PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نام ارسال کننده ایمیل در سرور

paradox1666
November 17th, 2014, 23:36
سلام

ما یک سرور اختصاصی داریم با هاست نیم web.server.com و روی این سرور هم یک دامین هاست شده به نام xxx.com حالا هر ایمیلی از info@xxx.com ارسال می شود از این ایمیل هست xxx@web.server.com

البته فقط در مورد ایمیل هایی که از طریق وردپرس ارسال می شود اینگونه هست

xxx یورزنیم اون اکانت هست

راهی هست که این موضوع حل بشه؟

مثل این هست که من از جاست هاست سرویس بگیرم و حالا ایمیل هام از این آدرس ارسال بشه mohammad@web.justhost.com
در صورتی که دامین من mohammad.com هست مثلا

ممنون میشم کامل توضیح بدید. از طریق whm

- - - Updated - - -

کسی راهی سراغ نداره؟

- - - Updated - - -

کسی راهی سراغ نداره؟

faraz.server
November 18th, 2014, 00:12
سلام این مربوط به هاست نیم هستش تغییر بدی تغییر پیدا میکنه

jahromweb
November 18th, 2014, 00:24
سلام
برای یکی از دوستان من هم پیش اومده لطفا توضیح بدید
ممنون

dakkeh20
November 18th, 2014, 01:02
دوست من شما میگین ایمیل فرستنده این xxx@web.server.com میشه یا تو هدر ایمیل این xxx@web.server.com رو مشاهده میکنید ؟

jahromweb
November 18th, 2014, 01:39
سلام پیدا کردم لطفا این رو بخونید:
I don't wish to see the hostname in my emails "on behalf of" (http://help.directadmin.com/item.php?id=257)

faraz.server
November 18th, 2014, 12:40
نه مشکل ایشون اینه وقتی هیدر ایمیل رو نگاه می کنن ادرس ایمیل به صورت اینی که گفتن ارسال میشه .ببیند اولی یوزر دامین هستش و بقیه اسم هاست نیم برای این کار اگه هاست نیم رو تغییر بدید به چیزی که می خواید فک کنم مشکلتون حل میشه
hostname site.com

sssoheil
November 18th, 2014, 15:39
سلام

دوست گرامی به هاست نیم ارتباطی ندارد شما باید به دیتا سنتر بگویید Reverse DNS روی ای پی ست کند مشکل حل خواهد شد.

paradox1666
November 19th, 2014, 11:54
سلام
بله ایمیل فرستنده xxx@web.server.com می شود

- - - Updated - - -

ممنون از پاسخ ولی اینطوری دیگر اکانتهایی که روی سرور هست هم همین مشکل پیدا می کنند یعنی xxx@web.server.com برای همه میشه

- - - Updated - - -

سلام

دوست گرامی به هاست نیم ارتباطی ندارد شما باید به دیتا سنتر بگویید Reverse DNS روی ای پی ست کند مشکل حل خواهد شد.

رزور آی پی ست شده ولی هنوز مشکل پابرجاست

faraz.server
November 19th, 2014, 12:00
اگه خواستید مشخصات رو پیغام خصوصی کنید یا ایدی بنده رو ادد کنید تا بیشتر براتون توضیح بدم