توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی برای مجازی سازی
center_bit
November 14th, 2014, 20:13
سلام
به دوستان گرامی بنده نیاز به یک سرور اختصاصی دارم که به صورت اقساطی بشه خریداری کرد
با
32 گیگ رم یا 24 گیگ و 16 آی پی و
حتماا مجازی ساز باید kvm و ویچرالیزور رو شرکت حتما نصب بکنه سرور رو اماده واسه شروع کار تحویل بده
بعد چه سروری به نظر شما واسه مجازی سازی خوبه از چچه دیتا سنتری ممنون میشم از دوستان اطلاع بدید
اگر افر یا سروری با تخفیف دائم هم دارید ارائه بدید با تشکر
center_bit
November 14th, 2014, 20:17
سلام
دوست عزیز از آقای علمدار(توکانت)خریداری کنید
ازآمریکا کولو شده بهتون می دن
اقساطشونم مناسبه
سلام دوست عزیز ادرس سایت دوست عزیزمون + ایدی یاهوشون رو اگه دارید برای بنده ارسال کنید با تشکر
amirfateh
November 14th, 2014, 20:17
سلام
به دوستان گرامی بنده نیاز به یک سرور اختصاصی دارم که به صورت اقساطی بشه خریداری کرد
با
حتماااااا مجازی ساز kvm و ویچرالیزور توسط شرکت حتما نصب بشه
بعد چه سروری به نظر شما واسه مجازی سازی خوبه از چچه دیتا سنتری ممنون میشم از دوستان اطلاع بدید
باسلام لطفا نیاز هاتون رو دقیق اعلام کنید تا امکان ارائه مشورت و راهنمایی فراهم شود:
1- مشخصات دقیق سرور مورد نظر؟ سی پی یو ، رم ، هارد دیسک
2- لوکیشن مورد نظر : داخل کشور ؟ خارج کشور؟
3- مورد استفاده: هاستینگ؟ یا هر مورد استفاده ای که دارید.
باتشکر،
فاتح
center_bit
November 14th, 2014, 20:29
باسلام لطفا نیاز هاتون رو دقیق اعلام کنید تا امکان ارائه مشورت و راهنمایی فراهم شود:
1- مشخصات دقیق سرور مورد نظر؟ سی پی یو ، رم ، هارد دیسک
2- لوکیشن مورد نظر : داخل کشور ؟ خارج کشور؟
3- مورد استفاده: هاستینگ؟ یا هر مورد استفاده ای که دارید.
باتشکر،
فاتح
24GB DDR2 + 1x 1TB SATA+1Gbps +
لوکیشن هم خارج از کشور امریکا باشه یا المان
مورد استفاده مجازی سازی ارائه سرور های مجازی
- - - Updated - - -
https://robot.your-server.de/order/market#358348 دوستان اینجا چطوره یک سرور انتخاب کنم؟
از دیتاسنتر های redstation و xlhost و singlehop و hetzner و OVH و soyoustart و datashack میتونیم براتون مستقیم خرید کنیم بدون اضافه شدن 1 ریال کارمزد!!!
فقط کافیه لینک افر سرور مد نظرتون رو به ما بدید همین دقیقا خود قیمت دیتا سنتر رو دریافت میکنیم.
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
company_hosting
November 15th, 2014, 00:54
سلام
با
حتماا مجازی ساز باید kvm و ویچرالیزور رو شرکت حتما نصب بکنه سرور رو اماده واسه شروع کار تحویل بده
باسلام
اگر میتوانید کمی هزینه کنید و سرور خوب تهیه کنید
میتوانیم سرور مناسب از رداستیشن بدهیم با 100% تخفیف ماه اول
با تشکر
arc1o0
November 15th, 2014, 03:33
سلام
با
با سلام از دیتاسنتر داسنتک آمریکا می تونیم به شما ارایه دهیم در صورت تمایل می تونید به بخش فروش تیکت بزنید تا سرور با مشخصات فوق برای شما ارایه بدهند.
همچنین برای ماه اول ۱۵٪ تخفیف در نظر گرفته شده است.
Yas-Host
November 15th, 2014, 08:19
سلام
با
سلام
میتونم بدون ستاپ از دیتاسنتر هتزنر بهتون بدم.
Hetzner Online AG: Root Server PX60 (http://www.hetzner.de/de/hosting/produkte_rootserver/px60)