ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی:در خواست اتصال سایت به پرداخت موبایلی

ruhy
November 16th, 2014, 12:38
سلام دوستان جهت اتصال سایت به پرداخت موبایلی زرین پال نیاز مند برنامه نویس هستیم
1- یک فرم که شماره موبایل و مبلغ رو بگیره و کلید ارسال و کد ساخته میشه و نمایش داده میشه
2- کاربر پس از پرداخت از طریق موبایل، زرین پال تراکنش رو بررسی میکنه و به سایت میفرسته که اطلاعات در یک تیبل دیتابیس ( تمام اطلاعاتی که زرین پال ارسال میکنه و اطلاعاتی که کاربر فرم رو ارسال میکنه ) ذخیره بشه .

لطفا قیمت و نحوه انجام رو پیغام خصوصی و یا به ای دی مسنجر من در امضا ارسال بفرمائید

با تشکر

- - - Updated - - -

برنامه به زبان php هستا

- - - Updated - - -

یه دونه فرم هستا ....

برو بالا

samansystems
November 16th, 2014, 12:46
سلام
فکر ميکنم تو قسمت پرسش و پاسخ های سايت خانه اندرويد بتونيد دوستان مرتبط با اينکار رو پيدا کنيد.
اتفاقا چند تا از عزيزان هم اينکار رو به کمک USSD (همپا و موبايل گيت) انجام دادن:
http://answers.uncocoder.com/

ruhy
November 16th, 2014, 14:33
من گشتم مورد خاصی پیدا نکردم اگر لینکی مورد نظرتون هست بگید استفاده کنیم

ممنون

samansystems
November 16th, 2014, 14:40
برنامه نويس های اندرويد تو uncocoder.com فعالترند. مورد تون رو اونجا مطرح کنيد دوستان بهتر ميتونن شما رو راهنمائی کنن.

mr-programer
November 16th, 2014, 16:47
برای نوشتن ماژول یا اسکریپت پرداختی با من تماس بگیرید .

مشخصات در امضا هست

ruhy
November 16th, 2014, 18:09
همه لینک های سایتتون 404 میده لطفا با پیغام خصوصی در ارتباط باشید

mr-programer
November 16th, 2014, 19:09
سایتمون رو بزودی غیر فعال میکنیم در حال راه اندازی سایت شرکتیمون هستم . با ایمیل در تماس باشید . در صورت تمایل برای تکمیل سفارش تماس بگیرید تا یه مشاوره ای هم داشته باشیم .