توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه از internetbs به ریسلوو
OmidX
November 15th, 2014, 21:05
درود ، دوستان برای انتقال و تمدید دامنه ای ک در internetbs رجیستر شده به ریسلوو باید چه کار کرد ؟ رایگان میشه اینکارو کرد ؟
1eng.ir
November 15th, 2014, 21:47
از رجیستار مبدا یه کُد میگیری و تو قسمت انتقال دامین تو رجیستار مبدا درخواست رو ثبت میکنی، پس از تایید بوسیله ایمیل (لینک تایید) و پرداخت هزینه دامین به رجیستار جدید منتقل میشه.
این زمان حدوداً یه هفته طول میکشه.
این هزینه، هزینه انتقال و تمدید به مدت 1 سال است.
OmidX
November 16th, 2014, 06:03
از رجیستار مبدا یه کُد میگیری و تو قسمت انتقال دامین تو رجیستار مبدا درخواست رو ثبت میکنی، پس از تایید بوسیله ایمیل (لینک تایید) و پرداخت هزینه دامین به رجیستار جدید منتقل میشه.
این زمان حدوداً یه هفته طول میکشه.
این هزینه، هزینه انتقال و تمدید به مدت 1 سال است.
ممنون از پاسخگویی ، تو مبدا باید درخواست ثبت شه ؟ ، مبدا دست من نیست آخه ، مال مشتری ه ... این
internetbs پنلی نداره ک بشه کد EPP گرفت ؟
MOHAMMAD MOHSEN
November 16th, 2014, 09:48
ممنون از پاسخگویی ، تو مبدا باید درخواست ثبت شه ؟ ، مبدا دست من نیست آخه ، مال مشتری ه ... این
اینترنت بی اس به ریسلرهای خودش پنل و API میده و این وظیفه ریسلر هست که دسترسی مشتری نهایی (end-user) رو به دامینش فراهم کنه.
pakradm
November 16th, 2014, 10:13
پنل دست چه کسی است؟؟؟
اگر مشتری مستقیما به پنل دسترسی دارد خیلی راحت میتواند EPP Code را دریافت نماید. در غیر اینصورت باید از ثبت کننده قدیمی بخواهد تا EPP Code را به او بگوید.
OmidX
November 16th, 2014, 12:09
ممنون کد EPP رو از مشتری گرفتم و درخواست ترانسفر در ریسلوو ثبت شد ، اما رو Pending ه ...
بین دو تا ریسلوو ک آنی منتقل میشه ... حالا امیدوارم این بین دو رجیستار فقط سریع تایید شه .
MOHAMMAD MOHSEN
November 16th, 2014, 13:14
ممنون کد EPP رو از مشتری گرفتم و درخواست ترانسفر در ریسلوو ثبت شد ، اما رو Pending ه ...
بین دو تا ریسلوو ک آنی منتقل میشه ... حالا امیدوارم این بین دو رجیستار فقط سریع تایید شه .
پس از ثبت درخواست یه ایمیل تایید ترنسفر از طرف اینترنت بی اس برای صاحب دامین ارسال میشه و در اون لینکی برای تایید ترنسفر وجود داره باید روی اون لینک کلیک کنید و ترنسفر رو تایید کنید در غیر اینصورت ترنسفر پس از حداکثر دو هفته رد میشه پس از تایید معمولا پس از 5 روز ترنسفر انجام میشه و دامین به ریسلو منتقل میشه در طول این 5 روز اینترنت بی اس می تونه درخواست ترنسفر رو رد کنه و عملیات کنسل بشه
OmidX
November 21st, 2014, 23:19
الان کاربر تایید کرده ، چهار ~ پنج روز هم گذشته اما هنوز ترانسفر در پنل ریسلوو من رو Pending ه ... این طبیعیه آیا ؟
الان کاربر تایید کرده ، چهار ~ پنج روز هم گذشته اما هنوز ترانسفر در پنل ریسلوو من رو pending ه ... این طبیعیه آیا ؟
سلام
بله؛ بعضی از رجیسترارها کاری به تایید انتقال ندارند و بر طبق قوانین icann اگر تا 5 روز با انتقال مخالفت نکنند، دامنه اتوماتیک به رجیسترار جدید منتقل خواهد شد.
لذا در این مورد قاعدتا نباید مشکلی باشه ;-)