ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پی اچ پی 5.5 یا 5.4 یا 5.3 برای هاست اشتراکی (لایت اسپید)

cityhost
November 14th, 2014, 23:00
سلام
همونطور که از اسم تاپیک مشخصه ی سوال برای من پیش اومده
اکثرا در میزبانی وب از چه ورژنی (php) استفاده میکنند؟
وب سرور هم لایت اسپید هست
سوالمم که خیلی واضح و روشنه

Yas-Host
November 14th, 2014, 23:02
5.3 برای اشتراکی
5.4 برای چت روم.

cityhost
November 14th, 2014, 23:04
5.3 برای اشتراکی
5.4 برای چت روم.
سرعت پاسخگوییتون هم که همیشه بالاست
پس پی اچ پی 5.3 رو نصب میکنم
taha_2011
November 14th, 2014, 23:09
سرعت پاسخگوییتون هم که همیشه بالاست
پس پی اچ پی 5.3 رو نصب میکنم
اگر از سی ام اس وردپرس استفاده میکنید ورژن 5.4 پیشنهاد میشود.

cityhost
November 14th, 2014, 23:30
اگر از سی ام اس وردپرس استفاده میکنید ورژن 5.4 پیشنهاد میشود.
سرور برای ارائه هاست اشتراکی تنظیم شده ، نیاز کاربر مهم هست ولی نمیشه گفت حتما باید 5.4 نصب شه
فعلا 5.3 رو نصب کردم ولی یکی از سایت ها که پی اچ پی نیوک هست با صفحه سفید مواجه شد که الان دارم بررسی میکنم
برای رفع این مشکل هم تو انجمن خارجی نوشته بود موقع کامپایل با استفاده از وب کنسول لایت اسپید این کانفینگ هارو هم اضافه کنید مشکل حل شه

'--with-apxs2' '--with-curl=/usr/local/lib' '--with-gd' '--enable-gd-native-ttf' '--with-ttf' '--with-gettext' '--with-jpeg-dir=/usr/local/lib' '--with-freetype-dir=/usr/local/lib' '--with-kerberos' '--with-openssl' '--with-mcrypt' '--with-mhash' '--with-mysql=/usr' '--with-mysqli=/usr/bin/mysql_config' '--with-pcre-regex=/usr/local' '--with-pdo-mysql=/usr' '--with-pear' '--with-png-dir=/usr/local/lib' '--with-zlib' '--with-zlib-dir=/usr/local/lib' '--enable-zip' '--with-iconv=/usr/local' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-ftp' '--enable-magic-quotes' '--enable-sockets' '--enable-mbstring'

Yas-Host
November 14th, 2014, 23:44
display_errors رو on کنید در php.ini و بببنید پشت صفحه مرگ (صفحه سفید) چه اروری هست.

repair دیتابیس فراموش نشود.

php nuke با 5.3 مشکلی ندارد!

nasimd
November 15th, 2014, 14:08
php 5.3 پیشنهاد میشه.

LIAN2
November 15th, 2014, 14:18
PHP: Unsupported Branches (http://php.net/eol.php)
پشتیبانی از نسخه 5.3 پایان یافته ، از لحاظ امنیتی به مشکل می برمیخورید.

OmidX
November 15th, 2014, 14:59
پیشنهاد من :

۱ - اگر سرور دایرکت ادمین هست در CB 2.0 شما میتونید 5.3 و 5.4 رو در کنار هم نصب و استفاده کنید (برای این مورد در انجمن دایرکت ادمین ، بخش CB 2.0 کامل توضیح داده شده ک باید چکار کنید.)

۲ - اگر سرور سی پنل هست یک PHP Selector نصب کنید ک کاربر بتونه سویچ کنه اما نسخه 5.4 رو دیفالت سرور قرار بدید .

Yas-Host
November 15th, 2014, 15:14
PHP: Unsupported Branches (http://php.net/eol.php)
پشتیبانی از نسخه 5.3 پایان یافته ، از لحاظ امنیتی به مشکل می برمیخورید.

اگر قرار بود امنیت به ورژن php بستگی داشته باشد وای به حال hostiran!

rezaonline.net
November 15th, 2014, 15:19
مساله اینه دیگه فیکس باگ نمیشه این ورژن اگر باگی داشته باشه که همیشه دارن :)

Yas-Host
November 15th, 2014, 15:21
مساله اینه دیگه فیکس باگ نمیشه این ورژن اگر باگی داشته باشه که همیشه دارن :)

منظورتون از باگ ؟!

myserver
November 15th, 2014, 15:54
ورژن 5.3 php توصیه میشود.(( هاست اشتراکی ))

LIAN2
November 15th, 2014, 16:02

پس طبق فرمایش کارشناسانه ی شما چون هاست ایران از نسخه قدیمی استفاده می کنه و با بیش از 4 سال سابقه کارتون استفاده از نسخه های eol پی اچ پی هیچ مشکلی نداره...

rezaonline.net
November 15th, 2014, 16:40
منظورتون از باگ ؟!
خطا مشکل .
PHP: PHP 5 ChangeLog (http://php.net/ChangeLog-5.php)

