PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه بین‌المللی

hamid.soltani92
November 13th, 2014, 11:11
باسلام و عرض ادب.
بنده یه تعداد دامنه دارم که حسبِ تجربه می‌خوام خودم ثبت/تمدید کنم. مناسب ترین رجیسترر دامنه به نظر شما کدوم شرکت هست؟
من ثبت دامنه رو به صورت شخصی انجام میدم و برای مشتری و ... نیست و هزینه ثبت اهمیتی نداره. فقط می‌خوام مشکلی برای دامنه‌هام پیش نیاد.
تعدادی از دوستان با resello کار می‌کنند. این شرکت با هویت ایرانی مشکل نداره؟و اینکه اگه با آی‌پی ایرانی ثبت‌نام و ورود به پنل انجام بشه مشکلی وجود نداره؟
به جز resello، شرکت معتبر دیگه‌ای تو این زمینه فعالیت می‌کنه؟ من الان با namecheap.com کار می‌کنم و تا الان مشکلی به خاطر ایرانی بودن نداشتن اما گویا جدیدا نقشه‌هایی در سر دارن! اهلِ کتمان هویت هم نیستم و به هیچ قیمتی حاضر به تغییر هویت دروغی به هیچ ملیت دیگه‌ای نیستم. به نظرتون مناسب ترین شرکت برای همکاری چی می‌تونه باشه؟
لطفا دوستانی که تجربه دارن راهنمایی بفرمایند.
متشکرم.

pspasp
November 13th, 2014, 11:23
لارسا|larsa ثبت دامین ارزان (http://www.larsasoft.com/domain/)
ارزانترین ثبت کننده دامنه ریسلو

hamid.soltani92
November 13th, 2014, 11:31
لارسا|larsa ثبت دامین ارزان (http://www.larsasoft.com/domain/)
ارزانترین ثبت کننده دامنه ریسلو
متشکرم، ولی منظور من سرویس دهنده خارجی بود.

Yas-Host
November 13th, 2014, 11:33
باسلام و عرض ادب.
بنده یه تعداد دامنه دارم که حسبِ تجربه می‌خوام خودم ثبت/تمدید کنم. مناسب ترین رجیسترر دامنه به نظر شما کدوم شرکت هست؟
من ثبت دامنه رو به صورت شخصی انجام میدم و برای مشتری و ... نیست و هزینه ثبت اهمیتی نداره. فقط می‌خوام مشکلی برای دامنه‌هام پیش نیاد.
تعدادی از دوستان با resello کار می‌کنند. این شرکت با هویت ایرانی مشکل نداره؟و اینکه اگه با آی‌پی ایرانی ثبت‌نام و ورود به پنل انجام بشه مشکلی وجود نداره؟
به جز resello، شرکت معتبر دیگه‌ای تو این زمینه فعالیت می‌کنه؟ من الان با namecheap.com کار می‌کنم و تا الان مشکلی به خاطر ایرانی بودن نداشتن اما گویا جدیدا نقشه‌هایی در سر دارن! اهلِ کتمان هویت هم نیستم و به هیچ قیمتی حاضر به تغییر هویت دروغی به هیچ ملیت دیگه‌ای نیستم. به نظرتون مناسب ترین شرکت برای همکاری چی می‌تونه باشه؟
متشکرم.

به نظر بنده شما که خودتون ویزا کارت یا پی پال دارید مستقیم خرید کنید.

اگر مستقیم نیست بهترین پرووایدر در حال حاضر talahost.com از نظر بنده هست.

ریسلو با ایران مشکلی ندارد . خیر مشکلی توی آی پی ایران نیست.
خیلی از شرکت ها توی این زمینه مثل name.com یا domaintools.com فعالیت می کنند.

ریسلو هم نمیتونه ایران رو تحریم کنه چون موفقیتش فقط بخاطر کاربران ایرانی بوده.

خرید مستقیم از ریسلو خواستید با پنلی قانونی میتونم براتون باز کنم با ویزا کارت فیزیکی

company_hosting
November 13th, 2014, 11:45
باسلام و عرض ادب.
متشکرم.

باسلام

ریسلو با هویت ایرانی مشکلی ندارد از ایران میتوانید وارد پنل بشوید
شرکت های معتبر

register.com
name.com
resellerclusb.com با ایرانی بودن مشکل دارد اما میتوانید به طریق قند شکن پنل داشته باشید و دور بزنید تحریم ها رو

مناسبترین در حال حاضر ریسلو و نیک . ای ار :))

موفق باشید

- - - Updated - - -

خرید مستقیم از ریسلو خواستید با پنلی قانونی میتونم براتون باز کنم با ویزا کارت فیزیکی

ویزا کارت فیزیکی ار کدام کشور ؟

Yas-Host
November 13th, 2014, 12:37
ویزا کارت فیزیکی ار کدام کشور ؟

خصوصی در ارتباط باشید.

hamid.soltani92
November 13th, 2014, 14:38
با تشکر از شما. فرمایش دوستان درست بود.
من با ریسلو مکاتبه کردم و جواب زیر رو بهم دادن:
Dear Mr, Mrs,
Thank you for your interested in Resello!
We are based in the Netherlands and are able to serve Iranian companies. So please signup at Resello.com and enjoy our platform.
Kind regards,
Mark Assenberg
Resello