توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ریسلور
roozbeh837
November 14th, 2014, 11:56
با سلام خدمت دوستان من از ماژول ریسلور روی whmc نال شده استفاده کردم جوابگو نبود ایا کسی ماژول خاصی از ریسلور داره یا میتونه بگه مشکل این ماژول رو چطور حل کنم چون میخوام مشتری از داخل سایت تغییر حالت های دامنه رو انجام بده
hamra
November 14th, 2014, 12:04
ما استفاده میکنیم بدون مشکل می باشد . البته قبلا تغییراتی روی ماژول انجام داده بودیم.
roozbeh837
November 14th, 2014, 12:09
خب همون ماژولی که شما استفاده میکنید رو میشه پیوست کنید بنده دانلود کنم ممنون میشم
mohammad007
November 14th, 2014, 13:23
با سلام
منم همین مشکل رودارم ولی whmcs نال نیست
ممنون میشم برای بنده هم بفرستید
Ahmad110
November 14th, 2014, 14:49
ماژول مشكلي نداره ، شما دقيقا چه مشكلي داريد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
company_hosting
November 14th, 2014, 14:52
با سلام خدمت دوستان من از ماژول ریسلور روی whmc نال شده استفاده کردم جوابگو نبود ایا کسی ماژول خاصی از ریسلور داره یا میتونه بگه مشکل این ماژول رو چطور حل کنم چون میخوام مشتری از داخل سایت تغییر حالت های دامنه رو انجام بده
سلام
نال بودن whmcs مشکلی برای مماژول ها ندارد
mohammad007
November 14th, 2014, 15:03
سلام
نال بودن whmcs مشکلی برای مماژول ها ندارد
سلام
شما این ماژول رو ندارید؟
roozbeh837
November 14th, 2014, 17:47
خب درست مشکل همینجاس که من از ماژول استفاده میکنم قسمت ریجستر ها باز نمیشه و اجازه مدیریت دامنه رو داخل سایت نمیده
- - - Updated - - -
مشکل دیگه ای که هست داخل whmc موقع ایجاد فاکتور یا عملیات کرون جاب ایمیلی واسه کاربر نه ایجاد میکنه نه ارسال میکنه ایا تیکت مورد نظری رو باید بزنم داخل تنظیمات؟
modiranhosting
November 14th, 2014, 17:57
خب درست مشکل همینجاس که من از ماژول استفاده میکنم قسمت ریجستر ها باز نمیشه و اجازه مدیریت دامنه رو داخل سایت نمیده
- - - Updated - - -
مشکل دیگه ای که هست داخل whmc موقع ایجاد فاکتور یا عملیات کرون جاب ایمیلی واسه کاربر نه ایجاد میکنه نه ارسال میکنه ایا تیکت مورد نظری رو باید بزنم داخل تنظیمات؟
جسارتا ریسلو :)
ماژول از سایت سازنده دانلود بفرمائید.
Ahmad110
November 14th, 2014, 18:03
از لینک زیر آخرین ورژن رو دانلود کنید و طبق فایل تکست نصبش کنید .
http://www.hostcontrol.com/whmcs/latest.zip
mohammad007
November 14th, 2014, 19:49
از لینک زیر آخرین ورژن رو دانلود کنید و طبق فایل تکست نصبش کنید .
http://www.hostcontrol.com/whmcs/latest.zip
ممنون درست شد
roozbeh837
November 14th, 2014, 21:06
یه توضیح مختصر بدید دوستان دقیقا این فایل رو کدوم قسمت بریزم شاید من اشتباه ریختم که مشکل ساز شده
Ahmad110
November 15th, 2014, 13:01
یه توضیح مختصر بدید دوستان دقیقا این فایل رو کدوم قسمت بریزم شاید من اشتباه ریختم که مشکل ساز شده
۱ : فایل دانلود شده رو اکسترکت کنید
۲ : پوشه hostcontrol رو در مسیر /modules/registrars/ آپلود نمایید .
۳ : وارد بخش مدیریت شوید و از منوی بالا به مسیر روبرو برید : “Setup -> Domain Registrars”
۴ : از لیست HostControl registrar رو انتخاب کنید و روی گزینه Activate کلیک کنید .
۵ : کلید ای پی آی خودتون رو وارد کنید .
a.e
November 15th, 2014, 13:09
جهت مشاهده آموزش های نصب ماژول و تنظیمات اولیه پنل ریسلو به لینک: مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان (http://oxinserver.com/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=17) مراجعه نمایید.
roozbeh837
November 19th, 2014, 01:45
دوستان من ماژول رو اوکی کردم فقط یه مشکلی در قسمت تنظیمات ریجیستر هست اینه که اجازه ویرایشیا فعال کردن ماژول رو نمیده یعنی نمیشه کاریش کرد ایا کسی میدونه مشکل از چیه
- - - Updated - - -
کسی نبود راهنمائی کنه
roozbeh837
January 2nd, 2015, 11:43
این مورد سفید شدن صفحه مازول رو کسی میدونه ما حلش کنیم؟ایا داخل دیتابیس میشه اسم تیبلشو بگید؟