به طور مثال باگ
NULL byte injection در php 5.4 , 5.5 , 5.6 فیکس شده اما فیکس باگی برای 5.3 ارائه نشده :)
https://bugs.php.net/bug.php?id=68089

ورژن 5.3 مثل 5.2 به تاریخ پیوست بهتره استفاده نکنید به جاش 5.4 استفاده کنید .

jaheshserver
November 15th, 2014, 16:43
من از 5.4 استفاده می کنم و با نیوک و وردپرس که تا الان تست شده و مشکلی نداره

nginxweb
November 15th, 2014, 16:47
درود

اکثر اسکریپت های رایج امروزی از php 5.4 بخوبی پشتیبانی میکنند و معمولا نیازی نیست به 5.3 . برخی اسکریپت های قدیمی هستند که 5.3 هم حتی جوابگویشان نیست و باید 5.2.17 استفاده شود که پیشنهاد میشه اینگونه مشتریان را میزبانی نکنید و یا اینکه از cloud linux و قابلیت php selector استفاده کنید

فراموش نکنید زمانی که از php selector استفاده میکنید و مثلا 3 ورژن php نصب میکنید باید تک تک هر نسخه کانفیگ و ایمن سازی شود وگرنه براحتی آسیب پذیر خواهد بود این اشتباهی هستش که دیده شده همکاران زیادی انجام داده اند و فقط نسخه php اصلی را ایمن سازی کرده بود و با مشکل امنیتی روبرو شدند

ارادت
:53:

ertebat7
November 15th, 2014, 17:34
سلام
از php 5.4 استفاده فرمایید
اکثر اسکریپت ها بدون مشکل با این ورژن کار می کنند

در PHP 5.4 برخی از extensions تغییر و یا به‌طور کامل حذف شده‌اند، کارایی توابعی مانند debug_backtrace()، is_link() و openssl_encrypt() نیز تغییر کرده‌است. همونطور که اطلاع دارید تابع
is_link
از لحاظ امنیتی مشکلات زیادی در php 5.3 ایجاد می کرد که در ورژن جدید تغییرات زیادی داشته است
از لحاظ سرعت و پرفورمانس هم 5.4 برتری زیادی نسبت به 5.3 داره و استفاده از اون معقول تر هست

kool
November 15th, 2014, 17:53
سلام
اگر الان هم نصب نکنید به زودی شاید چند ماه دیگه مجبور به نصب نسخه جدیدتر خواهید شد.
به نظر من بهتره از php 5.4 شروع کنید.
اکثر اسکریپت نیز با این نسخه مشکلی ندارند.

Yas-Host
November 15th, 2014, 18:12
خطا مشکل .
PHP: PHP 5 ChangeLog (http://php.net/ChangeLog-5.php)

به طور مثال باگ
NULL byte injection در php 5.4 , 5.5 , 5.6 فیکس شده اما فیکس باگی برای 5.3 ارائه نشده :)
https://bugs.php.net/bug.php?id=68089

ورژن 5.3 مثل 5.2 به تاریخ پیوست بهتره استفاده نکنید به جاش 5.4 استفاده کنید .

حرف شما در این رابطه بسیار صحیح است.

اما اگر سرور از بیس کانفیگ شود و امنیت اسکریپت تامین شده باشد نیازی به این موارد نیست و اصلا ورژن php قابل قیاس نیست.

اینکه شما در php استاد بنده هستید شکی درش نیست جناب شیخله :)

دقیقا در زمانی که شما پست اولتون رو بر ضد بنده ارسال کردید یکی از دوستان تماس گرفتند برای درگاه بانکی که بنده آدرس وب سایت شما را براشون ارسال کردم (البته منتی نباشه فقط قصد اینکه شما استاد هستید بود).

اما بهتر است در بحث کانفیگ وب سرور و php کمی دقت کنید.

- - - Updated - - -

درود

اکثر اسکریپت های رایج امروزی از php 5.4 بخوبی پشتیبانی میکنند و معمولا نیازی نیست به 5.3 . برخی اسکریپت های قدیمی هستند که 5.3 هم حتی جوابگویشان نیست و باید 5.2.17 استفاده شود که پیشنهاد میشه اینگونه مشتریان را میزبانی نکنید و یا اینکه از cloud linux و قابلیت php selector استفاده کنید

فراموش نکنید زمانی که از php selector استفاده میکنید و مثلا 3 ورژن php نصب میکنید باید تک تک هر نسخه کانفیگ و ایمن سازی شود وگرنه براحتی آسیب پذیر خواهد بود این اشتباهی هستش که دیده شده همکاران زیادی انجام داده اند و فقط نسخه php اصلی را ایمن سازی کرده بود و با مشکل امنیتی روبرو شدند

ارادت
:53:

دقیقا این مورد تایید می شود.

اما این را هم در نظر داشته باشید با فعال بودن CageFS امنیت به 99درصد می رسد و دیگر دستوراتی مانند df -h یا ... در اسکریپت های perl از کار خواهند افتاد.

