توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال یک دامنه به دو سرور
iran2008
November 13th, 2014, 12:14
سلام
من یک دامنه مثلا Domain.com دارم.
میشه این دامنه رو به دو سرور وصل کرد؟ اگه جواب مثبت هست، هر دو سرور باید یک سیستم عامل داشته باشن یعنی یا ویندوز یا لینوکس؛ و نه فرقی نمیکند و میتواند یکی ویندوز باشد و دیگری لینوکس؟
خب طبعا باید دامنه هر یک اینجوری باشه: درسته؟
مثلا برای ویندوز : win.Domain.com
و لینوکس: lin.Domain.com
البته نام قبل دومین مثال هست.
فقط میخواستم بدونم اتصال یک دامنه با child ساختن میشه به چند سرور وصلش کرد که وقتی ادرس win.Domain.com رو تایپ کنیم سرور ویندوز باز بشه. و وقتی آدرس lin.Domain.com رو تایپ کنیم سرور لینوکس باز بشه.
سپاسگذارم
company_hosting
November 13th, 2014, 12:19
سلام
بله میشود
شما باید سابدامنه و ریدایرکت کنید به ای پی سرور ها یا (A record ) بزنید به ویپی اس ها
amin0181
November 13th, 2014, 12:19
بله میشه
از هاستی که دامنه رو ثبت کردین
وارد بخش simple zone editor بشید و A record به ثبت کنید
در بخش اول win در بعدی هم ای پی سرور
و به همین شکل بعد از ثبت برای لینوکس هم اضافه کنید
iran2008
November 13th, 2014, 14:31
کنترل پنل دامنه من اینجوریه:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/23730-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-my-domain-jpg
باید برم تو قسمت Child Host ؟
اینم که قسمت Custom DNS هست:
23731
kingpower
November 13th, 2014, 14:39
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/23730-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-my-domain-jpg
23731
درود
دوستان عرض کردن که داخل هاست A record بسازید
amin0181
November 13th, 2014, 14:51
در صفحه مدیریت روی گزینه Child hosts کلیک کنیدروی گزینه Create کلیک کنید تا امکان تعریف رکورد فراهم بشه ( A record بسازید ) در صفحه باز شده در فیلد Hostname رکورد مورد نظر را وارد کنید ( همون win , linux , ... )در فیلد ADDRESS هم آی پی مورد نظر را وارد و روی Save کنید
موفق باشید
arc1o0
November 14th, 2014, 00:45
23731
سلام
در صورتی که بخواهید از پنل خود ریسلو انجام بدید باید دی ان اس های پیش فرض خود ریسلو را استفاده کنید تا امکان استفاده از انوع رکورد ها برای شما فراهم شود
amin0181
November 14th, 2014, 00:56
سلام
در صورتی که بخواهید از پنل خود ریسلو انجام بدید باید دی ان اس های پیش فرض خود ریسلو را استفاده کنید تا امکان استفاده از انوع رکورد ها برای شما فراهم شود
-
فقط نیاز به ثبت A record دارن که امکانش هست از جایی که دامنه ثبت شده انجام بدن
ریسلو هم امکان ثبت A record داره 23743
arc1o0
November 14th, 2014, 01:43
-
فقط نیاز به ثبت A record دارن که امکانش هست از جایی که دامنه ثبت شده انجام بدن
ریسلو هم امکان ثبت A record داره 23743
بنده هم عرض کردم از خود ریسلو هم می توانند انجام دهند!
amin0181
November 14th, 2014, 01:50
بنده هم عرض کردم از خود ریسلو هم می توانند انجام دهند!
شاید بنده بد متوجه شدم منظور شما رو که گفتید باید از
پنل خود ریسلو انجام بدید باید دی ان اس های پیش فرض خود ریسلو را استفاده کنید تا امکان استفاده از انوع رکورد ها برای شما فراهم شود
حتما نیازی نیست که از dns پیش فرض استفاده بشه
Ahmad110
November 14th, 2014, 14:57
پنل خود ریسلو انجام بدید باید دی ان اس های پیش فرض خود ریسلو را استفاده کنید تا امکان استفاده از انوع رکورد ها برای شما فراهم شود
براي a record از پنل ريسلو حتما بايد دي ان اسهاي خود ريسلو ست بشه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
amin0181
November 14th, 2014, 15:09
23750
Ahmad110
November 14th, 2014, 17:59
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f59/23750-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-untitled-png
همشهری عزیزم ، شما میتونید ساب دامین اد کنید اما بدون ست کردن دی ان اسهای دیفالت ریسلو ، هیچکدومشون کار نمیکنن .
iran2008
November 15th, 2014, 13:38
مرسی از پاسخ های تک تک دوستان.
ببینید، من روی یک VPS اومدم LAMP ( آپاچی - مای اسکیول - پی اچ پی ) رو راه اندازی کردم و CMS جوملا رو نصب کردم.
الانم خداروشکر داره بخوبی کار میکنه.
حال میخوام بجای باز شدن سایت با ip ، کاری کنم که سایت با دامنه باز بشه.
توی لینوکس چطوری باید A record و DNS ها را تنظیم کنم.
فک کنم با دستور Bind باید باشه؟
arc1o0
November 15th, 2014, 14:28
سلام
اشتباه می کنید دوست عزیز
اگر کاربری دامنه گرفت و هاست نداشت چه کار کند؟!
