
دلیل بلاک شدن شما ، اتصال همزمان تعدادی زیادی از کاربران به ایمیلها در یک بازه زمانی مشخص هست ، هاست های اشتراکی این محدودیت رو دارند و خودم این موضوع رو تجربه کردم
یکی از فرق های هاست های شرکتی با هاست های معمولی عدم محدودیت در تعداد اتصال این موارد هست.
با تشکر
vfx2012
November 18th, 2014, 11:22
مشکل این بود که یکی از کاربرای شرکت رمز عبور رو مدام اشتباه وارد می کرد به هر حال فعلا مشکل حل شد
------------------------------
با تشکر از تمامی دوستان