توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : php.ini اختصاصی برای هر اکانت در DirectAdmin
navidmir
November 12th, 2014, 15:11
سلام دوستان
من میخوام برای هر اکانت در دایرکت ادمین یک php.ini تعریف کنم.طبق تحقیقیات بنده این کار با suphp امکان پذیره اما من نمیخوام suphp نصب کنم. راه دیگه ای هم وجود داره که بدون استفاده از هیچ ابزاری بشه برای هر اکانت یک php.ini تعریف کرد ؟
ممنون
artuore
November 12th, 2014, 15:17
سلام دوستان
من میخوام برای هر اکانت در دایرکت ادمین یک php.ini تعریف کنم.طبق تحقیقیات بنده این کار با suphp امکان پذیره اما من نمیخوام suphp نصب کنم. راه دیگه ای هم وجود داره که بدون استفاده از هیچ ابزاری بشه برای هر اکانت یک php.ini تعریف کرد ؟
ممنون
میشه بپرسم دقیقا هدف این کار چی هست ؟ شاید راهنمایی بهتر بتونم کنم
Yas-Host
November 12th, 2014, 15:20
فعال کردن این امکان = هک و گرفتن دسترسی روت سرور !
البته با کلاد لینوکس رفع می شود .
navidmir
November 12th, 2014, 15:32
با تشکر از دوستان
بنده در php.ini اصلی سرور برای امنیت بیشتر فانکشن های زیادی رو بستم و حالا میخوام یوزر دیگه ای بالا بیارم که CMS مورد نظر که قراره روی اون یوزر بالا بیاد با برخی فانکشن های بسته شده مشکل داره.
راهی نیست که فقط توسط دسترسی root امکان ایجاد php.ini برای هر یوزر باشه ؟
artuore
November 12th, 2014, 16:03
با تشکر از دوستان
بنده در php.ini اصلی سرور برای امنیت بیشتر فانکشن های زیادی رو بستم و حالا میخوام یوزر دیگه ای بالا بیارم که cms مورد نظر که قراره روی اون یوزر بالا بیاد با برخی فانکشن های بسته شده مشکل داره.
راهی نیست که فقط توسط دسترسی root امکان ایجاد php.ini برای هر یوزر باشه ؟
چه cms قراره نصب کنی ؟ اعلام کن شاید دوستان بتونن کمک کنن