- - - Updated - - -

پ.ن :

در اخر از تمام دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند و تجربه کاری خودشون رو اعلام کردند باید اعلام کنم:

در حال حاضر بر روی یک سرور centos با سی پنل و وب سرور آپاچی تحت mpm_worker بیشتر از 1700 وب سایت رو میزبانی میکنیم(چه از خودتون چه از نماینده ها و زیر مجموعه ها )

صدرصد تمام اسکریپت ها حداقل امکان یکبار توسط یک کاربر استفاده شده است و تاکنون هیچ اسکریپتی نشده است که بر روی سرور نصب نشده است . . .

درست هست بعضی از اسکریپت ها مانند فروم ساز IPB که نیاز به مقادیر suhosin دارد اما این مقادیر ربطی به ورژن php ندارند.

php 5.4 هم زیاد جالب نیست و در خیلی از مواقع با rebuild کردن و تغییر ورژن در سرور هر وب سایت رو که میزنیم حداقل یک وب سایت ارور می دهد !

تجربه کاری از دیدن دکیومنت ها خیلی بهتر است.

پیروز باشید.

rezaonline.net
November 15th, 2014, 21:55

اما اگر سرور از بیس کانفیگ شود و امنیت اسکریپت تامین شده باشد نیازی به این موارد نیست و اصلا ورژن php قابل قیاس نیست.
شما هر چقدر هم که کانفیگ کنید ربطی به ماهیت پی اچ پی نداره !
ببینید دوست خوبم فرض کنید یک زبان برنامه نویسی دارید
جمع دو عدد 1 و 2 رو خروجی میده 4 ! خب این یک باگ محسوب میشه ، آیا میتونید با کانفیگ حلش کنید ؟
ظاهرا شما کلمه باگ رو مشابه نفوذ و هک و ... تشخیص میدید که اینطور نیست ، باگ یعنی خطا اشکال که در مواردی ممکنه این اشکال منجر به مشکلات امنیتی بشه .

اینکه شما در php استاد بنده هستید شکی درش نیست جناب شیخله
اتفاقا من استاد کسی نیستم و از این صفت خوشم نمیاد .
من فقط یک برنامه نویسم و این مسلم هست که یک برنامه نویس از کسی که کانفیگ سرور انجام میده ممکنه اطلاعاتش در زمینه پی اچ پی بیشتر باشه و بلطبع کسی که کانفیگ میکنه اطلاعاتش از یک برنامه نویس در زمینه خودش بیشتر باشه .

دقیقا در زمانی که شما پست اولتون رو بر ضد بنده ارسال کردید یکی از دوستان تماس گرفتند برای درگاه بانکی که بنده آدرس وب سایت شما را براشون ارسال کردم (البته منتی نباشه فقط قصد اینکه شما استاد هستید بود).
دوست عزیز اشتباه برداشت نکنید ، من به شخصه با هیچ کسی مشکلی ندارم ، بر ضد کسی هم صحبت نمیکنم ، اینجا انجمن هست همه ما داریم دانشمون رو به اشتراک میگذاریم .
موردی اگر اشتباه بیان بشه ، یکی از دوستان اصلاح میکنه همین .
هیچ کسی بدون عیب و اشکال نیست .

من هم به اندازه خودم در مورد کانفیگ سرور اطلاعاتی دارم و بد نیست بدونید از 5.5 استفاده میکنم در سرورهام
webshomar.com
hastishop.ir

- - - Updated - - -

شما هر چقدر هم که کانفیگ کنید ربطی به ماهیت پی اچ پی نداره !
ببینید دوست خوبم فرض کنید یک زبان برنامه نویسی دارید
جمع دو عدد 1 و 2 رو خروجی میده 4 ! خب این یک باگ محسوب میشه ، آیا میتونید با کانفیگ حلش کنید ؟
ظاهرا شما کلمه باگ رو مشابه نفوذ و هک و ... تشخیص میدید که اینطور نیست ، باگ یعنی خطا اشکال که در مواردی ممکنه این اشکال منجر به مشکلات امنیتی بشه .

اینکه شما در php استاد بنده هستید شکی درش نیست جناب شیخله
اتفاقا من استاد کسی نیستم و از این صفت خوشم نمیاد .
من فقط یک برنامه نویسم و این مسلم هست که یک برنامه نویس از کسی که کانفیگ سرور انجام میده ممکنه اطلاعاتش در زمینه پی اچ پی بیشتر باشه و بلطبع کسی که کانفیگ میکنه اطلاعاتش از یک برنامه نویس در زمینه خودش بیشتر باشه .

دوست عزیز اشتباه برداشت نکنید ، من به شخصه با هیچ کسی مشکلی ندارم ، بر ضد کسی هم صحبت نمیکنم ، اینجا انجمن هست همه ما داریم دانشمون رو به اشتراک میگذاریم .
موردی اگر اشتباه بیان بشه ، یکی از دوستان اصلاح میکنه همین .
هیچ کسی بدون عیب و اشکال نیست .

من هم به اندازه خودم در مورد کانفیگ سرور اطلاعاتی دارم و بد نیست بدونید از 5.5 استفاده میکنم در سرورهام
webshomar.com
hastishop.ir