کسی که هاست ندارد در واقع DNS Server ندارد و کسی که دی ان اس سرور ندارد نمی تواند از دامنه استفاده کند.
برای این که شما بتوانید از دی ان اس سرور خود ریسلو استفاده کنید، باید نیم سرور های دامنه را به دی ان اس های خود ریسلو ( پیشفرض) تغییر بدهید تا بتوانید از A Record , MX record, etc و امثالهم استفاده کنید.
amin0181
November 15th, 2014, 14:55
سلام
اشتباه می کنید دوست عزیز
اگر کاربری دامنه گرفت و هاست نداشت چه کار کند؟!
کسی که هاست ندارد در واقع DNS Server ندارد و کسی که دی ان اس سرور ندارد نمی تواند از دامنه استفاده کند.
برای این که شما بتوانید از دی ان اس سرور خود ریسلو استفاده کنید، باید نیم سرور های دامنه را به دی ان اس های خود ریسلو ( پیشفرض) تغییر بدهید تا بتوانید از A Record , MX record, etc و امثالهم استفاده کنید.
شما امکان ثبت A record رو دارین در ریسلو بنده نگفتم که حتما باید هاست داشته باشن ( پست بالایی رو ببنید )
این که A record ثبت میشه ولی تا dns خود ریسلو نباشه و مطمن نیستم که تست خوام کرد
و این که شما گفتی :
برای این که شما بتوانید از دی ان اس سرور خود ریسلو استفاده کنید - شاید کاربر نخواد از dns پیش فرض استفاده کنه !
Ahmad110
November 15th, 2014, 16:23
مرسی از پاسخ های تک تک دوستان.
ببینید، من روی یک VPS اومدم LAMP ( آپاچی - مای اسکیول - پی اچ پی ) رو راه اندازی کردم و CMS جوملا رو نصب کردم.
الانم خداروشکر داره بخوبی کار میکنه.
حال میخوام بجای باز شدن سایت با ip ، کاری کنم که سایت با دامنه باز بشه.
توی لینوکس چطوری باید A record و DNS ها را تنظیم کنم.
فک کنم با دستور Bind باید باشه؟
کافیه از پنل دامنه یه رکورد برای آی پی خودتون بسازید . نیازی نیست داخل لینوکس دی ان اس ست کنید .
arc1o0
November 15th, 2014, 16:52
شما امکان ثبت a record رو دارین در ریسلو بنده نگفتم که حتما باید هاست داشته باشن ( پست بالایی رو ببنید )
این که a record ثبت میشه ولی تا dns خود ریسلو نباشه و مطمن نیستم که تست خوام کرد
و این که شما گفتی :
برای این که شما بتوانید از دی ان اس سرور خود ریسلو استفاده کنید - شاید کاربر نخواد از dns پیش فرض استفاده کنه !
سلام
اگر از دی ان اس خود ریسلو استفاده نکنید a رکورد های شما کار نخواهند کرد.
iran2008
November 19th, 2014, 00:19
کافیه از پنل دامنه یه رکورد برای آی پی خودتون بسازید . نیازی نیست داخل لینوکس دی ان اس ست کنید .
خوب من الان دو، سه روز هست که از خود پنل دامنه ، ip سرور رو دادم.
ولی الان با دامنه باز نمیشه.
البته دامنه ir هست.
بازم میگم؛ تو خود سرور لینوکس که cms اونجا هست، هنوز کاری برای اتصال دامنه انجام ندادم.
- - - Updated - - -
دوستان با عرض پوزش؛ من هنوز موفق نشدم.. :63:
Ahmad110
November 19th, 2014, 11:54
خوب من الان دو، سه روز هست که از خود پنل دامنه ، ip سرور رو دادم.
ولی الان با دامنه باز نمیشه.
البته دامنه ir هست.
بازم میگم؛ تو خود سرور لینوکس که cms اونجا هست، هنوز کاری برای اتصال دامنه انجام ندادم.
- - - Updated - - -
دوستان با عرض پوزش؛ من هنوز موفق نشدم.. :63:
پنل دامنه آی آر امکانات ایجاد a record رو نداره .
شما دامنه رو روی هاست پارک کنید و از اونجا رکوردها رو بسازید .
parsntc
November 19th, 2014, 15:25
سلام
من یک دامنه مثلا Domain.com دارم.
میشه این دامنه رو به دو سرور وصل کرد؟ اگه جواب مثبت هست، هر دو سرور باید یک سیستم عامل داشته باشن یعنی یا ویندوز یا لینوکس؛ و نه فرقی نمیکند و میتواند یکی ویندوز باشد و دیگری لینوکس؟
خب طبعا باید دامنه هر یک اینجوری باشه: درسته؟
مثلا برای ویندوز : win.Domain.com
و لینوکس: lin.Domain.com
البته نام قبل دومین مثال هست.
فقط میخواستم بدونم اتصال یک دامنه با child ساختن میشه به چند سرور وصلش کرد که وقتی ادرس win.Domain.com رو تایپ کنیم سرور ویندوز باز بشه. و وقتی آدرس lin.Domain.com رو تایپ کنیم سرور لینوکس باز بشه.
سپاسگذارم
اره میشه روش کار هم به این صورت هست که اگر سی پنل یا دایرکت ادیمن در هر جایی دارید برید یک ریکورد a بزنید به ایپی سرور خودتون بعد از چند لحضه ساب دامنه ایجاد شده بر روی ایپی مورد نظر شما پینگ میدهد